madziolina_p
Fanka BB :)
Pochwal sie, to moze i ja podpatrze!
Dzis tak mzy u nas, ale pojde z malym na spacer do parku! Itmi sie spacer przyda!
Dzis tak mzy u nas, ale pojde z malym na spacer do parku! Itmi sie spacer przyda!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Evelinka u nas Młoda jak zasypia to przekręca się na brzuch i drze gębulę, ale jak ją przekręcę to drze się jeszcze bardziej, i jak tu dogodzić?
U nas też brzuch króluje
Truskawkowa a co za szczepionkę macie? Mój starszak 3 dawkę B-Vaxom bierze i dziś byliśmy na osłuchaniu u lekarza, bo kaszel jakiś ma. W zastępstwie była córka naszej lekarki. Wyszliśmy z całą listą zaleceń.
U nas zęby raz widać, raz nie. Już nawet nie zaglądam do paszczy. Muszę ibuprofen kupić, bo mam tylko paracetamol, a ten przy zębach się nie sprawdza. Czasem jej dziąsła Calgelem smaruję i widać chwilową ulgę, bo inaczej wszystko ze złością w paszczy jest.