reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Kajtuszka - ja osobiście nie słyszałam o tej metodzie, spróbowałam ale na mojego chyba nie działa bo rozdarł się jeszcze bardziej ale to może dlatego, że wybiła godzina karmienia i nie potrafił sie na niczym skupić tylko na ryczenia o butle. Jutro przetestuje ponownie ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
U nas ten patent sprawdza się jak najbardziej :) i nie boję się że się dziecko udusi to to technicznie niemożliwe pod tetrą, więc bez histerii baby :)

My właśnie wyruszamy na tydzień nad jezioro. Z moimi rodzicami więc czasem będziemy mogli porzucić Olcia :-)

u mnie tez pieluszka to najlepszy przyjaciel,zasypia przy smoczku i pieluszcze wkolo. Matko moje dziecko od wczoraj nauczylo sie strsznie kwiczec,tak przerazliwe ze ciarki ida,i dzisiaj od 6-tej skrzeczala zeby mi starszka nie obudzila musialam ja na dol wziasc i teraz oglada bajke i skrzeczy:sorry2:
Agmaa dzieki za pomysl z ta pieluszka flanelowa bo moja spiac w wozku tez sie strasznie poci musze poszukac takowej:tak:
aaaaaaaaaaaaa oszaleje z tym piskiem:szok:

Cześć moje kwietnioweczki.
Czas w domu ucieka mi przez palce bardziej niz na urlopie... nie mam czasu czytac a i z pisaniem licho.
Wiedze ze o magii pieluszki bylo :) ja do tego dokladam smoczek lovi (na wyjezdzie mialam tematyczny bo z serii marine, nad morze jak znalazl) i Olo moze wtedy wszystko i zasnac i pobawic sie i poczekac na raczki, no jedynie oczekiwanie na mleko odpada bo ktu jest teraz zaraz natychmiast.
Przyjechal tata i pomaga w malowaniu to maz samotny nie jest z remontem.tylko mnie w ten upal w domu trrafia

Witam :-)
Melduję się z gościny u rodziców.
Córci po szczepionce nic nie było, tylko spała jak smok. Jak zasnęła wieczorem to obudziła się dopiero o 4, a później przed 7. Aż mnie cycki bolały od nadmiaru mleka. A bałam się jak będzie spała na nowym miejscu, w dodatku u rodziców w bloku gorąco, nie to co u nas.
Pierwszy spacer w spacerówce zaliczony, trochę zdziwiona była bo jechała przodem do kierunku jazdy i widziała wszystko i ani myślała spać.
Dzisiaj do południa byliśmy na działce, a jest koło lasu więc całkiem przyjemnie tam się siedzi. Jak się trochę ochłodzi obiecałam starszej loc\dy i plac zabaw, więc ciągle jestem w ruchu. Ale to dobrze, bo jak to u mamy ciągle coś dobrego do jedzenia :-D

Becikowe :szok: Jakie becikowe :-p ja już zapomniałam że było ;-)

kurde, a ja mojego dzis w spacerowke wsadzilam i plakal, myslalam, ze dlatego, ze mnie nie widzi, zmienilam na gondole i tez byl ,arudny, ale w koncu zasnal. Nie wiem czy probowac, czy poczekac?

U nas tez pieluszka na buzi i tylko wtedy śpi spokojnie;-).

VILTUTTI miłego wypoczynku,dziadkowie pomoga przy Olku to odpoczniesz:tak:.

A ja nie wiem już co robić,moja ma takie zatwardzenie,nigdy tego nie było a teraz robi malutkie twarde bobki w bólu i krzyku,juz wsadziłam czopka glicerynowego ale wypycha i wychodzi w tym bobku zaklejony,dałam dzis jabłuszko przecier,wypiła butle rumiankowo koperkowej takiej siekiery z saszetki i nic:no:,dupcia podrażniona juz czerwona cała przy odbycie,chyb tylko lewatywa mi zostaje:-(

U nas tez pieluszka na buzi i tylko wtedy śpi spokojnie;-).

VILTUTTI miłego wypoczynku,dziadkowie pomoga przy Olku to odpoczniesz:tak:.

A ja nie wiem już co robić,moja ma takie zatwardzenie,nigdy tego nie było a teraz robi malutkie twarde bobki w bólu i krzyku,juz wsadziłam czopka glicerynowego ale wypycha i wychodzi w tym bobku zaklejony,dałam dzis jabłuszko przecier,wypiła butle rumiankowo koperkowej takiej siekiery z saszetki i nic:no:,dupcia podrażniona juz czerwona cała przy odbycie,chyb tylko lewatywa mi zostaje:-(

Biedactwo :(
Jak tylko widzę, że kupa w bramkach startowych to robię mu "rowerek" albo delikatnie dociskam nóżki do brzuszka i wychodzi jak złoto :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

My nadal w gondoli ale dlatego ze siedzimy na dzialce i nigdzie wozka znosic nie musze. Wyjezdzam z garazu i juz (albo i nie, bo czasem tak goraco jest ze sobie spi w srodku przy otwartych drzwiach a przynajmniej slonko mu nie swieci) Spacerowki jeszcze nie probowalam ale pewnie na jakis wyjazd tez bym ja zabrala bo gondola za duzo miejsca w bagazniku zajmuje. A jutro jedziemy do rodzinki meza z zaproszeniami na chrzciny to moze sprobujemy z ta spacerowka.

Ja malemu pieluszki nie daje bo jakos sie boje ze sie w nia poowija. Ale musze znalezc taka przytulanke Tymka, taki kawalek materialu z glowka malpki. Moze mu sie spodoba bo ewidentnie ma wielka potrzebe lapania za kazdy mozliwy material. No i zachwyca mnie z kazdym dniem coraz bardziej. Od wczoraj przekreca sie z plecow na brzuch tylko jeszcze nie potrafi poradzic sobie z raczka ktora mu pod klata zostaje. No i smieje sie do mnie w glos. Dzisiaj mial wielka radoche jak mama kichnela :-d

reklama
Do góry