Ello, masakryczne te upaly :/ Nic mi sie nie chce.
W dodatku okres potworny mi sie trafil. Leje sie jak z kranu i u mnie. Mam nadzieje ze teraz juz takie mi nie zostana, bo sie chyba wykrwawie
Dziewczyny moj Olaf tez jakos tak na prawa strone ciagnie i juz mi sugerowala neonatolog ze chyba zaleci rehabilitacje jesli nie bedzie poprawy. Powiedzcie jakie na to mozna wykonywac cwiczenia? Bo poki co tylko mu glowke obracam, albo robie walek z pieluszki jak siedzi zeby mu glowka nie opadala. Glowke juz ladnie dzwiga ale wlasnie tak bardziej na prawo sie oglada jak na brzuszku lezy
A co do tej neonatolog ... myslalam ostatnio ze babsko zabije i na nastepnej wizycie od razu powiem, ze nie zycze sobie by dziecku grzebala przy siusiaku. Wyobrazcie sobie ze tak odciagnela Olafowi napletek, ze w domu dopiero dostrzeglam ze ma popekanego siusiaka!!!!
Co za krowa nieodpowiedzialna. Mogla mu zafundowac infekcje bakteryjna a przez taki uraz narazic jeszcze bardziej na stulejke. No rece mi opadaja po prostu. Grrrrrrrrr.
Z zabawnych sytuacji powiem Wam, ze mojemu dziecku chyba odpowiada bycie poganinem, bo jak wczoraj wiechalismy pojezdzic na teren kosciola rozdarl sie w nieboglosy i natychmiast zamilkl jak z niego wyjechalismy. Zaraz mi sie film OMEN przypomnial
Ale woda swiecona kropic go jeszcze nie bede
Musze w koncu wziasc dupe w troki i zalatwic ten chrzest ale przy tych upalach wychodzimy z domu dopiero ok 18, a wtedy juz fara zamknieta
Chlopa musialabym wyslac, ale on na sam widok sutanny juz sie krzywi i raczej dyplomatycznie ksiedzu nie wytlumaczy ze sie nie hajtamy, bo nie :-)
Truskawkowa mam nadzieje ze szybko wyjdziecie! Koczowalam juz z dzieckiem w szpitalu i to bylo okropne. Ja przynajmniej mialam prycze ... spania na podlodze sobie nie wyobrazam, ale jak mus to mus.
Aaaa no i Olafowi tez wszystko jedno z czego mleko leci, byle lecialo. Cyc, flacha, lyzeczka. Do wszystkiego paszcze otwiera, a i ze smakami jest malo wybredny. Jakiego mleka mm by nie dostal to wydudla. Moje tez bez wzgledu na to czy najem sie czosnku czy czekolady. Rasowy z niego mlekożłop