reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam kobietki:-)

U nas dzis spokojniej-były 2 kupy, więc już nerwów mniej:tak::tak:
A mało tego mamusia odstresowana bo wczoraj zostawiłam chłopaków z dziadkami, a sama pojechałam na "babski wieczór":tak:;-) Polecam-człowiek chociaż na chwilę odrywa się od codzienności:-D:happy:

Co do noska-ja czyściłam codziennie (nawet kilka razy) bo miał strasznie dużo wydzieliny. A teraz już tylko psikam :tak:

reklama
Witam jeszcze raz w tym szczegolnym dniu dla naszych pociech.
My dzis pierwszy grill u znajomych Olo sie pięknie sprawowal. Nawet jak mnie potraktowal serem to ominal bluzke tylko za dekold do stanika mi hafta puscil:baffled: dobrze ze wkladki laktacyjne mialam z lovi ktore byly przy laktatorze bo standardowo nie nosze a tu mnie uratowaly.
Pozniej pokazy lotnicze i dom. Gdyby nie migrena meza to byloby super (przeszlo mu po prochu w domu).
Jutro kontrola u gina wiec trzymajcie kciuki. Moze w koncu zaczne cwiczenia !! Bo brzuszek to ich mocno potrzebuje:crazy: a ja nie mialam wcale motywacji w połogu.

hej mamuski. podczytuje was ale z pisaniem gorzej:eek: bo ciagle cos...jutro postaram sie napisac co u nas a dzisiaj zycze spokojnej nocki:tak:

Witajcie. U nas wczoraj chyba kryzys laktacyjny polaczony ze skokiem. Barrdzo malo spal i co godzine na cycu wisial. Jak sie obudzil przed 14 i pojechalismy do tesciow to nie spal do 21. Za to w nocy nadrobil. O 3 go w koncu obudzilam bo juz mnie cycki bolaly i cala mokra koszule mialam. Najadl sie i poszedl dalej slac i wstal po 7. Czyli dzisiaj tylko jedno karmienie w nocy.

Eh znowu pogoda do bani. Ale dzisiaj wybieramy sie do Lodzi wiec i tak bedziemy siedziec w domu. Ale popoludniu wracamy na dzialke wiec mogloby sie w koncu zrobic ladnie.

Ech - a u mnie dla odmiany ciężka noc - Misiek nie mógł zasnąć do 23:30, a potem budził się od 3 co godzinę :-/ jestem totalnie.nieprzytomna

witam:-)
U nas noc jak zwykle-karmienie o 3, a potem dopiero o 7.....a ja i tak niewyspana, głowa mi peka i kawa nie pomaga:wściekła/y::no: Trzeba łyknąć jakiś apap bo nie dam rady funkcjonować...obwiniam pogode, bo u nas pada:wściekła/y::wściekła/y:
Dobra lecę obiad zrobić i biorę się za prasowanie:eek:

Witam dziewczyny:)

Mój Kubuś nie śpi od 7 i oczka już mu siękleją ale walczy ze sobą i nie chce spac. Ululalam go ale sie obudzil i dalej oczka sie kleja:sorry2: Całe szczęście nie płacze tylko się rozgląda:)
U mnie tez gora prasowania:(Ide na sniadanie:)

wróciła do mnie mata. u starszaka było małe nią zainteresowanie i wydaliśmy z przykazem ze ma iść dalej jeśli nie chcą zatrzymać. obskoczyła jeszcze 2 rodziny i wróciła do znajomych a teraz do nas :)
Brak śladów użytkowania a tyle dzieci skorzystało :happy2:

reklama
No dobra dziecię mi spać nie chce.....od 10 go bujam w wózeczku.....tak zasypia, ale na chwile....:szok::szok:
Trudno idę robic pomidorówkę -najwyżej będzie wył:eek:

Do góry