reklama
marcia331
Fanka BB :)
Uf starszy spi juz 1,5 godziny. Mlodszy tez spi ale pewnie obudza sie w tym samym czasie i nie ogarne. Na razie wypilam kawe z tesciem, pozmywalam, sprzatnelam z grubsza i zrobilam pranie. A ze na dzialce pralki nie mamy wiec trzeba recznie a przy dwojce dzieci i dwojce doroslych jest co prac. Nasze to glownie bielizna bo chodzimy w roboczych ciuchach i nie patrzymy ze brudne, ale dzieciaki musza miec wyprane. Szczegolnie przy tym moim malym ulewaczu to i ciuchy i pieluchy... Musze to jeszcze rozwiesic. Szkoda ze na dworze sie nie da przez ta pogode. A suszarka w pokoju starszego stoi wiec czekam az wstanie. Obiadu dzisiaj nie robie bo mam z wczoraj zupe.
Eh tak zimno dzisiaj ze my tez napalilismy rano, ale mamy tylko taka mala "koze" w pokoju wiec trzeba uwazac zeby starszy sie nie dotknal. Teraz wlaczam co jakis czas wentylator.
Eh tak zimno dzisiaj ze my tez napalilismy rano, ale mamy tylko taka mala "koze" w pokoju wiec trzeba uwazac zeby starszy sie nie dotknal. Teraz wlaczam co jakis czas wentylator.
TruskawkowaMamba
Edysiek to chyba znów zmowa kwietniowych dzieciaczków, bo mój tez naprawiony;-) Je i spi
A ja w tym czasie zrobilam obiadek, posprzątałam, wywiesiłam pranie i........ umyłam i wyprostowałam włosy, pomalowałam paznokcie oraz oczy i znów po 2 dniach wyciętych z życiorysu czuję się kobietą
P.S. kurde ja też już okres dostałam i to równe 6 tyg po cc
A ja w tym czasie zrobilam obiadek, posprzątałam, wywiesiłam pranie i........ umyłam i wyprostowałam włosy, pomalowałam paznokcie oraz oczy i znów po 2 dniach wyciętych z życiorysu czuję się kobietą
P.S. kurde ja też już okres dostałam i to równe 6 tyg po cc
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Ja dziś z sił opadam. Nocka ładna, ranek też super bo Kubuś sobie sam zasnał w nosidełku ale po wizycie poloznej jest tragedia
Dziecko mi nie śpi od 12 tylko ciągle płacze i marudzi. Uspokaja sie tylko na moich raczkach i zapada ze zmeczenia w 15min dzemki Ta szczepionke ma mocno zropiala i nabrzmiala. Lada moment peknie i zakladam ze to od tego Szkoda mi go bo sie Biedak nie moze wyspac
Dziecko mi nie śpi od 12 tylko ciągle płacze i marudzi. Uspokaja sie tylko na moich raczkach i zapada ze zmeczenia w 15min dzemki Ta szczepionke ma mocno zropiala i nabrzmiala. Lada moment peknie i zakladam ze to od tego Szkoda mi go bo sie Biedak nie moze wyspac
TruskawkowaMamba
KObiety MOJ CHLOP WROCIL:-):-):-):-)
Aleeee masz fajnieeeeee
marcia331
Mama.o no to udanego wieczoru zycze :-)
Hehe fajnie ze tak sie te kwietniowe dzieciaczki zmawiaja i albo marudza albo sa spokojne w jednym czasie. Moj jest spokojny prawie caly czas. Nawet ten okropny katar nie sprawil zeby sie marudny zrobil.
Maz wrocil z pracy i kebaba przywiozl :-) a mnie cos zaraz trafi - caly dzien w domu bo tak zimno. Starszemu sie nudzi. A jeszcze ze dwie godziny trzeba cos wymyslac.
Hehe fajnie ze tak sie te kwietniowe dzieciaczki zmawiaja i albo marudza albo sa spokojne w jednym czasie. Moj jest spokojny prawie caly czas. Nawet ten okropny katar nie sprawil zeby sie marudny zrobil.
Maz wrocil z pracy i kebaba przywiozl :-) a mnie cos zaraz trafi - caly dzien w domu bo tak zimno. Starszemu sie nudzi. A jeszcze ze dwie godziny trzeba cos wymyslac.
reklama
TruskawkowaMamba
A mój synus śpi nadal smacznie i żal mi go budzić do kąpania
Ha ja dziś nawet poprasowałam(a zajęło mi to ok 1,5 godz)
Ha ja dziś nawet poprasowałam(a zajęło mi to ok 1,5 godz)