reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Uf starszy spi juz 1,5 godziny. Mlodszy tez spi ale pewnie obudza sie w tym samym czasie i nie ogarne. Na razie wypilam kawe z tesciem, pozmywalam, sprzatnelam z grubsza i zrobilam pranie. A ze na dzialce pralki nie mamy wiec trzeba recznie a przy dwojce dzieci i dwojce doroslych jest co prac. Nasze to glownie bielizna bo chodzimy w roboczych ciuchach i nie patrzymy ze brudne, ale dzieciaki musza miec wyprane. Szczegolnie przy tym moim malym ulewaczu to i ciuchy i pieluchy... Musze to jeszcze rozwiesic. Szkoda ze na dworze sie nie da przez ta pogode. A suszarka w pokoju starszego stoi wiec czekam az wstanie. Obiadu dzisiaj nie robie bo mam z wczoraj zupe.

Eh tak zimno dzisiaj ze my tez napalilismy rano, ale mamy tylko taka mala "koze" w pokoju wiec trzeba uwazac zeby starszy sie nie dotknal. Teraz wlaczam co jakis czas wentylator.

Edysiek to chyba znów zmowa kwietniowych dzieciaczków, bo mój tez naprawiony;-) Je i spi:-D:-D

A ja w tym czasie zrobilam obiadek, posprzątałam, wywiesiłam pranie i........ umyłam i wyprostowałam włosy, pomalowałam paznokcie oraz oczy i znów po 2 dniach wyciętych z życiorysu czuję się kobietą:-D:-D:-D

P.S. kurde ja też już okres dostałam i to równe 6 tyg po cc:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja dziś z sił opadam. Nocka ładna, ranek też super bo Kubuś sobie sam zasnał w nosidełku ale po wizycie poloznej jest tragedia:(
Dziecko mi nie śpi od 12 tylko ciągle płacze i marudzi. Uspokaja sie tylko na moich raczkach i zapada ze zmeczenia w 15min dzemki:( Ta szczepionke ma mocno zropiala i nabrzmiala. Lada moment peknie i zakladam ze to od tego:( Szkoda mi go bo sie Biedak nie moze wyspac:(

Mama.o no to udanego wieczoru zycze :-)

Hehe fajnie ze tak sie te kwietniowe dzieciaczki zmawiaja i albo marudza albo sa spokojne w jednym czasie. Moj jest spokojny prawie caly czas. Nawet ten okropny katar nie sprawil zeby sie marudny zrobil.

Maz wrocil z pracy i kebaba przywiozl :-) a mnie cos zaraz trafi - caly dzien w domu bo tak zimno. Starszemu sie nudzi. A jeszcze ze dwie godziny trzeba cos wymyslac.

Do południa Filip był grzeczny mimo, że śpi po 15-20 minut a teraz znowu zaczyna sie koncert życzeń wrrrrrr

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry