reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Uf starszy spi juz 1,5 godziny. Mlodszy tez spi ale pewnie obudza sie w tym samym czasie i nie ogarne. Na razie wypilam kawe z tesciem, pozmywalam, sprzatnelam z grubsza i zrobilam pranie. A ze na dzialce pralki nie mamy wiec trzeba recznie a przy dwojce dzieci i dwojce doroslych jest co prac. Nasze to glownie bielizna bo chodzimy w roboczych ciuchach i nie patrzymy ze brudne, ale dzieciaki musza miec wyprane. Szczegolnie przy tym moim malym ulewaczu to i ciuchy i pieluchy... Musze to jeszcze rozwiesic. Szkoda ze na dworze sie nie da przez ta pogode. A suszarka w pokoju starszego stoi wiec czekam az wstanie. Obiadu dzisiaj nie robie bo mam z wczoraj zupe.

Eh tak zimno dzisiaj ze my tez napalilismy rano, ale mamy tylko taka mala "koze" w pokoju wiec trzeba uwazac zeby starszy sie nie dotknal. Teraz wlaczam co jakis czas wentylator.

Edysiek to chyba znów zmowa kwietniowych dzieciaczków, bo mój tez naprawiony;-) Je i spi:-D:-D

A ja w tym czasie zrobilam obiadek, posprzątałam, wywiesiłam pranie i........ umyłam i wyprostowałam włosy, pomalowałam paznokcie oraz oczy i znów po 2 dniach wyciętych z życiorysu czuję się kobietą:-D:-D:-D

P.S. kurde ja też już okres dostałam i to równe 6 tyg po cc:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja dziś z sił opadam. Nocka ładna, ranek też super bo Kubuś sobie sam zasnał w nosidełku ale po wizycie poloznej jest tragedia:(
Dziecko mi nie śpi od 12 tylko ciągle płacze i marudzi. Uspokaja sie tylko na moich raczkach i zapada ze zmeczenia w 15min dzemki:( Ta szczepionke ma mocno zropiala i nabrzmiala. Lada moment peknie i zakladam ze to od tego:( Szkoda mi go bo sie Biedak nie moze wyspac:(

Mama.o no to udanego wieczoru zycze :-)

Hehe fajnie ze tak sie te kwietniowe dzieciaczki zmawiaja i albo marudza albo sa spokojne w jednym czasie. Moj jest spokojny prawie caly czas. Nawet ten okropny katar nie sprawil zeby sie marudny zrobil.

Maz wrocil z pracy i kebaba przywiozl :-) a mnie cos zaraz trafi - caly dzien w domu bo tak zimno. Starszemu sie nudzi. A jeszcze ze dwie godziny trzeba cos wymyslac.

Do południa Filip był grzeczny mimo, że śpi po 15-20 minut a teraz znowu zaczyna sie koncert życzeń wrrrrrr

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry