kurcze piszecie tak o okresie i sie zastanawiam czy j juz tez dostalam czy nie. Rowniez juz prawie skonczylo mi sie krwawienie i znowu wrocilo dosyc silne, teraz juz sie konczy. Ja nigdy nie mialam bolesnych miesiaczekw iec do konca nie wiem czy to juz okres czy moze ciag dalszy plamienia po porodzie..ehh..zobaczymy
co do kladzenia na brzuszku - moj synek lubi nawet, smiesznie wyglada z taka chwiejna glowa lubi nia sobie machac, pelza i bawi sie raczkami. No i jak tak lezy to mu lepiej z brzuszkiem
oj powiem wam ze macierzynstwo zaczyna mi sprawiac przyjemnosc
a moj Babel dzisiaj zaczyna nosic ubranka 68, bo 62 juz wiekszosc takie napiete, a bpdy to ledwo przez glowe przechodzi musze jechac niedlugo na zakupy i kupic cos na 74 bo nie znam dnia ani godziny
co do kladzenia na brzuszku - moj synek lubi nawet, smiesznie wyglada z taka chwiejna glowa lubi nia sobie machac, pelza i bawi sie raczkami. No i jak tak lezy to mu lepiej z brzuszkiem
oj powiem wam ze macierzynstwo zaczyna mi sprawiac przyjemnosc
a moj Babel dzisiaj zaczyna nosic ubranka 68, bo 62 juz wiekszosc takie napiete, a bpdy to ledwo przez glowe przechodzi musze jechac niedlugo na zakupy i kupic cos na 74 bo nie znam dnia ani godziny