reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Po pierwsze Niunia ogromne gratulacje!!!!!!! I podziwiam za urodzenie takiego koloska sn!!!! Dochodz do siebie szybko i czekamy na wiesci od Ciebie.

Ja wlasnie siedze na izbie. Rano sie zryczalam jak wychodzilam z domu. Teraz tez mi sie plakac chce ale juz troche lepiej. Ciekawe ile czasu spedze na izbie bo kolejka masakryczna. Na razie tylko waga, wzrost i cisnienie zmierzone i tetno dziecka sprawdzone. No i czekam. Moze z tego stresu mi sie jakies skurcze rozkreca ;-)

Rila podziwiam za Twoja organizacje. Ogarniecie dwojki dzieci musi byc naprawde wyczynem. Ale najwazniejsze ze macie juz jakis system. Teraz bedzie juz tylko lepiej.

reklama
No fakt waga mojego bobasa mnie powalila, zanim ja zwazyli z 1,5 godz mineli a ja caly czas bylam przekonana ze kolo 3 kg ma. Jak powiedziala juz ta wage to kazalam jej sprawdzic jeszcze raz hehe.

Witam serdecznie!

Wielkie gratulacje dla rozpakowanych mamuś!!!!

U mnie bez zmian, nadal dwupak. Poza tym powalił moje dzieci rota wirus i nie mam głowy do myślenia o porodzie, bo kołdry do prania i zmiany pościeli skutecznie mnie od tego odciągają.
Buziaki!!!!

Dzięki niunia, zaczęło się w piatek, ale rozkręciło w niedzielę na maksa.
Oliwia, jak sie czujesz??? Jutro jadę na ktg na IP, dzis nie mam czasu :-D

Niunia przeogromne gratulacje:-). Wyrosła ci pannica, szacun za sn:tak:

Marcia z całego serca ci życzę, żeby dziś ci się akcja rozkręciła

Rila podziwiam za wytrwałość z odciąganiem

jotemka zdrówka dla dzieciaczków, eh jak nie urok to ...

U nas ok, Ewunia rośnie w oczach, nikt nie chce wierzyć że ma 2 tygodnie. z lekka absorbująca jest, jak nie śpi to tylko rączki są dobre, poza tym słodziak do schrupania. W nocy śpi, robi 1-2 krótkie pobudki, na szczęście wyrabia się w 5-10 minut z jedzeniem.
Czasu na nic kompletnie nie mam, trójka dzieci to nie przelewki, od rana do wieczora na pełnych obrotach, jak mała śpi to w domu trzeba coś ogarnąć, starszaki dopieścić. Mimo wszystko jest super, wróciła mi dawna energia, na wszystko mam siłę, nie to co w ciąży. Super jest nie odczuwać permanentnego zmęczenia.

W piątek w przedszkolu panie uraczyły mnie informacją, że Zosia ma rumień:baffled:. Bomba, czekam kiedy Ewę mi wysypie. U Zosi nadzwyczaj łagodnie to przebiegło, dwa dni zaczerwienione policzki i po sprawie.

Jotemka wspolczuje choroby w domu. Wyobrazam sobie ze teraz nie masz glowy myslec o porodzie.

Rety nie uwierzycie ja nadal siedze na IP!!!!!! Juz dwie godziny!!!!! Jedyny pozytyw z tego siedzenia na twardym krzeselku ze mnie skurcze zaczely lapac. Takie moje standardowe czyli niebolesne, ale chociaz na ktg sie pewnie zapisza.

Niunia gratulacje :) Niezła waga córki :)

Marcia trzymam kciuki za wytrwałosć i zeby sie w koncu cos rokreciło. Jak dasz rade to informuj co u Ciebie.

Rila no ja Cie podziwiam. Ja przy jednym momentami wymiekam. Na pewno dasz rade i nie poddawaj sie :) To w koncu dwa razy wiecej szczescia.

Agmaa daj znac co po KTG.

Jotemko ojejku to wspolczuje. Trzymajcie sie dzielnie i szybko wracajcie do zdrówka.

reklama
Do góry