reklama
Niunia no nareszcie mogłaś przytulić córeczkę - takie wasze pierwsze małe zwycięstwo !
Trawa również gratulacje
Salcia Tobie również gratulacje, swoją drogą ciekawa jestem czy nie wymieniłyśmy się na roomingu pokojem (ja wychodziłam 18.04 i już łóżko czekało na korytarzu, żeby wymienić ale wychodziłyśmy 3 w południe i 4ta na wieczór)
Mój szkrab się wietrzy na balkonie bo nie chciałam się jeszcze sama z wózkiem szarpać przez 4 piętra, tu mu tak samo dobrze a ja mogłam zjeść 2gie śniadanie.
Jotemka że też nie może Cię ominąć jakaś plaga przed tym porodem szerokim łukiem. No teraz to przecież nie możesz rodzić prawda?
Truskawkowa to u Ciebie się starszak uspokoił a u mnie pomimo pomagania i skakania w okół brata widać, że zazdrosny. Dziś nie chciał do przedszkola iść w obawie, że w dwójkę z tatą zostaniemy z Bąblem a jego się pozbywamy, tata musiał mu tłumaczyć, że normalnie idzie do pracy. Pewnie jak wpadnie w rytm to się poprawi póki co mocno domaga się uwagi.
Trawa również gratulacje
Salcia Tobie również gratulacje, swoją drogą ciekawa jestem czy nie wymieniłyśmy się na roomingu pokojem (ja wychodziłam 18.04 i już łóżko czekało na korytarzu, żeby wymienić ale wychodziłyśmy 3 w południe i 4ta na wieczór)
Mój szkrab się wietrzy na balkonie bo nie chciałam się jeszcze sama z wózkiem szarpać przez 4 piętra, tu mu tak samo dobrze a ja mogłam zjeść 2gie śniadanie.
Jotemka że też nie może Cię ominąć jakaś plaga przed tym porodem szerokim łukiem. No teraz to przecież nie możesz rodzić prawda?
Truskawkowa to u Ciebie się starszak uspokoił a u mnie pomimo pomagania i skakania w okół brata widać, że zazdrosny. Dziś nie chciał do przedszkola iść w obawie, że w dwójkę z tatą zostaniemy z Bąblem a jego się pozbywamy, tata musiał mu tłumaczyć, że normalnie idzie do pracy. Pewnie jak wpadnie w rytm to się poprawi póki co mocno domaga się uwagi.
marcia331
Fanka BB :)
Eh juz mi trzy razy wpisu nie dodalo. Jestem na oddziale, na patologii ciazy, bo na przedporodowym nie mieli miejsc. Pobrali mi krew a teraz czekam na badanie i jakies decyzje. Bede Was informowac na biezaco.
marcia331
Jestem po badaniu. Szyjka krociutka, rozwarcie na 4cm, wody w porzadku, czyste. Moge dostac jutro oksytocyne jesli bede chciala. Ale rownie dobrze moze sie ruszyc samo w kazdej chwili. Powiedzialam ze do jutra poczekam i dam mu jeszcze szanse a potem sie zastanowie. Nie chcialabym oksy, ale jak mnie wkurzy i bede miala dosyc to moze w koncu o nia poprosze. Chociaz mam nadzieje ze ruszy samo. Skurcze jakies mam.
Marcia fajnie, że są jakiekolwiek postępy ;D to nic tylko szybkiej produkcji OXY przez organizm Ci życzę...
Moje dziecię jest dziś aniołkiem rano wstał zjadł pospał, zjadł poczuwał poszedł spać na balkonie (nie chcę się szarpać z wózkiem sama przez 4 piętra jeszcze) i teraz czekam kiedy się obudzi na pierś.
Ja najedzona tylko się spać nie mogę położyć bo filuję na mojego Szkraba
Moje dziecię jest dziś aniołkiem rano wstał zjadł pospał, zjadł poczuwał poszedł spać na balkonie (nie chcę się szarpać z wózkiem sama przez 4 piętra jeszcze) i teraz czekam kiedy się obudzi na pierś.
Ja najedzona tylko się spać nie mogę położyć bo filuję na mojego Szkraba
A ja mam doła, tak jakos liczyłam na wczesniejszy poród, bo przecież od początku z każdego USG wychodziło że jest 2 tyg wczesniej a tu nic. Po cichu liczyłam że po świętach jednak coś sie ruszyło, bo chodziłam dużo i strasznie mnie krocze na dole bolało a tu nawet znowu rozwarcia na opuszek nie mam. Szyjka długa i twarda. A wkoncu ja jestem non stop na nogach, do tej pory pracuję, stoję długo na nogach, wczoraj nawet pracowałam a tu nic nie rozkręca sie. Jestem chyba ze stali.
Jest mi żle bo myślałam że mały bedzie juz z nami a tak może nawet przyjdzie mi czekac do maja, jesli samo nic nie będzie sie działo, bo do szpitala dopiero beda mogli mnie przyjąć po długim wekendzie majowym.
Juz mam dość
Jest mi żle bo myślałam że mały bedzie juz z nami a tak może nawet przyjdzie mi czekac do maja, jesli samo nic nie będzie sie działo, bo do szpitala dopiero beda mogli mnie przyjąć po długim wekendzie majowym.
Juz mam dość
TruskawkowaMamba
Niunia gratulacje
Marcia trzymam kciuki aby samo się rozkręciło!!!!!
Jotemko zdrówka dla dzieciaczków!!!!
Auliya o kurcze to faktycznie zazdrosny. U nas puki co super ale co to jeszcze będzie zobaczymy. Jedyny przejaw zazdrości to jak babcia trzyma Artiego.....wtedy już widać, że coś nie haloNo bo jak jego babcia może byc jeszcze czyjaśAle puki co tak lajcikowo;-)
A u mnie już dziś była położna-super babeczkaA no i pępek nam odpadł, więc jeden problem z głowy.
Jedyne co mnie zasmuca to......problem z karmieniem cycem....położna stwierdziła, że faktycznie mało pokarmu i że obowiązkowo karmienie mm....miało byc pięknie, a wyszło jak zawsze....na razie jednak cyc nadal wchodzi w grę
Marcia trzymam kciuki aby samo się rozkręciło!!!!!
Jotemko zdrówka dla dzieciaczków!!!!
Auliya o kurcze to faktycznie zazdrosny. U nas puki co super ale co to jeszcze będzie zobaczymy. Jedyny przejaw zazdrości to jak babcia trzyma Artiego.....wtedy już widać, że coś nie haloNo bo jak jego babcia może byc jeszcze czyjaśAle puki co tak lajcikowo;-)
A u mnie już dziś była położna-super babeczkaA no i pępek nam odpadł, więc jeden problem z głowy.
Jedyne co mnie zasmuca to......problem z karmieniem cycem....położna stwierdziła, że faktycznie mało pokarmu i że obowiązkowo karmienie mm....miało byc pięknie, a wyszło jak zawsze....na razie jednak cyc nadal wchodzi w grę
reklama
Tskawkowa ja bym sie jeszcze z konsultowala z doradcą laktacyjnym...
Twój sie wyszalal wczesniej to teraz masz spokój moj byl aniolek to teraz sie troche buntuje.
Maluch odpalil syrene na balkonie a teraz je.
Twój sie wyszalal wczesniej to teraz masz spokój moj byl aniolek to teraz sie troche buntuje.
Maluch odpalil syrene na balkonie a teraz je.