reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Super Niunia:)

Dziewczyny wpisy na watku szpitalnym uzupelnie po powrocie do domku bo jutro juz mam byc w szpitalu.

Mam nadzieję że uda mi sie polaczyc z netem z tel jak nie to odezwe sie do ktorejs:tak:

reklama
Niunia to juz niedlugo bedziesz miala coreczke przy sobie. Oby wszystko bylo w porzadku.

O prosze ile wiadomosci od dziewczyn. I jakie ladne dorodne dzieciaczki.

Ide sie wykapac i spac bo rano maz mnie do szpitala zawiezie....

TruskawkowaMamba - świetne, że tak się ładnie wszystko układa. My jutro wychodzimy do domu i się okaże co Oliwka powie na braciszka.

Kroczek, Marcia - miłego pobytu w szpitalu ;-)

Niunia - czyli jeszcze chwila, jeszcze moment ...

Dziewczyny strasznie Wam Gratuluję!!!
Niunia jeszcze chwila i będziecie razem :D
Marcia, kroczek dajcie znać jak wyszło z tym szpitalem, ja jutro mam tylko KTG...

Marcia może do jutra coś zacznie się dziać. Bądź dobrej myśli, w sumie nie masz wpływu na to co teraz się dzieje. Wykorzystaj jeszcze męża póki masz taką możliwość, a nóż coś się ruszy :) Mimo wszystko trzymam za Ciebie kciuki ;-)

reklama
Witajcie dziewczyny!!! Powoli wracam do świata żywych, choć droga jeszcze długa i kręta!!! Od 3 dni czytałam zamknięty ( przy każdym odciąganiu) bo to jedyna chwila kiedy siedzę i mogę coś przeczytać więc z grubsza wiem co i jak. Zanim nadrobić ten wątek trochę minie ale przynajmniej w nocy mam zajęcie, bo po tym jak wylałam wszystko co przez 40 min odciagnełam bo mi się przysnęło muszę siey czymś zajmować!
Będę pisała na raty, przy każdym odciąganiu w miarę możliwości żeby Wam jakoś ten miesiąc kiedy mnie nie było przybliżyć. Generalnie jest naprawdę ciężko a głównie z powodu braku snu!
Gratulacje dla wszystkich mamusiek!!!!

Do góry