reklama
marcia331
Fanka BB :)
Niunia to juz niedlugo bedziesz miala coreczke przy sobie. Oby wszystko bylo w porzadku.
O prosze ile wiadomosci od dziewczyn. I jakie ladne dorodne dzieciaczki.
Ide sie wykapac i spac bo rano maz mnie do szpitala zawiezie....
O prosze ile wiadomosci od dziewczyn. I jakie ladne dorodne dzieciaczki.
Ide sie wykapac i spac bo rano maz mnie do szpitala zawiezie....
TruskawkowaMamba - świetne, że tak się ładnie wszystko układa. My jutro wychodzimy do domu i się okaże co Oliwka powie na braciszka.
Kroczek, Marcia - miłego pobytu w szpitalu ;-)
Niunia - czyli jeszcze chwila, jeszcze moment ...
Kroczek, Marcia - miłego pobytu w szpitalu ;-)
Niunia - czyli jeszcze chwila, jeszcze moment ...
marcia331
Fanka BB :)
Eh mnie dopadl dol przez ten szpital. Plakac mi sie chce jak pomysle ze mam tam isc bez zadnej akcji..... chyba tam zwariuje....
Marcia może do jutra coś zacznie się dziać. Bądź dobrej myśli, w sumie nie masz wpływu na to co teraz się dzieje. Wykorzystaj jeszcze męża póki masz taką możliwość, a nóż coś się ruszy Mimo wszystko trzymam za Ciebie kciuki ;-)
reklama
Witajcie dziewczyny!!! Powoli wracam do świata żywych, choć droga jeszcze długa i kręta!!! Od 3 dni czytałam zamknięty ( przy każdym odciąganiu) bo to jedyna chwila kiedy siedzę i mogę coś przeczytać więc z grubsza wiem co i jak. Zanim nadrobić ten wątek trochę minie ale przynajmniej w nocy mam zajęcie, bo po tym jak wylałam wszystko co przez 40 min odciagnełam bo mi się przysnęło muszę siey czymś zajmować!
Będę pisała na raty, przy każdym odciąganiu w miarę możliwości żeby Wam jakoś ten miesiąc kiedy mnie nie było przybliżyć. Generalnie jest naprawdę ciężko a głównie z powodu braku snu!
Gratulacje dla wszystkich mamusiek!!!!
Będę pisała na raty, przy każdym odciąganiu w miarę możliwości żeby Wam jakoś ten miesiąc kiedy mnie nie było przybliżyć. Generalnie jest naprawdę ciężko a głównie z powodu braku snu!
Gratulacje dla wszystkich mamusiek!!!!