reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Super Niunia:)

Dziewczyny wpisy na watku szpitalnym uzupelnie po powrocie do domku bo jutro juz mam byc w szpitalu.

Mam nadzieję że uda mi sie polaczyc z netem z tel jak nie to odezwe sie do ktorejs:tak:

reklama
Niunia to juz niedlugo bedziesz miala coreczke przy sobie. Oby wszystko bylo w porzadku.

O prosze ile wiadomosci od dziewczyn. I jakie ladne dorodne dzieciaczki.

Ide sie wykapac i spac bo rano maz mnie do szpitala zawiezie....

TruskawkowaMamba - świetne, że tak się ładnie wszystko układa. My jutro wychodzimy do domu i się okaże co Oliwka powie na braciszka.

Kroczek, Marcia - miłego pobytu w szpitalu ;-)

Niunia - czyli jeszcze chwila, jeszcze moment ...

Dziewczyny strasznie Wam Gratuluję!!!
Niunia jeszcze chwila i będziecie razem :D
Marcia, kroczek dajcie znać jak wyszło z tym szpitalem, ja jutro mam tylko KTG...

Marcia może do jutra coś zacznie się dziać. Bądź dobrej myśli, w sumie nie masz wpływu na to co teraz się dzieje. Wykorzystaj jeszcze męża póki masz taką możliwość, a nóż coś się ruszy :) Mimo wszystko trzymam za Ciebie kciuki ;-)

reklama
Witajcie dziewczyny!!! Powoli wracam do świata żywych, choć droga jeszcze długa i kręta!!! Od 3 dni czytałam zamknięty ( przy każdym odciąganiu) bo to jedyna chwila kiedy siedzę i mogę coś przeczytać więc z grubsza wiem co i jak. Zanim nadrobić ten wątek trochę minie ale przynajmniej w nocy mam zajęcie, bo po tym jak wylałam wszystko co przez 40 min odciagnełam bo mi się przysnęło muszę siey czymś zajmować!
Będę pisała na raty, przy każdym odciąganiu w miarę możliwości żeby Wam jakoś ten miesiąc kiedy mnie nie było przybliżyć. Generalnie jest naprawdę ciężko a głównie z powodu braku snu!
Gratulacje dla wszystkich mamusiek!!!!

Do góry