reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Niunia zgłoś się :-)

Ja się odmeldowuje. Jestem w domu, nie rodzę i nie mam już sił psychicznych. Najchętniej bym sobie popłakała ale nawet na to nie mam już siły. Przepraszam, nie smęcę więcej... Dobrej nocy.

reklama
jestem,jestem i nadal zyje tym ze jutro urodzimy:tak: Marcia nie placzemy:rofl2:
Najlepsze jest to ze dzisiaj poszlam umyc okna,no bo swieta,brudne byly itd; no i umylam i sie zaczelam zastanawiac dlaczego to niby ma byc sposob na przyspieszenie porodu:eek: mhhh niewiem

ahhhh napisałam post na fonie i się nie wysłał....

No nic trudno, napiszę jeszcze raz:tak:

Jutro mam wizytę na 9:00, potem na 13:00 KTG, ciekawe czego się dowiem, niby dopiero jutro wypada mój termin porodu i może Maluszek chce być punktualny :tak: No zobaczymy... tylko, że nic nie wskazuje na to... czop na swoim miejscu, skurczy brak, tylko mam aktywną dzidzię w brzuchu ale to normalka więc zobaczymy... AAAAaaaaa wiecie co??zeszła mi opuchlizna ze stóp !!!:-) Nie mam pojęcia co pomogło ale na pewno mi to nie przeszkadza:-) Myślałam, że zejdzie dopiero po porodzie a tu proszę jaka niespodzianka:) Jeszcze wczoraj kumpela mi powiedziała, że nie mam stóp mam po prostu łydki zakończone palcami:-D:-D hahaa

No nic uciekam do wanny :)

Trzymajcie się laski ciepło i do przeczytania jutro:tak:

buziaki :)

Agmaa no tak sobie wlasnie myslalam tylko ze rece mozna podniesc i bez mycia okien,pomachac nimi,pocwiczyc hehe:-D nie, tak juz mi poprostu odwala bo tyle tych magicznych sposobow a na mnie nic nie dziala:-pno jeszcze olej rycynowy zostal ale chyba raczej wole poczekac bo cos czuje z moim szczesciem spedze godziny na "klozecie" po czym wszystko minie:eek:

Madzik dzieki za odp. Kroczku Tobie tez :)
Wasze bardziej optymistyczne od tego co uslyszalam od poloznej - moze do 6 tyg. Ta opuchlizna schodzić...
Ja poleglam na polu boju, maly pol oddzialu budzil bo sie nie mogl uspokoic przed podaniem piersi, porzewijaniu ryk i tak sie wykrecal ze nie bylo jak go przystawic i dostal smoka... zeby bylo wesolo jadl od 21 z 40 min a pozniej po przewijaniu od 22 z 20min. Potem kichnal i juz sie nie uspokoil zeby zacycowac (albo ja wymieklam grrr) nadal nie spi choc probuje jeszcze chwila i biore go do swojego lozka a teraz dobranoc

Agmaa no tak sobie wlasnie myslalam tylko ze rece mozna podniesc i bez mycia okien,pomachac nimi,pocwiczyc hehe:-D nie, tak juz mi poprostu odwala bo tyle tych magicznych sposobow a na mnie nic nie dziala:-pno jeszcze olej rycynowy zostal ale chyba raczej wole poczekac bo cos czuje z moim szczesciem spedze
godziny na "klozecie" po czym wszystko minie:eek:

Kochana okna chociaż będziesz miała czyste na święta ;D a czytałam o tym olejku i co z nim się robi??? Pije?? Trochę niedoinformowana jestem... :(

Ja sobie poprzednim razem zrobiłam ten koktajl położnych z oleju rycynowego i bananów niestety na mnie nie działało :( jedyne co to zrobiło mi się mega niedobrze byłam w toalecie ale też bez szału no i od tego czasu nie moge pić soku bananowego bo mnie mdli :)

reklama
jestem,jestem i nadal zyje tym ze jutro urodzimy:tak: Marcia nie placzemy:rofl2:
Najlepsze jest to ze dzisiaj poszlam umyc okna,no bo swieta,brudne byly itd; no i umylam i sie zaczelam zastanawiac dlaczego to niby ma byc sposob na przyspieszenie porodu:eek: mhhh niewiem

Ja dziś też walczyłam z oknami :)
I co ? Wielkie NIC. Zero reakcji organizmu :D
Jedyny plus to czyste okna :)

Dobranoc

Do góry