reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Napisalam godzine temu post ale mi go nie dodalo. To teraz krotko.

Patuska trzymam kciuki za jutro, za szybka i bezproblemowa cesarke i szybki powrot do formy.

Truskawkowa naciesz sie mezem!!!! Po takim czasie rozlaki nalezy Wam sie to.

U mnie sie chyba jednak rozkreci tfuuu tfuuu oby nie zapeszyc. Skurcze lapia co.... hmmn ciezko czasem powiedziec bo boli!! Miedzy skurczami tez. Ale na pewno nie rzadziej niz co 8 minut. Jestem juz po kapieli i wcale nie jest lepiej. Leze i czekam az maz wroci z pilki!!!" Bo polozyl Tymka i poszedl grac!!! Juz nie mialam sil sie z nim klocic zeby nie szedl.... Trudno najwyzej bedzie zmeczony przy porodzie. Oo juz wraca. Ok jesli sie rozkreci to postaram sie zostawic jakies info. A jak nie to napisze jutro. Auuu znowu.

Patusia - trzymam kciuki, żeby wszystko poszło sprawnie i bezproblemowo :-)
TruskawkowaMamba - miłego ;-)
Marcia 331 - odpukać ale nie wygląda to na fałszywy alarm, więc oby jak najszybciej maluch znalazł się na Twoich rękach!

Niunia spoko jeszcze moga mnie cofnac z porodowki tak jak Ciebie :p jeszcze sie nigdzie nie ruszam ale niezle bym sie wkurzyla gdyby pojechala a tam szyjka nie ruszy... dlatego poki jestem w stanie to czekam jak najdluzej. Ciekawe jak dlugo wytrzymam zanim spanikuje...na razie humor mi dopisuje :-) pomimo ciezkiego dnia.

Nieznajoma - ładnie rośnie Twój szkrab :-) i dobrze, że z okiem ok. Ja wózek trzymałam w samochodzie - właśnie po to zeby go nie taszczyć po tych kilku schodkach do windy. Niby nic ale tak było znacznie wygodniej.
A co do budzenia dziecka na karmienie, w sumie też miałam cukrzycę c. ale bez insuliny i nikt mi żadnych zaleceń ad karmienia nie dawał. Inna sprawa, że Młoda budzila sie w nocy tak 3-4razy ;-)

reklama
Marcia, Patuśka trzymam za Was kciuki :tak:!!!

U mnie za 55 minut wyświetli na suwaczku pełne 40tc.... ciekawe ile jeszcze mały każe mi czekać...:dry: oj szkoda, że całą ciążę od nikogo nie usłyszałam że spokojnie ciążę donoszę.. Bo ewidentnie nie przygotowałam się psychicznie na to że tyle czasu będzie siedział, a już na przenoszenie wcale i stąd teraz to wszystko... Wiem że to głupie, ale na wcześniaka byłam gotowa a teraz termin mija a ja nie wiem co zrobić :no:... Wiem masakra jestem:zawstydzona/y::-(

Do góry