Witam dziewczyny
Też się melduję. Ja dziś miałam mdłości prawie cały dzień, ale znów nie wiem czy to kwestia delikatnego żołądka i tego co zjadłam czy coiążowe, jutro pewnie nie będzie po nich śladu. Zauważyłam tez, że jak spędzę aktywnie dzień to mi sie pojawiają objawy ciążowe, a jak nic nie robię, leniu****ę to nie mam żadnych objawów. Kręgosłup bolał mnei dwa razy, właśnie wtedy gdy miałam jakiąś wycieczkę dłuższą po mieście.
wichurka - według kalkulatra jesteś jakoś w 6 tc. Myślę że serduszko to dopiero za jakieś 2-2,5 tygodnia, ale pewnoście nie mam.
madziolina - moje kondolencje!
milla, a co oni Ci tak ciągle te wizyty przekłądają ?
tygryseczek, to obie jesteśmy już po pierwszej wizycie
) JA mam scan dopiero 20tego, więc tym razem Ty będziesz pierwsza
ciekawa jestem czy dostałaś Pregnancy book, bo mi nei dali twierdząc, że nie ma na to funduszy :/ alke jeszcze się upomne u mojego GP.
ola, moja siostra tez ma syna Alanka i tez byl dzis pierwszy raz w przedszkolu, odebrala go o 14, ale on chcialby zostac do wieczora najchetniej i nie moze sie juz doczekac jutra, powiedzial, ze jedna dziewczynka była tam taka piękna, ale jeszcze do niej nie poszedl zapytć jak ma na imie
milenka -gratulacje, zazdraszczam
))) dużo zdrówka
ameryka- fajnie, że się pojawiłąś
Opowiadaj jak tam u Was to wgląda. Jesli chodzi o USG co miesiac to ja mysle ze to niepotrzebne ingerowanie, niektore dziewczyny plamily po USG, albo brzuch zaczynał boleć, ja wychodzę z założenia, że ten dzidziuś to am sobie tam spokojnie sie rozwijac i nei wolno mu za często przeszkadzac
A może sie tak tylko pocieszam, by nie biegać co chwile do lekarza :S
a.m.g - tez czasem nei dowierzam w ta ciąże, czasemjestem poekscytowana a czasem myslę "czy to napewno?"
Moze jak serduszko uslysze to zaczne wierzyc juz naprawde
Witam wszystkie nowe dziewczyny i pozdrawiam "stare"
ps. sorki za błedy i literówki, pisze bardzo szybko i nie czytam co napisałam zanim wyślę, taka chaotyczna neico jestem, wybaczcie