reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Znowu mi sie nic nie chce. Chyba musze sobie jakies zadanie wynalezc to moze sie rozruszam. Bo kawa i wz-ka nie przyniosly oczekiwanych rezultatow. Tylko mi po nich niedobrze. Nawet mi sie na spacer nie chce wyjsc.

Jakies skurcze mnie niby lapia ale to nadal nie to. A jestem juz zmeczona. No dobra nie marudze juz tylko ruszam tylek z kanapy.

Witam

Oj widze że dzisiaj znowu sił nam brak :-) Ja też po śniadaniu i dużej kawie a pomimo że dzisiaj spałąm dobrze to jestem jakaś taka nijaka.

Wczoraj tez sie zmobilizowałam i wkoncu dopakowałam ciuszki małego do torby. zostało mi tylko na koniec kosmetyki i przybory toaletowe wsadzić, jutro odbieram ostatnie wyniki i juz tez schowam do walizki, co by pózniej nie zapomniec. A i klapki muszę kupic bo jakos nie moge znależć starych.
No i w sumie jestem gotowa:-)

No właśnie a co u dziewczyn co urodziły i u Niuni?
Agutka, Evelina oddzywały sie po porodzie ale Agunia chyba nie?
Niestety na początku forum jak juz wszystkie sie rozpakujemy napewno troche zaniknie, dopóki wszystkie nie dojdziemy do siebie po porodzie.

dziewczyny z dzieciaczkami w brzuszku,dzisiaj nie rodzcie bo prima aprilis i nikt wam nie uwierzy:-D

Kurcze muszę zmienić suwaczek,szok wskazuje jeszcze tyle do terminu a moja laseczka już dawno w domu.

Witam sie i ja :)
Troszke niewyspana ale za to w dobrym nastroju. Posciel starszaka sie suszy, a ciuszki od koleżanki juz wirują :)
Do piątku mam zakaz prasowania a dziś mąż zabronił mi rodzić wiec uskuteczniam leżenie w tzw. Miedzyczasie :)

Witam się i ja Normalka, że dopiero koło 11 bo wcześniej nie zdarza mi się wstawać:tak:

Śliczne słoneczko za oknem ahh jak ja lubię taką pogodę :-) Niestety dziś zaniemówiłam... gardło z kaszlem nadal nie dają za wygraną i nie wiem już jak z nimi rozmawiać :crazy:

A właśnie !!!! Wczoraj chciałam zamówić sobie stanik do karmienia bo nie było okazji wcześniej tego zrobić :sorry2: i wynalazłam ten:

Biustonosz do karmienia ALLES MAMA CAFFE LATTE 90B (4097308910) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ma go może któraś z Was?? i mogłaby coś o nim napisać?? Byłam w Triumphie oglądać ale ekspedientka była jakaś niedoinformowana i nie wiedziała jakie staniki ma na sklepie, więc jak się podkuruję to może pójdę do innego sklepu żeby coś zmierzyć...

A tak to zaraz pójdę się wykąpać, odczekam swoje w domku i chyba pójdę na krótki spacer bo samej w domu można zwariować...

Agmaa - stanik z Triumpfa mam jeden biały, klasyczny do karmienia i uważam że jest genialny choć miękki. To przekonała mnie niska cena i zapewnienie pani, że to absolutny "must have". I faktycznie, polecam. Ten co pokazujesz.... bardzo ładny. Ciekawe jak się nosi [tylko, fakt że go reklamuje Natalia S. wydaje mi się absurdem i nietaktem hehehhe]

reklama
No Siwiec to jakieś nieporozumienie... ale ona to wszędzie się wciśnie :-D A masz ten stanik z fiszbinami? i ile za niego dałaś jak można wiedzieć?

Do góry