Witam :-)
Coś ostatnio humor kiepski i pisać się nie chce. Chyba dopadają mnie ciążowe nastroje.
L-oka ja czasem czuję takie lekkie kłucie i chyba tak jak napisałaś takie lekkie rozciąganie.
Ola zobaczysz synkowi spodoba się w przedszkolu. Ja uważam, że dzieciaczki powinny chodzić do przedszkola, żeby mieć kontakt z innymi dziećmi i lepiej się rozwijać.
Ja chciałam żeby moja córcia chodziła ale u nas nie ma przedszkola. To drugie też niestety do 5 lat bedzie chyba siedzieć w domu. I dlatego ja się cieszę, że dzieciaki mogą iść szybciej do zerówki, bo dla tych naszych wiejskich dzieci, gdzie nie ma przedszkola to jest naprawdę na plus.
Witam nowe mamusie :-)
Viltutti ja swojego porodu wcale za dobrze nie wspominam i tylko dzięki temu, że mąż był ze mną jakoś dałam radę. To jednak mimo to chyba teraz też chciałabym rodzić naturalnie. Jest to tak cudowne przeżycie, że jak kładą Ci maluszka na piersi to od razu zapomina się o wcześniejszych przeżyciach.
Truskawkowa chyba 50 km to nie podróż. No ale jak nie czujesz się pewnie to może poczekaj do 2 trymestru.
Ja normalnie na nic nie mam siły. Wczoraj byłam na zakupach, bo musiałam dokupić córci ostatnie rzeczy do szkoły m.in strój na w-f. I w sklepie szukałam jej tenisówek schylając się i jak wstałam to tak mi się w głowie zakręciło, że miałam mroczki w oczach.
Mdłości pojawiają się chwilowo, ale przechodzą jak coś zjem. Niby jem często, ale nie za dużo, bo zjem troszkę i mam dość.
Już prawie wszystkie spodnie są na mnie za ciasne. Tylko jedne stare znalazłam co są luźne. Ale tak to chyba nie tyję na razie tylko obwód brzucha mi się zwiększa