reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Marcia wspolczuje tych skurczy u mnie dzisiaj lepiej ale wczoraj to mialam dosc:O
Ja dostalam takiego power a ze kupilam dzisiaj wiadro farby I jutro mojego zagonie do malowania korytarza:p tak zeby troche odswiezyc:-D

reklama
ancona - a widzisz!! Bardzo fajnie! Samo Twoje pozytywne nastawienie dużo pomoże w Waszym wspólnym założeniu. Uda się :) Wszystkie wspieramy :)

marcia331 - ja Cię rozumiem... to samo mam... najgorzej nocą, Jestem już wykończona choć w sumie tłumaczę sobie, że chyba mam prawo skoro do terminu tydzień. Wszystko mi już jedno. Przeraża mnie wizja porodu, ale już chyba wolę żeby się zaczęło póki mam w sobie cokolwiek energii jeszcze :-p

madziolina_p - efekt "coś bym zjadła tylko co" mam codziennie. Co ciekawe nie miałam zachcianek na poczatku ciąży a teraz wciąż COŚ. Najlepsze, że nie wiem co :-) i tak czasami godzinami myślę i szukam. Zwykle tego czegoś w lodówce brak :D

Ja już w fotelu, staram się odpocząć bo idzie ta zła okropna NOC. I jak zwykle będę się męczyć. A czeka mnie jeszcze wyjazd po mamę do szpitala i jak zwykle przejdę traktem obok oddziału położniczego. Heh... abstrakcja. Może ja bym tam już została?

No to Kochana zycze, zeby jednak maluszek juz zaczal wychodzic!
Ja to nie mialam chyba jeszcze zadnego skurczu przepowiadajacego, wiec nie wiem jak to jest, czasem mysle, ze moze dobrze jakby mnie jakis nawiedzil, to bym miala jakis przedsmak, a tu nic hehe

Madziolina nie musisz czuc w ogole tych skurczy. Ja na KTG mam dosyc silne skurcze a nic a nic nie czuje. Ale ponoc to sa te przepowiadające, a te porodowe to juz mam na bank poczuc :) zobaczymy co to bedzie

Któraś chyba pisała, że tuż przed porodem dzidzie są grzeczne i mało ruchliwe? Jak tak, to jednak u mnie się na nic nie zanosi. Emilka próbuje sobie wykopać dziurę w moim biednym brzuchu. Widać winowajcą były naleśniki na ostro :-)

Madziolina, spoko! Czekamy jeszcze ze 2 tygodnie!

Edysiek, wiedziałam, że się skusisz na ten ogródek;)

Madziolina nie musisz czuc w ogole tych skurczy. Ja na KTG mam dosyc silne skurcze a nic a nic nie czuje. Ale ponoc to sa te przepowiadające, a te porodowe to juz mam na bank poczuc :) zobaczymy co to bedzie

No to mam KTG 01.04 to zobaczymy co wyjdzie :-)

Któraś chyba pisała, że tuż przed porodem dzidzie są grzeczne i mało ruchliwe? Jak tak, to jednak u mnie się na nic nie zanosi. Emilka próbuje sobie wykopać dziurę w moim biednym brzuchu. Widać winowajcą były naleśniki na ostro :-)

no u mnie tez ruchliwy, wiec poczekamy hehe

Ja czytalam ze od 36 tygodnia mozna poznac po ruchliwosci dziecka jakie bedzie po porodzie.moja chyba po tatusiu bedzie nocnym markiem:baffled:

a moj w nocy spi, tzn jak sie kladziemy do snu to sie przeklada jeszcze, ale jak zasypiam to mnie nie budzi, dopiero jak ja rano wstaje to on zaczyna sie ruszac, wiec licze, ze w nocy bedzie slodko spal!

reklama
Do góry