reklama
Jotemka
Fanka BB :)
Mnie właśnie wkurza taka opieszałość lekarzy. Ciekawa jestem na co czekali....Przed chwilą przyszła pani dr i idziemy pod lampy.
W końcu jakby nie można było tego zrobić trzy dni temu jak tylko wzrosło. Teraz przede mną nocka na czuwaniu, pilnowanie żeby okularków nie ściągał i może do poniedziałku wyjdziemy.
tygryseczek
Staraczka
O to chodzi ze czesto mala przystawialam ale co 1h byla glodna wisiala na cycu z 1h poczym pospala 30 miniut i dalej w ryk bpo glodna takze juz karmie ja mm dluzej mi spi itd. nawet jak odciagam laktatorem to tez lipa inny kolor ma niz wczesniej .....
patuśka
Ale jestem ciołek, napisałam na wizytach zamiast tutaj.
Jak myślicie, może czas założyć jakiś specjalny wątek dla naszych rozpakowanych mamusiek? Bo my im smęcimy, że nam się ciąża dłuży, że zgaga, brak sił i wszystko, co najgorsze, a tak będzie gdzie pisać np. o karmieniu. Co Wy na to?
Jak myślicie, może czas założyć jakiś specjalny wątek dla naszych rozpakowanych mamusiek? Bo my im smęcimy, że nam się ciąża dłuży, że zgaga, brak sił i wszystko, co najgorsze, a tak będzie gdzie pisać np. o karmieniu. Co Wy na to?
patuśka jak dla mnie dobry by był osobny wątek o karmieniu bo zaraz sie wszystkie rozpakujemy i chyba ogolnych "pogaduch" nie ma co przenosić.
U nas 5 lat temu byly 2 wątki mamy butelkowe i osobno mamy karmiące piersią - sprawdzało się
U nas lepiej, syn na lekarzy reaguje poprawą zdrowia więc aż głupio że wizytę domowa miałam a nie maż jutro do przychodni ale co tam.
No i wymioty byly po chrupkach kukurydzianych a mleko ktorego nie dawalam jest obecnie dozwolone... poprawilo sie po zjedzeniu manny na mleku
A teraz musze odpoczac bo kręgosłup wymieka...
U nas 5 lat temu byly 2 wątki mamy butelkowe i osobno mamy karmiące piersią - sprawdzało się
U nas lepiej, syn na lekarzy reaguje poprawą zdrowia więc aż głupio że wizytę domowa miałam a nie maż jutro do przychodni ale co tam.
No i wymioty byly po chrupkach kukurydzianych a mleko ktorego nie dawalam jest obecnie dozwolone... poprawilo sie po zjedzeniu manny na mleku
A teraz musze odpoczac bo kręgosłup wymieka...
Przed chwilą przyszła pani dr i idziemy pod lampy.
W końcu jakby nie można było tego zrobić trzy dni temu jak tylko wzrosło. Teraz przede mną nocka na czuwaniu, pilnowanie żeby okularków nie ściągał i może do poniedziałku wyjdziemy.
w koncu ktos te lampy zalecil. Ale nie dało sie wczesniej .. bo po co.. lepiej potrzymac w szpitalu - moze samo minie. Ale mnie wkurzaja czasem Ci lekarze. Tak czy siak ciesze sie ze w koncu jakies decyzje podjeli i dzialania
Edysiek
odkrywca
Ancona w końcu, tylko szkoda że tak późno bo może już byście szli do domu.
Tygryseczek tak czasem bywa, że nie dane nam karmić piersią. Nie ważne jak, ważne żeby dziecko było najedzone i szczęśliwe
Patuśka osobne wątki na karmienie to dobry pomysł, ale takie tylko dla rozpakowanych osobny to nie, bo to tylko kwestia czasu jak wszystkie będziemy po.
Aulija super, że jest poprawa. A wizyta dobrze, że była bo przecież nigdy nie wiadomo.
Tygryseczek tak czasem bywa, że nie dane nam karmić piersią. Nie ważne jak, ważne żeby dziecko było najedzone i szczęśliwe
Patuśka osobne wątki na karmienie to dobry pomysł, ale takie tylko dla rozpakowanych osobny to nie, bo to tylko kwestia czasu jak wszystkie będziemy po.
Aulija super, że jest poprawa. A wizyta dobrze, że była bo przecież nigdy nie wiadomo.
madziolina_p
no wlasnie, jeszcze 2-4 tyg i wszystkie bedziemy rozpakowane, wiec bedziemy pisac na glownym o przygodach z maluchami, a sama chetnie bym poczytala co i jak u rozpakowanych, zeby wiedziec co mnie czeka, wiec nie naciskam na oddzielny watek :-)
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Jotemko dziękuję za wyjaśnienie
Ancona no naprawdę wcześniej nie możnabyło tego stwierdzić...
Tygryseczek ja się nie znam ale właśnie podobno im częściej sie dziecko przystawia tym lepsze mleko No ale najwidoczniej nie zawsze działa. Co nie znaczy że to źle bo ważne dla dziecka tez jest mieć wyspana mame
Moge zalozyc osobny watek i przypominam ze kazda z Was moze to zrobic jesli ma ochote
Auliya wiem co to wysiadajacy kregoslup po takim lezeniu... wspolczuje
Ancona no naprawdę wcześniej nie możnabyło tego stwierdzić...
Tygryseczek ja się nie znam ale właśnie podobno im częściej sie dziecko przystawia tym lepsze mleko No ale najwidoczniej nie zawsze działa. Co nie znaczy że to źle bo ważne dla dziecka tez jest mieć wyspana mame
Moge zalozyc osobny watek i przypominam ze kazda z Was moze to zrobic jesli ma ochote
Auliya wiem co to wysiadajacy kregoslup po takim lezeniu... wspolczuje
reklama
Edysiek
odkrywca
Założyłam nowe wątki - jeden o karmieniu piersią, drugi o karmieniu butelką.
Chyba, że wolicie, żeby był tylko jeden.
Chyba, że wolicie, żeby był tylko jeden.