reklama
Edysiek
odkrywca
Patuśka właśnie nic lekkiego na razie nie ma do roboty. Nawet róż w tym roku nie trzeba przycinać taka ciepła zima była, a rok temu to niemal do ziemi trzeba było obciąć, bo tak zmarzły. Ale to bardzo dobrze, bo dzięki temu będą ładnie kwitły.
Teraz muszę zabrać się za warzywniak, a najpierw trzeba porządnie przegrabić ziemię, a to raczej nie dla mnie. Ale jak już to bedzie zrobione to mogę już sobie sama dziubać w ziemi.
Może jakbym była po terminie to bym się sama na to porwała, ale jeszcze nie czas ;-)
Też mi tak bardzo nie spieszno i chcę dorwać do 38 tygodnia. Potem pewnie zacznę się niecierpliwić. A wizja urodzenia w maju to już wcale mi się nie podoba
Choć ostatnio tyle dzieci się urodziło, że samej mi się zachciało. Jednak byłam wczoraj w bibliotece i spodziwałam się, tekstu, że jeszcze nie urodziłam od bibliotekarki. Ale dowiedziałam się, że jej córka dalej leży z synkiem w szpitalu (już prawie 4 tygodnie) a urodziła 4 tygodnie przed czasem. To całkiem mnie utwierdziło, że nie ma się co spieszyć.
Teraz muszę zabrać się za warzywniak, a najpierw trzeba porządnie przegrabić ziemię, a to raczej nie dla mnie. Ale jak już to bedzie zrobione to mogę już sobie sama dziubać w ziemi.
Może jakbym była po terminie to bym się sama na to porwała, ale jeszcze nie czas ;-)
Też mi tak bardzo nie spieszno i chcę dorwać do 38 tygodnia. Potem pewnie zacznę się niecierpliwić. A wizja urodzenia w maju to już wcale mi się nie podoba
Choć ostatnio tyle dzieci się urodziło, że samej mi się zachciało. Jednak byłam wczoraj w bibliotece i spodziwałam się, tekstu, że jeszcze nie urodziłam od bibliotekarki. Ale dowiedziałam się, że jej córka dalej leży z synkiem w szpitalu (już prawie 4 tygodnie) a urodziła 4 tygodnie przed czasem. To całkiem mnie utwierdziło, że nie ma się co spieszyć.
TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
O matko kolejna szykuje się do szpitala- lece łyknąć magnez
Niunia powodzenia;-)
Niunia powodzenia;-)
tygryseczek
Staraczka
Dziewczyny gratuluje u nas dobrze tylko jestem troche zalamana bo cyckiem juz nie karmie mam slaby pokarm ;( tzn taki siwy wczesniej byl bialy ale teraz sie zmienil na wode z mlekiem i mala ciagle jest glodna ... wiec jej daje mm i sie najada ....
Tyle mam u was zaleglosci ze tak tylko przejrzałam
Tyle mam u was zaleglosci ze tak tylko przejrzałam
TruskawkowaMamba
Dziewczyny mam pytanie do tych, które miały lub będą miały planowane cc-czy miałyście robione GBS??
Dziewczyny mam pytanie do tych, które miały lub będą miały planowane cc-czy miałyście robione GBS??
ja miałam. Zanim zdecydowałam o cc. Lekarz mówi, że w przypadku cc to bez znaczenia jaki wynik, bo i tak dostaje się zastrzyk.
Pospałam i czuję się nawet dobrze a teraz trzeba myśleć o obiedzie.
P
polisia
Gość
Tygryseczku co do pokarmy to tak jest, że początkowo była siara a teraz jest wodniste mleczko, ale jak dłużej dziecko ssie i jest odpowiednio przystawiane to potem jest tłustsze. Naprawdę Nie ma czegoś takiego jak słabe mleczko mamy Trzymam kciuki byś jednak dokarmiała, może masz dostęp do kogoś od laktacji?
powodzenia dziewczyny! ależ się sypnęło
co do CC i GBS ja miałam mimo, że mam planowaną
powodzenia dziewczyny! ależ się sypnęło
co do CC i GBS ja miałam mimo, że mam planowaną
Co do gbs i cc, ze mną leży dziewczyna na sali jest po cc a gbs wyszedł dodatni i teraz jej mały ma infekcję i antybiotyk. Szczegółów nie znam bo dziwna jest.
A my na pewno zostajemy do jutra bo Hubcio ma mieć robione usg główki ze względu na to że ja kiedyś przechodzilam toxo i mały ma podwyższone przeciwciała. Także czekamy dalej. ..
A my na pewno zostajemy do jutra bo Hubcio ma mieć robione usg główki ze względu na to że ja kiedyś przechodzilam toxo i mały ma podwyższone przeciwciała. Także czekamy dalej. ..
reklama
Jotemka
Kroczek, chyba przesiewowo sprawdzają, mojemu piątemu sprawdzili przy cytomegalii
Ancona - ja bym się upierała przy lampach dla Hubercika...
Trygrysku, Polisia ma racje, im wiecej przystawiania - na długo to tym bardziej wartosciowe mleko...
Ancona - ja bym się upierała przy lampach dla Hubercika...
Trygrysku, Polisia ma racje, im wiecej przystawiania - na długo to tym bardziej wartosciowe mleko...