reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
wiatr&woda- dziękuję :)

Ja dostałam dziś na maila wyniki badań progesteronu, ale lekarka zadzoni do mnie dopiero w Piątek by je zinterpretować, powiedziala, ze jak bedzie za niski to bede musiala brac leki. I teraz sie tego piatku nei moge doczekac.

Dziewczyny, ja tak panikuje, bo jakies 2 lata temu, tez mialam dwie kreseczki na tescie, ale z tygodniowym opoznieniem dostalam miesiaczkę i po niej juz byla tylko ejdna kreseczka :/ Boję sie by się tak znów nie stało...

NICKWIEKOMTP
AniolekBB2627.06.201304.04.2014
ni_kusia3104.07.201315.04.2014
wiatr&woda2509.07.201316.04.2014
madziolina_p2710.07.201319.04.2014
Kali3425.06.201305.04.2014

Tygryseczek2527.06.201304.04.2014

oczywiście chodziło mi o pierwszy dzień ostatniej miesiaczki - też jestem ostatnio zakrecona :)

To chyba efekty uboczne ciąży:D jesteśmy zdekoncentrowane i siakieś takie zagubione. Do tego ta senność... Ja pracuję w salonie z domowymi tekstyliami, na środku stoi łóżko z piękną i miękką pościelą... Jestem w pracy 12h i patrzę tylko na to łóżko, a ono mnie przyciąga i kusi :-)
A tak w ogóle to zastanawiam się co z pracą... Nie mam ciężkiej, nie przemęczam się, ale z tego co mi wiadomo kobiety w ciąży nie mogą być zatrudniane wymiarze 12h/dzień, tylko maks. 8h/dzień. Mogę pracować po 12h tylko jeśli podpiszę oświadczenie, że pracuję tak na własną odpowiedzialność. Przejście na 8h z kolei nie byłoby byt komfortowe, bo automatycznie miałabym mniej dni wolnych i doszłyby popołudniówki (salon znajduje się w centrum handlowym, a więc czynny jest od poniedziałku do niedzieli 9-21). Któraś z Was również pracuje w takim wymiarze? Macie jakiś plan co zrobić z pracą?

Dzisiaj zrobiłam betę i wyszła 335,1. Ciekawe co przyniesie wynik z czwartku...Ciekawe tez czy to dzidzia czy pozostałość po poprzedniej ciąży...Trzymajcie kciuki ;-)

reklama
Do góry