reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

IiM - mnie przez nawracające problemy z nerkami strasznie się dłuży...każdy dzień jak nic się złego nie dzieje, traktuję jak dzień darowany, każde kłucie, najmniejszy ból mnie przeraża. Pewnie przesadzam, ale jestem już zmęczona i przewrażliwiona.

reklama
iza no w koncu zes sie odezwala, a cisnienie masakra,

pokaze wam moje najladniejsze moim zdaniem ubranka z lumpow zeby udowodnic ze za grosze mozna dziecie ladnie ubrac heh

1)kurteczka mini mode, stylizowana na odwrocona skorke, ale to nie jest skora, cala na takim puszku jak u dolu, kosztowala 7,80zl firma mini mode

2) kombinezonik polar na zewnatrz plus od spodu bawelna, cherokee, 4,50zł
url=http://naforum.zapodaj.net/2014335d78d2.jpg.html]
2014335d78d2.jpg
[/url]
3) pajacyk disney 2,50zł

4) pajacyk welurowy next 3,00zł

Sweety masz racje, z takimi "przebojami" jakie przeszlas w tej ciazy i z tyloma pobytami w szpitalu, to czas moze sie dluzyc. Dobrze, ze juz jestes prawie na finiszu. wcale Ci sie nie dziwie, ze jestes przewrazliwiona. Ja po plamieniach w poprzedniej ciazy, do tej pory zerkam na papier toaletowy...

Martusia - bardzo fajne zdobycze:-) Ja w PL tez mam taki jeden second hand , do ktorego lubie zagladac. Pokupowalam w nim przesliczne ubranka dla Melisy, nie zadne szmaty tylko piekne sukienki dobrych marek, plaszczyk itp. Dzieci tak szybko rosna, ze czasami zal wydac kilkudziesiat zlotych na sukienke wiedzac, ze mozna w second handzie upolowac jakas za 10 zlotych. U mnie nawet nie rozchodzi sie o kase, ja lubie tak poszperac i cos fajnego znalesc:-) ostatnio kupilam zima Melisie bardzo ladna sukienke z H&M za kilka zlotych. A moja bratowa to w ogole jest mistrzynia takich lowow. Ma bardzo duzo swietnych ciuchow, sukienki renomowanych marek itp....ale do tego potrzeba fajnego sklepu i smykalki szamteksowej:-)

Sluchajcie dzisiaj kupowalam znajomej test ciazowy, mina aptekarza, gdy poprosilam go o test byla boska:-) Spojrzal na moj brzuch z niedowierzaniem:-)))))

IiM tak myslalam, ze masz co robic:-)
28 marzec, ale szybko zleci! ja licze do dni nastenej wizyty u poloznej a to 30marca, a Ty juz wtedy bedziesz pooooooooo!!!! :-)))))))))) nie moge sie doczekac jak zobacze Twojego Deniza z czarna czupryna!
A aptekarz musial Cie wziac za nawiedzona ;-) hahaha

Patryk dobe w szpitalu przespal, sama z siebie go do cycka przystawialam, podoil, ale nic nie lecialo, wiec spal dajej. Druga noc (juz w domu) byla tez prawie idealnie, raz sie obudzil a tak to spal. Pozniej sie hardcore zaczal ;-)))

Martusia fajne ubranka.

Ja dzis tez buszowalam po sklepach, wiele rzeczy mi sie podobalo i mimo, ze jestem prawie pewna ze to chlopak to nie kupowalam kolejnych czerwonych bodziakow czy niebieskich... Wstrzymam sie, pozniej odbije sobie przed latem:)

A ja przezylam chwile grozy...
Patryk przedtem spadl z krzesla i uderzyl sie tylek glowy, lod itd ale guz zostal.
Jakies 40min obudzil sie, zaczelo go pociagac i dlugo, intensywnie wymiotowal. Rozmawialam z mama, mialam dzwonic na pogotowie ale przeszlo wiec dzis z nim spie i obserwujemy. Jak sie powtorzy to dzwonie po karetke...
Prosze o kciuki :-((((((

Ollena - Wy nie powinniście czekać, tylko od razu jak zaczął wymiotować, to dzwonić po karetkę...
Na przyszłość - dziecku, które uderzyło się mocno w głowę, nie powinno się pozwolić zasnąć przez CO NAJMNIEJ 2h po uderzeniu, i w razie wymiotów od razu po karetkę! Bo może wystąpić obrzęk mózgu...

Rysia to sie stalo ok 17 a on poszedl spac o 20.
mama mi kazala obserwowac narazie.bo w szpitalu tez tylko obserwuja wiec nie chce go stresowac niepotrzebnie jesli nie jest to konieczne. spi narazie kolo mnie,oby juz sie nic nie dzialo.

reklama
Ollena - w szpitalu mu zrobią na pewno rezonans magnetyczny, albo USG, żeby zobaczyć czy nie ma obrzęku, czy mu się krwiak nie robi (który może pęknąć i spowodować wylew krwi do mózgu) czy się woda nie zbiera. Ja bym pojechała...

Do góry