reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

hej dziewczyny,jakos przezylam wczorajsze 13 godzin w pracy i dzis 8 normalnie. jutro znowu do roboty...och.... Macius stoi przy kazdej okazji,dosc mocno,nie przewraca sie, wspina sie przy lozku,swoim i moim,przy zabawkach wiekszych,no doslownie nie mozna go na chwile samego zostawic,nie chce siedziec juz,wierci sie,by tylko wstac. cieszy mnie to bardzo,ale jednak to meczace,bo ciagla uwaga musi byc skupiona na Maciusiu.jak zasypia to jestemw stanie cokolwiek zrobic,hehhee. dzis spal chwilke w poludnie,a drugiej drzemki nie mial,wiec zaraz po kapieli i szybkim mleczku padl o 20 i spi slicznie,ale wiem ze rano wstanie wczesniej,maz sie nie ucieszy hehehe... oki uciekam,musze nadrobic zaleglosci w necie i poprasowac,dobrej nocki

reklama
Wiola i Tami_tj zycze duzo zdrowka dla dzieciaczkow.
Tami_tj a jak karmisz swoje dziecko? czy czasem nie zmienilas diety bo jak karmisz piersia to dziecko wyczuwa smak w mleku i moze przez to nie chce jesc?

U mnie tez maly ma goraczke od wczoraj. W nocy to az sie wystraszylam bo byl tak rozpalony. Jego temperatura to 38.5 stopni. Wlasnie wrocilismy od lekarza z lekarstwami na zbicie goraczki. Lekarz podejrzewa, ze maly zlapal wirusa i ze najprawdopodobniej jutro pojawia sie kolejne symptomy (katar, moze kaszel). Kazal mi wrocic w czwartek bo jak goraczka wciaz bedzie a dodatkowych symptomow niet, to wtedy bedzie robil badania krwi zeby wykluczyc inne chorobska.
A tymczasem moja bidulka wogole nie chce jest. Zmuszam go do picia mleka zeby byl nawodniony. No i caly czas spi :zawstydzona/y:

Acha, u nas dzisiaj 15 stopni na dworze! Po prostu wiosna! Szkoda tylko ze maly jest chory bo bysmy sobie spedzili czas na dworze.

Cześć
U nas dzisiaj masakra, Błażko nie chce jeść pręży się i wygina, pociągnie 3 łyki z butelki i wrzask a widać że dalej głodny, nie wiem co mu jest :-:)-:)-:)-(, może macie jakieś pomysły już próbowałam noszenia, bujania, kładzenia i chyba wszystkiego co mi przyszło na myśl, co prawda nie zrobił dzisiaj kupki, ale wczoraj wieczorem to taką zrobił, że miał ją wszędzie, nawet pod pachami :szok::szok::szok:. Chyba to nie przez ten brak kupki przez 1 dzień, dałam mu z desperacji 2 łyżeczki startego jabłka i mam nadzieję, że zrobi kupkę, ale to chyba nie to:-:)-:)-(

Może mu nie pasuje to mleczko?
Moja mała po jabłuszku tartym bardzo płacze jak robi kupke i od razu ma dupke czerwoną, więc ją ten sok z surowego jabłka podrażnia.

Zuzia mi coś jeść nie chce, tylko cycuś.

My już po spacerku.

Ostatnia edycja:
Mały pije Bebilon Pepti1 i nic mu nie wprowadzałam żeby coś go podrażniło, ale dzisiaj już jest lepiej, zrobił w nocy kupkę i po kupce już zjadł 2*180, więc chyba ta kupka go męczyła :-):-):-) dzięki za radę z wodą spróbujemy jak się sytuacja powtórzy:-( ( chociaż mam nadzieję, że już nie )

reklama
Do góry