reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Odradzam leżaczek. Mój synek w wieku 4 miesięcy już się podciągał o wszystko i przewracał razem z leżaczkiem.
witam i ja!!!;-)
scarlet dokladnie tak samo to wyglada u nas:tak:;-):-)
takze wiola odpusc sobie lezaczek jego czas juz minal:tak:

tami_dj ta pogada chyba tak napawa na porzadki!!! czyzby wiosna szla???:laugh2: ja po wczorajszym maratonie w domu mam chyba dosc na pol roku!!!;-)

reklama
czesc Dziewczyny, a ja sie ciesze jak male dziecko bo sobie zamowilam kolejne kisiazki dla Lukasza. On lubi jak mu czytam, patrzy sie na kolorowe obrazki i wyciaga rece do ksiazki :) Oprocz typowo dzieciecych bajek i wierszykow, zamowilam sobie rowniez basnie Andersena. A co tam nich sie juz wslu****e i w dlugie opowiesci :)

tami_dj ta pogada chyba tak napawa na porzadki!!! czyzby wiosna szla???:laugh2:
Pogoda jak pogoda, ale już był czas żeby mieszkanie doprowadzić do jako takiego wyglądu ;-), ale to fakt ostatnio mnie nosi, chyba nie mogę się doczekać wiosny, te spacery bez szaleństwa z ubieraniem, działeczka, grill :wink::wink:, rozmarzyłam się :-D:-D

Pogoda jak pogoda, ale już był czas żeby mieszkanie doprowadzić do jako takiego wyglądu ;-), ale to fakt ostatnio mnie nosi, chyba nie mogę się doczekać wiosny, te spacery bez szaleństwa z ubieraniem, działeczka, grill :wink::wink:, rozmarzyłam się :-D:-D
ach...... to prawda GDZIE TA WIOSNA !!!!!!!!!

HEJ DZIEWCZYNY, u nas tez lezaczek do lamusa przeszedl juz jakis czas temu,maly wyginal sie tak bardzo w nim ze prawie sie z nim przewracal,niebezpiecznie bylo!!!!
u nas mrozno ale bez sniegu,a o wakacjach tez marze, bo w lipcu na 5 tygodni do Polski do domu jedziemy ,jezirko,morze,dzialeczka ,opalanie sie i kapanie,leniuchowanie na maxa,tego mi trzeba no i Macius bedzie juz biegal wiec nie moge sie doczekac frajdy jaka sprawia mu te sprawy w lato!!!! no i rodzina!!!! czekam z niecierpliwoscia na ten czas, a dziatkowie odliczaja czas...

zrobisz jak chcesz, ale wlasnie zaraz zacznie siadac, wiecej sie ruszac i nie bedzie chciala siedziec w lezaczku. Znam z wlasnego doswiadcznia;-) moze zastanow sie nad jakims krzeselkiem interaktywnym, kojcem ja czegos takiego wlasnie szukam. Lezaczek sprzedajemy bo sie niebezpiecznie robi:eek:

jesli chodzi ci o taki leżaczek LEŻACZEK BUJACZEK HUŚTAWKA FISHER PRICE DO 18 KG (923458459) - Aukcje internetowe Allegro to moja 12 kg córcia casami ogląda w nim bajki ale mieści się na styk więc 18 kg dziecko ciężko tam zmieścić, ogólnie jednak leżaczek polecam, stabilny, funkcja bujania, regulacja oparcia

reklama
hej dziewczyny... pusto tu od ostatniego mojego odzewu,nie mam nawet co poczytac :-D. oj rozumiem,sobota,dla wielu z nas dzien pelen roboty,dla mnie taki byl,a to i jedyny wolny dzien od pracy w tym tygodniu. wiec rano wstalismy,po sniadaNKU DO MIASTA,SPRAWY URZEDOWE ZALATC,POTEM ZAKUPY BYLY,PRZERWA W RESTAURACJI NA KAWKE I CIASTECZKO a Macius zjadl kaszke, bananka i chrupeczki,potem znowu zakupy i powrot do domku,bylismu o 16 chyba z powrtotem.
potem pranie, sprzatanie,gotowanie,w miedzy czasie zabawy z synkiem, kapiel,kolacja i Macius spi od 22.00. dobrze,ze normalnie poszedl dzis spac ,a nie jak ostatnio przed 24. wykapalam sie,ogarnelam sypialnie, zajrzalam na nasze forum i chyba dokoncze filmik. jutro na 13 godzin do pracy,dobrze ze mezulek ma wolne to zajmie sie Maciusiem,ja wroce na kolacje i ululam mojego szkraba do snu.ciezki jutro bedzie dzien,ale czasem musze w pracy zostac na wieczorna zmiane, kazdy musi od czasu do czasu.achhhh.... dobrej nocy

Do góry