reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

a no widac ze taki nasz los, mamusi znaczy sie:-)
my naszczescie mamy kolki za soba ale na sama mysl dreszcze mnie przechodza:-(
ja tez prasuje zawsze jak mala spi bo inaczej nie da mi tego robic

reklama
U nas już prawie wygonione kolki, ale jeszcze czasem się zdarzy niestety :( ale po 3 miesiącach to już końcówka chyba...

wow, dziewczyny to musialyscie sie nasluchac placzu swoich pociech! ja na szczscie nie wiem co to kolka uffff

u nas wygladalo to w ten sposob ze jednego dnia plakala praktycznie caly czas i wcale nie spala a nastepnego spala caly dzien i budzila sie tylko na jedzenie i spala dalej i tak prawie 3 miesiace. u nas kolki sie zaczely jak mala skonczyla 3 tydzien zycia.mowi sie ze koli sa przewaznie codziennie o stalej godzinie ale to nie prawda kazde dzieck przechodzi je inaczej. a co do lekow to my stosowalismy :infacol, debridat a pomogl nam dopiero espumisan. ale niestety kazdemu dziecku pomaga cos innego, a no i oczywiscie suszarka pomagala:-)

Dziewczyny, zobaczcie jakie moj synek ma duze zabki :-)
wiola, to nawet nie mialas tak zle bo w jeden dzien poswiecalas uwage dziecku, a na drugi mialas troche odpoczynku :)

Załączniki

• teeth.jpg
    teeth.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 33
reklama
witam mamuśki :-)
pozwolicie że się przyłączę. Moja młoda (4mce i 2 tyg) przechodziła kolki, od 18-19:00 do 22-23:00 płacz non stop ufff stały po skończeniu 3-go miesiąca
teraz ma napady ząbkowe, jeszcze nie ma ale za chwilę mogą wyjść (opinia pediatry) co do kojca bo czytałam że dyskusja na ten temat, to u mnie to by się nie sprawdziło , zresztą niebawem raczkowanie się zacznie:-D

Do góry