reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

hej dziewczeta. zycie poza Polska jest dla nas niewdzieczne,niestety...co tu poradzic,fakt,jednak za lepsze pieniadze wykonuje sie gorsza prace.mnie jednak serce ciagle boli i tesknie za nauczaniem w szkole sredniej,uwielbialam to ....
u nas zimy nie ma,juz przedwiosnie jakby sie zblizalo hehehe
dzis tez bylam w aptece ,no i ogolnie to nic nie maja na chrypke czy kaszelek lekki dla dzidziusia,wiec poszlam do plskiego sklepu i dostalam lek oczywiscie przeciwgoraczkowy ale tez przeciwzapalny,wiec lepszy niz te tylko na paracetamolu.wole malemu podac,bo chrypka ma dosc mocna...czasem jak stary pijak mowi hehehe.
dzis z mama rozmawialam i tez sniezyce potworne,niczego nie widac,ale mroz taki do -5.

reklama
dziewczyny z PL pakujemy walizki, kupujemy bilety do cieplych krajow bo tu sie zapowiada prawdziwy kataklizm;-)U nas sniezyca, pizga jak w kieleckim:tak: i nie zapowiada sie na poprawe!!!!:szok: ja chce do ludzi bo w tym domu to sie uwsteczniam:-)
milan spi wiec biore sie za jakies porzadki. A lenia mam takiego od paru dni ze szok:szok::baffled: pozdrawiam "goraco"
a moze wczesniej jakas kawa i ciacho...... eh

Dziewczyny z Pl... pakujcie walizki i do Irlandii!:-D:-D:-D U nas nawet fajna pogoda!!!!!

A tak wogole to dzien doberek wszystkim....
Scarlet cudowne dzieciaczki... :-)
dyta ja jak nylam z Kacperkiem w szpitalu izapytalam co moge kupic na kaszel.. jakis wykrztusny syropek to mi dali calpol (paracetamol) :dry: Idioci:sorry2::baffled::szok:
marzenka ja daje smoka kiedy tylko maly chce... jak nie chce to sam wypluwa! polowe dnia ze smokiem siedzi..:tak::-)

pozniej jeszcze zagladne... a jak narazie sie zegnam:tak::-)

Scarlet - suuuper dzieciaczki :) pomiędzy młodszą dwójką to chyba wielka miłość? Jak udało Ci się uchronić przed butlą? Cały czas w domu z cycusiem w pogotowiu? Ja chciałam tego uniknąć, ale jakoś się nie udało, bo część leków trzeba było rozpuścic i dać do wypicia, a łyżeczką ciężko po 2-3 razy dziennie maleństwo poić.
A my niestety znów w szpitalu :( cholera, jeszcze styczeń się nie skończył, a to już trzeci raz w tym roku. Tym razem maluśki brzuszek zbuntował się na całą podawaną chemię i Mała od rana zaczęła wymiotować po posiłku, potem zupełnie odmówiła jedzenia.

dzien dobry:-)
scarlet no no urocze masz dzieciaczki:-)
my wczoraj bylismy caly dzien poza domem:tak:w koncu do ludzi wyszlismy:-)
dawid cos wczoraj chrypki zalapal dalam mu 3ml ubufenu i dzis widze ze juz minelo,oby
znikam bo jzu sie obudzil,zajrze pozniej:-)

czesc dziewczyny! u nas znow posypalo sniegiem,ale bardzo malo.Macius teraz spi,ale niedlugo sie obudzi,wciaz ma chrypke. daje ibum...
my smoka uzywamy do zasypiania,od poczatku mamy z NUKA.tak samo jak weszlismy w butelki to tylko z Nuka, maly pije z niekapka dla poczatkujacych,bo chcemy juz oduczyc picia z butli smokowej.a smoka wypluwa jak tylko zasnie,za dnia nie uzywa.
jeszcze jeden dzien i mam dwa dni wolnego,moze wtedy odpoczne,bo po pracy mam w domu urwanie glowy,tysiac rzeczy do zrobienia,a maluszek z mama ciagle chce byc,wiec duzo nie zrobie heheh
scarlet Twoja Zuzia faktycznie wielka babeczka jest::-)

scarlet urocze masz te dzieciaczki:tak:Zu podobna do ciebie i faktycznie duuuuuza jest:szok: ona napewno jest z wrzesnia:-D;-)

Daj spokój, kurcze martwie się. Każdy kto ją widzi nie wierzy, że ona jeszcze 5 miesięcy nie ma. Ważyłam ją na domowej wadze i wychodzi mi 10,5 kg
A i jeszcze postanowiłam już ją dokarmiać, bo oststnio jest masakra z cycusiem. Co chwile chce jeść, chyba jej już nie wystarcza. Mąż kupił jabłuszka i spróbowała dzisiaj, ale nie była zachwycona. Odkąd zachorowała chce jeść co pół godziny. Myślałam, że jej to minie, ale nasila się. Próbowałam ją przetrzymać, ale zrobiłą straszną awanture, zalała się łzami, szarpała mnie za bluzke a potem jak już jej cycuś dałam to mnie dwa razy ugryzła, ze zlości chyba :baffled:

reklama
Witam wszystkie mamusie.
tak sobie was podgladam i czytam co u innych mam i chcialabym do was dolaczyc, ale nie wiem czy mnie przyjmiecie?:-) Ja jestem mam Iwonki , ktora urodzila sie we wrzesniu , wiec nie mam zbyt duzego doswiadczenia ale chetnie bym czasem poprosila was o pomoc:)

Do góry