reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Oliwcia nosi 19 ale jak kupowalam kapcie jej w Polsce to kupowalam 21 takze juz zwariowalam...teraz czeka mnie zakup jesiennych bucikow..no w sumie u nas jeszcze cieplutko i mozna chodzic jeszcze w sandalkach :tak::tak::tak:ja jeszcze japonki ciagam i ciezko mi sie z nimi rozstac:-D:-D:-D
A to Moj Aniolek z rozkami:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• S6302382.jpg
    S6302382.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 58
  • S6302427.jpg
    S6302427.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 56
  • S6302445.jpg
    S6302445.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 52
  • S6302462.jpg
    S6302462.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 60
  • S6302387.jpg
    S6302387.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Witam.

Ale szczuplutka Oliwcia jest! Śliczna!
Moja mi szczupleje też. Mało je :(

Adaś też od małego lubi mówić do telefonu. Od pół roku mu się to nie nudzi:)Choć teraz na topie są wszystkie pojazdy. Lubi takie "męskie" zabawy. Bryka ostatnio strasznie i trzeba mieć oczy dookoła głowy.
Butki nosi 23 w większości, ma też jedne 22 dobre. Wydaje mi się,ze ma spore stopy jak na swój wiek. Pierwsze butki jak miał 9 m to 21. Tylko,ze on dość wysoki i już teraz nie wygląda tak dziwnie jak kiedyś. Jak był malutki każdy zwracał uwagę na jego stópki.

U nas telefon to jest nr 1, potem pilot, okulary słoneczne.

Mi się wydawało, że Zuzia ma duże stopy, ale dzisiaj widziałam się z koleżanką, która ma 2-letniego synka. Mały jest wzrostu Zuzi i on jednak ma większe stopy. Koleżanka twierdzi, że Zuzia ma malutkie. A mi się takie wielkie wydają. A możesz zmierzyć Adasiowi, bo ciekawa jestem?

Ostatnia edycja:
Scarlett- nie mogłam znaleźć miarki. Jak znajde to zmierzę stópkę.Znów musiał Adaś schować. Ostatnio telefonu tydzień szukałam.
Słodko wygląda twoja córeczka jak śpi:)
Adaś też ostatnio wygląda szczuplej i doroślej.

Dziś niestety mi gorączkuje i nie wiemy dlaczego. Narazie udało się zbić temperaturę.Zobaczymy co dalej.

reklama
Cześć dziewczyny, dawno się nie odzywałam ale staram się czytać na bieżąco:-) Kamcia gratulacje :-):-):-):-)
U nas maskara z ząbkami, górne jedynki nie chcą wyjść i tak się Błażko męczy biedak :-:)-:)-(. Widzę że pisałyście o wadze, mój mały od 3 miesięcy przybrał tylko 500 g, ale ma wszystkie wyniki w normie więc na razie się nie przejmuję. Wczoraj po południu Błażko miał drzemkę i zasnął na mojej wersalce po godzinie słyszę jakieś marudzenie, a on zszedł sam z łóżka :szok::szok::szok: i siedzi pod drzwiami żeby mu otworzyć, dobrze że nie spadł mały szaleniec :-D:-D:-D.

Do góry