reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
kto by pomyslal??:szok: pewnie jakby było mnie stać na "Bartki" to bym kupiła Milanowi w wiedzy ze są bardziej odpowiedniejsze dla jego nóżek niż "Pumy":eek: nie przypuszczałam póki co jesteśmy przy "Nike";-)
Nike też podobno niezłe, sportowe firmy produkują buciki o tyle lepsze, że są miękkie i po jakiejś tam ilości badań dostosowane do rozwijającej się stópki. Ważne żeby nóżka miała jak pracować, bo tylko wtedy prawidłowo się kształtuje. Odchodzi się już od usztywniania kostki, co w Bartku jeszcze jest na porządku dziennym

Witam.

U nas po chrzcie. Jak wam się podoba sukieneczka Zuzi?

dsc_1031.jpg
Słodziutka :) My już mamy sukienusię na chrzest i aż mnie korci żeby w kółko ją przymierzać...

A Ania umie klaskać:-)
HEhe Gratulejszyns!!

Nie ma mnie babeczki, bo w ten weekend reszta egzaminów a ja w czarnej dupie ;/ Do tego Mariczka psoci coraz bardziej i normalnie na sekundę nie mogę się odwrócić. Nie do wiary co taki mały bączek może wymyślić... Dziś stanęła na podusi-serduszku i o mało nie ściągnęła sobie mojej kawy na głowę z ławy. Ale kochana Skarbusia taka przytulankowa się robi bardziej :) No i mamy upragnionego maclarena po córci znajomych, jeździ się świetnie. Mam go od kilku dni i jak pomyślę sobie że obiecałam jeszcze pożyczyć na wakacje poprzednim właścicielom, to nie wyobrażam sobie powrotu do wychameta nawet na krótki czas

Edit: foto z zoo :)
Zobacz załącznik 256987Zobacz załącznik 256988Zobacz załącznik 256989Zobacz załącznik 256990

Ostatnia edycja:
Agnieszka P. i Krzysztof O. zapraszają wszystkie Mamusie z Tatusiami i oczywiście małymi Skarbami na uroczystość zawarcia Związku Małżeńskiego i chrzest Królowej Mariczki
3 lipca o godz. 12.00 w Parafii św. Wincentego Pallottiego przy ul. Skaryszewskiej 12

Lagajka- Gratulacje.
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia oraz wiele zdrówka i szczęścia dla Mariczki

Ostatnio nie pisałam,bo roczek się zbliża wielkimi krokami i jakos tak czas ucieka przy takim małym rozbójniku.
Mały ząbkuje-dziś wybił się 5-ty ząbek. Uff-zawsze jeden mniej do końca.

lagajka - Wszystkiego najlepszego z okazji slubu i chrztu. A wiesz tak mi sie skojarzylo z M jak milosc - Kinga i Piotr mieli slub i chrzciny w tym samym dniu, tak jak Ty :-) Ogladam ten serial z mezem poprzez TV polonia poniewaz jest on po polsku z tlumaczeniem na angielski - tak sie wlasnie moj maz uczy naszego jezyka ojczystego :tak:
lenka87 - no to urodziny juz za pare dni!!! Co zaplanowalas na ten dzien?

Urodziny odprawiamy w sobote. W tygodniu jakoś nie ma czasu. Ale tylko najbliższa rodzina. Luzno i swobodnie. W sumie jeszcze nic nie przygotowane nawet. W przyszłym tygodniu zacznę coś robić.

Najnaj dla Adasia - ogromnie dużo uśmiechu na codzień, cierpliwej mamuni i spełnienia marzeń tych malutkich na teraz i tych które dopiero się szykują na przyszłość!! No i zdrowia, zdrowia, zdrowia!! :) Ja tak na zapas, bo przez weekend egzaminy i może mnie nie być :)

Ostatnia edycja:
Adasiu....

Wskoczył kotek na ławeczkę,
zdmuchnął na torcie jedną świeczkę,
i zamiauczał pięknie miał.
Teraz pobiegł bez miauczenia
żeby złożyć Ci życzenia!!!

wszystkiego naj naj naj ;-)

reklama
Dziękujemy za życzonka:) Adaś dziś cały dzień płaczliwy. Heh chyba żal mu niemowlęctwa. Urodzinki robimy w sobote- może do tego czasu ząbki mu trochę odpuszczą.

Do góry