reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

ja po pół roku przeszłam na większe kawałki a Milan mial wtedy dwa ząbki ale to nie ma znavzenia czy ma zęby czy nie dadzą sobie radę:tak: i nauczą sie odruchu żucia :tak: a to wazne bo mam kolezanke która dawała same papki i dziecko ma 3 lata i musza wszytko miksowac bo przy wiekszych kawałkach ma odruch wymiotny i nie chce jesc:szok: Na początku wszystko dziubałam widelcem tak solidnie z upływem czasu coraz mniej, ale wiadomo, że nie dziele u marchewki na 4 czesci i nie daje tak do jedzenia. Zreszta słoiczki chyba tez juz maja wieksze kawałki

reklama
Te słoiczki po 8-9 miesiącu z bobovity maja juz jakis makaronik i kasze-ale mocno rozgotowana. Ostatnio odkryłam w realu w 2-pakach takie cos jak pierwsze danie. Np. barszcz ukrainski i sa super. Wyglada jak normalna zupka ze sporymi kawałkami warzyw.

WOW WOW WOW!! Byłyśmy u neurologa i powiedziała że ma sporo dzieci po zaczadzeniu w stopniu znacznym, ale nie widziała jeszcze żeby któreś rozwijało się tak jak Marika :) Moja gwiazda malutka - pewnie domyślacie się jaka to duma i miód na serce mamy
Na spacerku już siedzi :)

Załączniki

• 20052010292.jpg
    20052010292.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 30
  • 20052010287.jpg
    20052010287.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 32
  • 20052010283.jpg
    20052010283.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 28
  • 20052010293.jpg
    20052010293.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 31
  • 20052010290.jpg
    20052010290.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 29
No to Swietnie:-):-):-):-) Cieszymy sie bardzo i gratulujemy....A Mariczka jest sliczna, te oczeta.....oj bedzie lamac serducha;-);-);-)

Jejcia jak Wam fajnie Oliwia tak jak sie rwala do raczkowania to teraz nie bardzo jej to wychodzi...wscieka sie jak zabawki sa za daleko i zaczyna plakac i tylko sie turla do nich:-:)-:)-(tak juz sie cieszylam, ze zacznie raczkowac a tu nic:no::no:za to w chodziku zasowa jak szalona....wszedzie za mna chodzi nawet do lazienki sie pcha...dzis zasnela mi na podlodze podczas zabawy i spala na kocyku 2 godzinki tak slodko, ze nie mialam sumienia jej ruszac :-D:-D:-D

Wow!! Zu słodka :) i ma sandałki - heh jak ja też już bym chciała.
Asiu brawa dla Anusi!! A jak ząbki? Coś do przodu?
Porzeczkas a może Oliwcia zacznie od razu na nóziach zasuwać??

reklama
Do góry