reklama
porzeczkas
Zaangażowana w BB
GRATULACJE DLA ANI :-):-):-)
U nas marudzenie od samego rana, jak zwykle jak ja chce cos zrobic to Oliwia ma zly dzien i placze...nareszcie usnela ale oczywiscie ja zamiast wziasc sie za robote to bym chetnie sie polozyla spac....a robota stoi...nic musze sie jakos zebrac i posprzatac troszke....Milego dzionka
U nas marudzenie od samego rana, jak zwykle jak ja chce cos zrobic to Oliwia ma zly dzien i placze...nareszcie usnela ale oczywiscie ja zamiast wziasc sie za robote to bym chetnie sie polozyla spac....a robota stoi...nic musze sie jakos zebrac i posprzatac troszke....Milego dzionka
Anna28
Fanka BB :)
A ja odnowiona po godzinie w wannie oj, przy bobasie rzadko jest czas na takie luksusy...
hehehe, niestety takie luksusy sie rzadko zdazaja dzis maz mial wolne i zabral malego z domu na 3 godziny ale co z tego ze mama musiala siedziec nad ksiazkami
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
U nas na szczęście bez marudzenia:-), ale za to ostatnio ulubionym zajęciem Ani jest turlanie. A jedzonko smakuje najlepiej przy Ogórku wąsatym i Witaminkach, poza tym dzisiaj ma duuuży apetyt, co pół godzinki coś je:-). Teraz padła, bo coś króciutko spała
Anna28
Fanka BB :)
Cicho tutaj ostatnio jest. Myslalam ze sobie cos poczytam a tu nic! U mnie znowu sie zrobilo cholernie zimno. Siedzimy w domu juz od 3 dni bo leje i wieje caly czas. Malego polozylam na drzemke tak wiec korzystam z chwili przerwy i lece pod prysznic!
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Dzień dobry
Andzia budziła się w nocy i płakała:-(, wieczorem też miała problemy z zaśnięciem. Tak więc lekko nie przytomna jestem, ale kawke piję to może na chwile pomoże. Nastawiłam pranie, drugie czeka.
Miłego dzionka:-)
Cicho na wątku, Wiola się pewnie aklimatyzuje i dlatego nie zagląda, ciekawe, co u Scarlet
Andzia budziła się w nocy i płakała:-(, wieczorem też miała problemy z zaśnięciem. Tak więc lekko nie przytomna jestem, ale kawke piję to może na chwile pomoże. Nastawiłam pranie, drugie czeka.
Miłego dzionka:-)
Cicho na wątku, Wiola się pewnie aklimatyzuje i dlatego nie zagląda, ciekawe, co u Scarlet
oj faktycznie cichutko;-) boziu ja zabiegana tak ze czasu na nic nie mam:-( rano praca z pracy szybko do domku pozniej na spacer z milanem bo szkoda w domu siedziec jak taka pogoda, pozniej do domku obiad pranie sprztatanie kapiel i juz padam na pysk ale na szczescie dlugi weekend sie zapowiada ;-) jedziemy do rodziny pod Warszawe boje sie tylko podrozy bo Milan to na pupie nie usiedzi a czeka nas ze 3 godz jazdy przy dobrych wiatrach;-) lece dziewczynki bo jeszcze mnie troche roboty czeka zycze udanego odpoczynku :-)
reklama
honda
majowa mama 2009
witam serdecznie.dlugo nie zagladalam,bo i czasu malo bylo.u nas wszystko super.Macius niedawno mial typowa trzydniowke,wysoka goraczka,marudzenie,budzenie sie,rozwolnienie... a przy okazji okazalo sie potem ze ten niefortunny okres dokoptowaly dwa zabki,czworeczka gorna i dolna dwojka.wiec mamy 9 zabkow.yupi!!!
teraz wszystko wrocilo do normy,maly ma apetyt,broi niesamowicie,ucieka przy kazdej okazji na schody,uwielbia sie wspinac po nich,pokonuje cale w minutke!!!rosnie jak na drozdzach.
ja nadal odliczam do wakacji w Polsce.robimy juz przygotowania,malemu kupuje letnie ciuszki,rodzicom prezenty.bilety mam kupione na samolot,dla mnie i Maciusia.lecimy tydzien wczesniej,tata samochodem z naszym psem jedzie ,no i kolega sie zabiera,bedzie im razniej.wiec nie mam ograniczenia z bagazami,moge nakupowac ze hej!!!! a kazdy wie ,ze my kobietki lubimy kupowac. Macius po kapieli zasnal po 22,mam troche czasu na rozne sprawy,wiec i pisze hehe.no to tyle u nas.zyczymy slonca i zdrowka!!
teraz wszystko wrocilo do normy,maly ma apetyt,broi niesamowicie,ucieka przy kazdej okazji na schody,uwielbia sie wspinac po nich,pokonuje cale w minutke!!!rosnie jak na drozdzach.
ja nadal odliczam do wakacji w Polsce.robimy juz przygotowania,malemu kupuje letnie ciuszki,rodzicom prezenty.bilety mam kupione na samolot,dla mnie i Maciusia.lecimy tydzien wczesniej,tata samochodem z naszym psem jedzie ,no i kolega sie zabiera,bedzie im razniej.wiec nie mam ograniczenia z bagazami,moge nakupowac ze hej!!!! a kazdy wie ,ze my kobietki lubimy kupowac. Macius po kapieli zasnal po 22,mam troche czasu na rozne sprawy,wiec i pisze hehe.no to tyle u nas.zyczymy slonca i zdrowka!!