reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
GRATULACJE DLA ANI :tak::tak::tak::-):-):-)

U nas marudzenie od samego rana, jak zwykle jak ja chce cos zrobic to Oliwia ma zly dzien i placze...nareszcie usnela ale oczywiscie ja zamiast wziasc sie za robote to bym chetnie sie polozyla spac....a robota stoi...nic musze sie jakos zebrac i posprzatac troszke....Milego dzionka

U nas na szczęście bez marudzenia:-), ale za to ostatnio ulubionym zajęciem Ani jest turlanie:-D:-D:-D. A jedzonko smakuje najlepiej przy Ogórku wąsatym i Witaminkach, poza tym dzisiaj ma duuuży apetyt, co pół godzinki coś je:-). Teraz padła, bo coś króciutko spała

Biorę się porządnie za ten mój "kosmetykowy biznes" ;) Marika jest duża, kontaktowa i umie się samodzielnie pobawić, nie boi się ludzi... Więc czas zarobić przynajmniej na własne kosmetyki :)

Cicho tutaj ostatnio jest. Myslalam ze sobie cos poczytam a tu nic! U mnie znowu sie zrobilo cholernie zimno. Siedzimy w domu juz od 3 dni bo leje i wieje caly czas. Malego polozylam na drzemke tak wiec korzystam z chwili przerwy i lece pod prysznic!

Dzień dobry

Andzia budziła się w nocy i płakała:-(, wieczorem też miała problemy z zaśnięciem. Tak więc lekko nie przytomna jestem, ale kawke piję to może na chwile pomoże. Nastawiłam pranie, drugie czeka:-D:szok:.

Miłego dzionka:-)

Cicho na wątku, Wiola się pewnie aklimatyzuje i dlatego nie zagląda, ciekawe, co u Scarlet

oj faktycznie cichutko;-) boziu ja zabiegana tak ze czasu na nic nie mam:-( rano praca z pracy szybko do domku pozniej na spacer z milanem bo szkoda w domu siedziec jak taka pogoda, pozniej do domku obiad pranie sprztatanie kapiel i juz padam na pysk:eek: ale na szczescie dlugi weekend sie zapowiada ;-) jedziemy do rodziny pod Warszawe boje sie tylko podrozy bo Milan to na pupie nie usiedzi a czeka nas ze 3 godz jazdy przy dobrych wiatrach;-) lece dziewczynki bo jeszcze mnie troche roboty czeka zycze udanego odpoczynku :-)

reklama
witam serdecznie.dlugo nie zagladalam,bo i czasu malo bylo.u nas wszystko super.Macius niedawno mial typowa trzydniowke,wysoka goraczka,marudzenie,budzenie sie,rozwolnienie... a przy okazji okazalo sie potem ze ten niefortunny okres dokoptowaly dwa zabki,czworeczka gorna i dolna dwojka.wiec mamy 9 zabkow.yupi!!!
teraz wszystko wrocilo do normy,maly ma apetyt,broi niesamowicie,ucieka przy kazdej okazji na schody,uwielbia sie wspinac po nich,pokonuje cale w minutke!!!rosnie jak na drozdzach.
ja nadal odliczam do wakacji w Polsce.robimy juz przygotowania,malemu kupuje letnie ciuszki,rodzicom prezenty.bilety mam kupione na samolot,dla mnie i Maciusia.lecimy tydzien wczesniej,tata samochodem z naszym psem jedzie ,no i kolega sie zabiera,bedzie im razniej.wiec nie mam ograniczenia z bagazami,moge nakupowac ze hej!!!! a kazdy wie ,ze my kobietki lubimy kupowac. Macius po kapieli zasnal po 22,mam troche czasu na rozne sprawy,wiec i pisze hehe.no to tyle u nas.zyczymy slonca i zdrowka!!

Do góry