reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
Dzien dobry Dziewczynki:-):-):-) Witam nowa Mamusie i zycze powodzenia w powrocie do pracy:tak::tak:
Nie mam zupelnie na nic czasu nawet poczytac co piszecie a o pisaniu do Was nie wspomne nawet:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Oliwia od kilku dni wogole nie spi w nocy a jak w dzien usnie to jest cud i wtedy ja tez szybko do lozeczka wskakuje...:-D:-D:-D
Znow sie przyplatal katar i na dodatek jeszcze kaszel....Tragedia wPolsce jeszcze robi swoje...i odechciewa sie wszystkiego...
Zabki jeszcze nam nie wyszly biedulka tak sie meczy ze az plakac sie chce razem z nia...
Ale musze sie pochwalic, ze Oliwcia siedzi juz bardzo ladnie i zaczyna proby raczkowania, ale tylko na lozku bo na podlodze jakos nie chce:crazy::crazy::crazy:

Przyszłam się wykrzyczeć :)
KOCHAM KOCHAM KOCHAM CIĘ MISIU MAŁA!!!
Uch, już mi lepiej. Od rana tylko bym ją nosiła i tuliła. Wczoraj Krzysiek poszedł z nią na masaże i zapomniał komórki. A że pogoda była piękna, to po masażach poszli na dłuuugi spacer. Jak nie wrócili do pory karmienia to zdążyłam zjeść pełno nerwów. Jak pół godziny później wrócili uśmiechnięci i najedzeni, to na raz chciałam śmiać się i krzyczeć na bidaka.

Witam
Ania obudziła się z takim płaczem o 6.30 jakby ją ktoś ze skóry obdzierał:confused2::eek:, co ja położyliśmy był ryk, tylko smok i smok i tak go ciągnęła:szok::szok::szok:, że myślałam, że go rozerwie, nos zapchany. W końcu udało nam się oczyścić nosio i po siódmej mała padła a ja razm z nią bo mi się @ zaczęła i trochę mnie bolała. Zjadła mleko na śpiocha i pospała do 9.30.

Zuzia wcina właśnie zupke z cielęcinką. Czy wasze maluszki lubią słoiczkowe dania z jagnięciną i królikiem? Zuzia nie bardzo.

reklama
Do góry