reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

heej dziewczyny! my mamy 8 zabkow,bez marudzenia i bolu,cieszy mnie to.Macius zajada wszystko ale my na diecie bezmlecznej,bez bialka jaja i bezglutenowej. dzis dostal juz pulpecika gotowanego z miesa indyczego, dodalam koperku i bazylii,i zoltko,pol zjadl bo po mleczku byl.wiec jutro pewnie wciagnie wiecej .dam mu z makaronikiem bezglutenowym i bez jaja, obiadek na medal!!!!
ja od poniedzialku 2 tygodnie urlopu mam wiec zabiore sie za wielkie sprzatanie,u nas wiosne juz czuc!!!! teraz ,jak pracuje,nie mam sil na sprzatanie ani na nic innego ,po pracy zajmuje sie tylko szkrabem...bo bardzo za nim tesknie bedac w pracy, wiec musze nadrabiac zaleglosci hehe

reklama
Honda to ostrą dietę macie! Trzeba mieć niezłą inwencję, żeby wyczarować z tego coś apetycznego, podziwiam Cię! Ja z coraz większym lękiem przed jutrzejszym szczepieniem ;/ poszłam na kawkę się odstresować, ale jakoś podziałało tylko na chwilę. Chroń mnie panie przed własnymi emocjami

Dzień dobry
My dziś na konsultację i być może szczepienie. Już nogi mi się trzęsą ;/ Trzymajcie kciuki, żeby organizm Mariczki tolerował szczepionkę i nie wyszły tym razem żadne komplikacje. :nerd:

Twardzielka :) nawet nie pisnęła na tym szczepieniu. Do tej pory nic niepokojącego się nie dzieje. No może poza wynikami posiewu, ma w moczu bakterię pseudomonas aeruginosa - ktoś wie coś na jej temat? Jutro jedziemy do pediatry i zobaczymy co to

lagajka szczerze Ci współczuje. :-( Nie mam bladego pojęcia co to za bakterie ale pediatra na pewno wszystko wyjaśni. Dzielną masz córeczkę :-) Powodzenia jutro!!!

reklama
No i dopatrzyłam się jeszcze za niskiego ciężaru właściwego moczu - 1,005. Cholera, przecież ona wygląda na najzdrowsze dziecko!

Do góry