reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Witam wszystkie szczęśliwe, przyszłe mamusie :) Dołączam do Was i ja :)
U mnie 11tc 3dc, czyli 12 tydzień :) Za mną już wszystkie uciążliwości I trymestru (no oprócz wstrętu do niektórych zapachów i pokarmów) ;) Za mną już 2 wizyty u gina, w 6 tyg. potwierdzająca, że jest (wtedy jeszcze tylko pęcherzyk) i w 10 tyg. kontrolna, na której dostałam skierowanie na badania krwi i moczu oraz zostałam zbadana :) 22-go kolejna wizyta, mam nadzieję, że od razu zrobią mi USG, bo to będzie końcówka 13 tyg. i mam nadzieję, że to nie za późno na pierwsze, porządne USG :)
Cieszę się strasznie i już nie mogę się doczekać, aż zobaczę mojego maluszka :)

Kochane, a Wam życzę dużo zdrówka i trzymam za Was kciuki :)

reklama
Hej laski!
Jakieś ożywienie tu widzę:) fajnie!

Oregano- ja mogłam wychodzić w poprzedniej ciąży na każdą wizytę bez odrabiania, więc chyba jest takie prawo! Musisz jedynie mieć jakies potwierdzenie od lekarza, że jesteś w ciąży!

Staraczka- gratulacje!

Ananaska- też dzisiaj zjadłam kebab rollo;) pycha! A potem na drugi obiad spagetti bolognese;) Jestem nażarta po pachy:-D
Ja mam ochotę tylko na słone i ostre potrawy, na słodkie patrzeć nie mogę! Z Filipem jadłam lody, ciastka...a teraz normalnie mnie wzdryga na samą myśl:szok:

Nonek- zasłabłaś czy się potknęłaś?:no:

malutka- skąd jesteś?

Hej dziewczyny
ja po pracy oczywiście mega zmęczona włączam bb by poczytać, napisać a tu ponad 3 strony naprodukowane...
ale dużo nowych dziewczyn Korona, malutka, staraczka, niezapominajka - witajcie!
malutka - mój mały też dzisiaj dał takiego czadu, że nam się odechciało wszystkiego teraz zasnął na kanapie przed bajką i jak tak na niego patrzę to wygląda jak najsłodszy aniołek, a jeszcze kilka minut temu to szkoda gadać - czekam aż małż go przeniesie do łóżka
witaminka - to super dzień mamy my na 26 może też coś wymyślimy
koralikowa - i jak komunia wszystko się udało?
nonek - ja też jutro idę do pobrania krwi pierwszy raz w tej ciąży i muszę w końcu iść przekładam już od ponad tygodnia tak nie lubię
awunia - witaj

witam wszystkie :)
produkcja wrze :) ja dzis zaliczylam dentyste :( oby pomoglo, jakies swinstwo od piatku sie przypaletalo no i dzisiaj sie leczylo. Oblo sie bez znieczulenia ale jeszcze troche cierpie. Caly weekend z glowy przez to :/
witaminka ja sie nie moge doczekac pierwszego dnia mamy za rok! :D

nonek90, to możemy podać sobie rękę :-) nie wiadomo skąd i jak i nagle bach!
po ostatniej akcji teściowa (zagorzała katoliczka!) powiedziała żebym na razie do kościoła nie chodziła :szok:

to ja dzis dla odmiany mam atak alergii..
wrr.. od rana swędzi mnie nos, kicham na potęgę i leci mi z nosa.. wrr.. co to teraz pyli? W sumie i tak nie ma to znaczenia bo raczej nic nie wezmę tylko jakos trzeba przetrwać.

awunia witaj :)
nonek
co to Napoleon?:confused:
Dziewczynki dlaczego skisł mi rosół w lodówce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ???
Wy tu o kebabach a ja miałam taka wielka ochote na rosołek i gó.no:no::no:
Ja od jutra tez działam z badaniami, ale pobierania krewki sie nie boje bo jestem honorowym dawca;-)

To takie ciastko z różowym kremem na wierzchu ciasto francuskie
11_napoleon.jpg

Załączniki

• 11_napoleon.jpg
    11_napoleon.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Do góry