reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

witam nowe mamusie :-)

tak się nakreciałąm na kebaba ze dzis po wizycie idę ,nic mnie nie zatrzyma.Normalnie mam wscieklizne jakąs...że muszę go zjeść..i ten sos..o jezu..poezja...:-D

cieszczie sie dobrym samopoczuciem...nie każda z Nas tego doświadcza i męczarnie są momentami...
:tak:

oregano jak masz wizyte a nie idziesz na zwolnienie to wez tylko na ten dzien i już...nie wiem gdzie pracujesz i jak to wyglada u Ciebie ,wiec trudno mi cokolwiek doradzić

reklama
O boziu, KEBAB!!!!! MNIAAAAM!!! Niestety ja rzucam się na jedzinie, dosłownie i rezultat z tego taki, że potem mi niedobrze bo za dużo zjem :wściekła/y: Ciężko mi na żołądku i ogólnie blee. Mniej mam jakoś miejsca w żołądku. Po takim nawet najpyszniejszym kebabie też pewnie bym umierała. Wczoraj nafutrowałam się prażynek i potem leżałam i nie miałam siły się ruszyć tak mi niedobrze po nich było. Powiedziałam małżowi, że następnym razem jak mi przyjdzie do głowy takie g... kupić to niech mnie w łeb walnie. Mój małż też zresztą kiepsko się czuł po nich.

Tak czy inaczej, kebaba zazdroszczę. Najpyszniejszy kebab jaki jadłam jest w Gdańsku niedaleko dworca. Niestety trochę to daleko ode mnie :-(

malutka80 to Twoja sytuacja jest podobna do mojej, też jedna jedyna sytuacja i masz ciąża!!! spadło to na mnie jak grom z jasnego nieba, no ale już oswoiłam się z tą myślą. Mam teraz wiele dylematów, bo w listopadzie otwarłam małe spa i teraz będę musiała to wszystko zostawić:szok:
Mój synek ma już 2 latka, więc w sumie to idealny czas na rodzeństwo, więc będzie co ma być.
2 pierwsze ciążę też poroniłam więc martwię się czy wszytsko będzie ok, ale póki co serduszko bije. W 4 tyg i 4 dniu byłam u lekarza i nie było jeszcze pęcherzyka, więc się troszkę denerwowałam, bo lekarz twierdził, że pęcherzy już powinien być, ale w 7 jużbył piękny zarodek i serducho!

Jejku ale mi chęci narobiłyście na kebaba, wychodzę z pracy o 16, jadę po męża i też pójdziemy bo akurat na dziś obiad brak.

Pozdrawiam Was ciepło

Ananaska kciuki za wizyte :tak:
Aniaa87 dobrze zrobilas ze z pracy zrezygnowalas, dzidzia wazniejsza, a musisz bardziej sie oszczedzac i zobaczysz, ze jak malenstwo sie urodzi to wtedy bedziesz potrzebowala duzo energii i sily :)
Oregano zdrowka :tak:
Korona witaj :-)
Anulka spokojnie, staraj sie myslec pozytywnie, bo to najlepsze i dla Ciebie i malenstwa, nie ma co sie nakrecac :). Taki strach bedzie towarzyszyl przez cala ciaze, wiem co mowie, czekam na czwarte :), a jak malenstwo sie urodzi to ten strach bedzie jeszcze wiekszy :).
Malutka80 witaj i bedzie dobrze, u nas oczekiwanie na czwarte i ciaza niespodzianka, mielismy plan, aby postarac sie o czwarte za dluuuugi czas az chlopcy podrosna, a tutaj szczesliwy strzal :). Bac sie boje, ale szczesliwa dzieki tej ciazy jestem mega bardzo :).
Staraczka witaj :-)

A my wczoraj spedzilismy piekny dzien, moi panowie postarali sie, aby Dzien Matki byl wyjatkowy :). Objadlam sie wczoraj i popcorn i wata cukrowa i pizza :), a potem wieczorem pawia zaliczylam hehe :).

witajcie dziewczyny,
chcialabym do was dolaczyc, termin mam na 16.12 i jest to pewniak bo juz wiem ze bede miala cc. Jest to moja druga ciaza. Mam juz slicza dziewczynke, ktora wlasnie skonczyla 3 lata

hej kochane

Nie bylo mnie bo przygotowania do komunii,sama komuniaa..i padam na ryjekk../
Teraz do kosciola,bialy tydzien...
ale wroce poczytam....

wiec buziole zostawiam:))))

Hej dziewczynki

A ja wczoraj bylam na komunia i w kościele zaliczyłam pierwsze spotkanie z podłogą, ale naszczęście nic mi się nie stalo.
U mnie pogoda okropna, zimno, chlapa nic się nie chce.
Ananaska trzymam kciuki za wizytę.
Korona , malutka, staraczka, niezapominajka: witajcie.
Jutro idę na badanie krwi , tak nie lubie;)

reklama
Do góry