reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Hej.

Mala spi, obiad sie gotuje to ja zagladam do Was:)

Korona witaj:)

Anulka ja tez mam w srode wizyte i doczekac sie juz nie moge. Po co sie nakrecasz? Ciesz sie dobrym samopoczuciem, jakby cos bylo nie tak to raczej bys sie tak dobrze nie czula:tak:

reklama
Cześć. Jestem tu nowa. Termin na grudzień, drugie dziecko. W zasadzie jestem przerażona bo raz się nie zabezpieczyliśmy i wyszło. Z pierwszym były problemy, wcześniej poronienie i byłam przekonana, że się nie uda. Niby myśleliśmy o rodzeństwie dla synka ale teraz mały tak daje czadu, że już żałuję. No ale stało się. U lekarza byłam miesiąc temu. Zarodek był bardzo malutki, zbyt malutki do tygodnia ciąży. W tym albo przyszłym tygodniu mam się pokazać u lekarza i zobaczymy co i jak. W dodatku na pierwszej wizycie pojawiły się 3 pęcherzyki ciążowe, możecie sobie wyobrazić moje przerażenie!! Byłam w szoku. Na szczęście tydzień później był już jeden, uff.
Dziewczyny, które już mają małe dzieci. Nie boicie się, jak sobie dacie radę?
Baśka_28 kiedyś, dawno temu udzielałam się na październikówkach 2010 :-)

Ostatnia edycja:
dostałam właśnie zwolnienie na ciążę od specjalisty medycyny lotniczej :-) do środy włącznie.
Znalazłam artykuł jak leczyć przeziębienie w ciąży. Ciekawa strona, sprawdza się to co podają i leki jaki można przyjmować i jakich nie wolno.
Przeziębienie w ciąży - jak leczyć - Będziesz mamą - Mamo to ja - Magazyny - BabyOnline.pl

W czwartek idę do gin, ale w godzinach pracy. Orientujecie się czy dalej obowiązuje takie prawo, że w czasie pracy kobieta w ciąży może wyjść do lekarza i tego czasu nie musi odrabiać, normalnie jej zapłacą?

Cześć, Dziewczyny :-)

Jestem tu nowa, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona i będę mogła czasami z Wami popisać?

Pozdrawiam Was, podczytuję wątek od jakiegoś czasu, więc odnoszę wrażenie jakbym troszkę Was już znała :blink:

Moja nazwa użytkownika trochę może nieaktualna, ale założyłam tu konto, jak byłam na etapie dłuuugich starań z myślą o poszukaniu wsparcia w leczeniu. Jednak nigdy niczego nie napisałam- jak dotąd :-)

Nasze starania trwały blisko 2 lata, za nami leczenie w specjalistycznej klinice i sporo problemów, dlatego ta ciąża jest dla nas jak cud :)
Mało tego- termin mam na 24 grudnia :-D

Anulk@, nie wiem, czy to Cię pocieszy- ale ja mam mało objawów, nie wymiotuję, piersi- też spokój, a fasolka rośnie i w piątek widzieliśmy już serduszko :happy2:

reklama
Do góry