reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Kogasica GRATULACJE!!! Dużo zdrówka dla Was!!
I czekamy na resztę grudniowych maluszków
;-) ja obstawiam rozwiązania we święta:tak: ( nie krzyczcie tylko za to na mnie:-p )

reklama
Ja tez po ktg, cisza jak makiem zasiał żadnych skurczów, za to byłam w końcu dzisiaj u swojego lekarza rodzinnego, bo od 2 tygodni męczy mnie katar i kaszel od którego bolą mnie już wszystkie wnętrzności i dostałam antybiotyk

mamaktosia to dobre zapasy z mleka robisz...:-):-):-)
AgKrK Czarownico nie wyczaruj mi :-D ja na początku tez mówiłam, że ur w Wigilię... choć bardzo chciałabym w tym tyg :-)
Koriander masz jakieś wieści od Szyszuni???

grudnióweczki tym już rozpakowanym serdecznie gratuluję swoich pociech, tym które jeszcze czekają powodzenia i szybkich porodów. Mój synuś zechciał poznać nas 29.11 o 16:30 po niespełna 5 godz. porodzie :) wielkoludek ma 60cm i ważył 3900. Dużo nauki przed nami :)

Czesc dziewczyny,nie nadrobie was nawet szans nie ma ale teraz postaram sie byc na bierzaco.
Gratuluje wszystkim rozpakowanym mamusia i zycze spokojnych nocek,dni bez kolek i wszytskiego najlepszego :-)
Ja juz sama,mama pojechala ale maz mi pomaga a Victor kochany.Victor strasznie dumny w roli starszego brata choc bylo troche zazdrosci ale juz chyba zrozumial.Duzo rozmawialaismy i tlumaczylismy wydaje mi sie ze to przynioslo efekt.Ogolnie czas zsybko ucieka bo od karmienia do karmienia potem spacer,mlody ze szkoly wraca to obiad i lekcje a tu zaraz juz wieczor i tak w kolko.Raphael jest grzeczny je i duzo spi i oczywiscie zapelnia pampersy :-D Pepek odpadl dopiero po 2,5 tyg ale u moich to chyba normalne bo Victor mial rowne 14 dni ten kikut.Z laktacja walcze dalej i nie wiem jak to wyjdzie,poprawilo sie ale rewelki nie ma wiec mamy cycki (oba) a potem troche butli i tak co 3-4 godzinki no nieraz 2,5...

reklama
vici super, że jesteś :-) u nas pępek był dokładnie 20 dni! Fajnie, że Victor cieszy się z braciszka i wieżę, że jak mama pojechała to dasz sobie radę :tak: a co do goniącego czasu to zgadzam się z Tobą w 1000% ja mam co prawda jedno dziecko ale czas biegnie bardzo!
laperedhil gratulacje!!duży synuś! dobrze, że poród szybki był :-)

Ostatnia edycja:
Do góry