reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Witam z rana. Ja przy Bartku też octenisept używałam i szybko pępek odpadł.
Ja dziś rano miałam trochę podbarwionego śluzu miałam i trochę mnie przeczyszczało i ból brzucha jak na miesiączkę.
Bartuś szczęśliwy bo Mikołaj był :-D przybiegł do mnie pokazać co dostał. W przedszkolu bal dziś mają i wszystkie szkraby w czapkach Mikołaja. Po południu też idziemy na bal do spółdzielni :-)
U nas od wczoraj silny wiatr. Przywiał do nas zimę ze śniegiem :-( Dmucha ciągle tak że firanki przy zamkniętych oknach latają :-(

reklama
Witam.Nocka taka sobie na samym cycu to co dwie godzinki wstawanie ale ok.
Jak o 4 wstał to zasneliśmy ok.7 potem ok.10 pobudka na jedzonko przebranie i teraz zasnał.
Muszę smoczek zmienić bo mam z avantu a on go niechce chyba kupie nuk jak Kamil miał bo mały przy cucu zasypiać chce:eek::eek:

Dziś mikołajki mój straszy synuś wróci z męzem wieczorem i prezenty juz czekac beda powiem mu ze mikołaj był juz ale jego nie było i zostawił prezenty bo sie spieszył do innych dzieci.
U Nas teraz tez szybko odpadł pępuszek bo we wtorek a Kamilowi z dwa tyg tak zeszło...

koriander - hahah sikam ze smiechu ;) odeszly mi wody i ide konczyc obiad;) stoicki spokoj ... dobra mama z Ciebie skoro jeszcze o obiedzie myslisz w takiej chwili :)) powodzenia !!:*

Koriander! trzymaj się dzielnie ale prezent cudowny na mikołaja dostaniecie! Ja tez na dziś miałam termin porodu a ty Staś ma już 18 dni;-)
malutka80 to poród już tuż tuż !;-) Fajne te bale macie;-)
oregano ja mam ten sam laktator tyle że ręczny i faktycznie zajechać się można.. no ale ja tak 2 razy dziennie odciagam jak mam nawał więc tragedii nie ma ;-)

hej

ale wichury
:szok:

a u mnie u synka pępek odchodził równe 6 tygodni...i odszedł w Mikołajki pamiętam w niedzielę 6 grudnia (25 padziernik niedziela poród) a w piatek 4 grudnia jak była położna u mnie to dała mi skierowanie do szpitala na chirurgie bo już za długo odchodził...a przecierałam roztworem ze spirytusem który dostałam w szpitalu od położnych już zrobiony...ale miałąm stracha że muszę na tą chirurgię z nim jechać...a tu Mikołaj zadziałał chyba wtedy ..patzre rano a ten kikucik w pieluszce hihi

Koriander no w koncu kobito !!!!!!!!!!!!!!!!!
:-D aby szybko i sprawnie

małego zaprowadziłam na Mikołajki ,rano dostał prezencik też ucieszony bo wymarzony hihi :-) męzuś ten ucieszony bo znalazł w łazience i się nie spodziewał
:-Da mi się dostały pierniczki które wrąbałam o 6 rano ( to się rozbujał ten mój "mikołaj":-D)

jem pizzę ...o 11 też mam odpały
:-D

Koriander przeoczyłam Twój post :-(
Trzymam kciuki żeby szybko poszło :-D czekamy na dobre wieści.
Ja leżę. Nic mi się nie chce a planowałam posprzątać. Za oknem zamieć śnieżna i wichura okropna.

reklama
Do góry