reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

oregano ja też właśnie kładę małą na boczku, nawet jak jej się odbije. Raz na jednym, raz na drugim
tiluchna a jaki masz smoczek?? ten z aventu czy jakiś kauczukowy...moja też chce ssać szyję:)

reklama
Mojemu Stasiowi to praktycznie zawsze się odbija, ale jak za dużo zje to mu się ulewa więc go pilnować muszę. Też kłądę raz na jeden raz na drugi boczek :tak: odnośnie smoczka to on nie chce go za bardzo na szczęście, jak go przewijam przed jedzeniem a on popada w furię, że mleka nie ma na czas to aplikuję smoczek i mam 5 min spokoju:-). Odnośnie rożka ja mam dwa i są przydatne bo młodzież uwielbia być opatulona jak ma za duzo luzu to denerwuje się;-)

ananaska hee noo może się nie zorientuje :p Ja dziś rano dostałąm od Mikołaja mikołaja czekoladowego kindera- był taki pyszny, jak jako kinder :D:D:D
Pogoda u mnie też zmienna, tj. od rana niezmiennie wieje, jak wyszłam nic się nie działo, po wyjściu ze sklepu była śnieżyca, a po wyjściu z kolejnego sklepu "jajo" na drodze :p
malutka ahhahaha Gorzej jak któegoś dnia zobaczy, ze nie ma nic :p:p:p
ananaska, malutka jej pamiętam jak ja dostawałam te paczki od mamy z pracy! ale to super było!!!
Tiluchna to zazdroszczę pogody...
Magda to daj znać koniecznie, bo z tego co pamiętam to wróżył Ci przed 10.12
mb, AgKrK, Tiluchna, oregano jak fajnie się Was czyta...że już macie Maluszki... zazdroszczę :-)

No i ja do jutra zostaje z Tomciem sama w domku bo Kamil i mąż jutro wróca dopiero pod wieczór.Kamil zadzwonił i pytał czy był u niego mikołaj ja mówię że jak był grzeczny to pewnie był i zostawił prezent.

Ja też mam dwa rożki a szczerze mówiąc jak Kamil się ur to wcale nie uzywałam a teraz wydaje mi się bardziej przydatny bo Tomuś lubi spac w rożku.Co do odbijania to ja go podnosze do odbijania bo jednak widze ze lepiej potem spi.
koriander super post tez nie zauwazyłam go ..czekamy na wieści:tak:

Mamuśka wróżył na 10.12 mniej więcej, ale dzisiaj już wróży na później. Szyjka długa i zamknięta - na poród się nie zapowiada. Mam zadzwonić w niedzielę wieczorem i powiedzieć jak się czuję, i w zależności od tego co będzie to ktg w poniedziałek lub środę.

mb89 - https://www.google.co.uk/#q=tommee+tippee+dummies+0-3&tbm=shop&spd=18344868179887398756

TT - 0-3 ja wszystko mam z TT dla starszakow tez mialam i sobie chwale te firme:tak:

dziewczynki zagladam i czekam na wiesci:-)

Mloda czka sobie teraz w ramionach tatusia ;-) a tatus wpatrzony jak w obrazek

Spacerek sie udal, wszyscy w przedszkolu synka gratulowali i sciskali, Piotrek dumny starszy brat a Olivia prowadzila wozek w drodze powrotnej:-D

jutro zaczyna sie najazd gosci :-)

chcialabym wam pokazac jak moj kot stara sie zwrocic na siebie uwage przybierajac pozy jak E-M:-D
to wrzuce na zdjecia Malenstw hehe

pozdrawiam i codziennie trzymam kciuki za szybkie i udane porody :*

reklama
Do góry