reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
niezapominajka, ręcznym bym machała przez pół dnia. Mam taki, uratował nam życie jeszcze w szpitalu
std0001301.jpg

kasia&filip, ja nie czuję różnicy przez nakładki. Wydaje mi się ze źle małą przestawiam do piersi, stąd nasze problemy... w poniedziałek idziemy do poradni laktacyjnej, może czegoś się nauczymy

Załączniki

• std0001301.jpg
    std0001301.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 69
Tu juz tematy dzieciaczkow :-) co do octeniseptu jest do du... wszedzie go polecaja , zakupilam przy maksymilinie i co wdalo sie zakarzenie niby ladnie sie pepek goil a na okolo pepka takie czerwone zaczelo sie robic , przyszla polozna i neomycyna musialam smarowac no i spirytusem .

jedna reka pisze hehe a druga trzyma Mloda;)
Cosiek - karmie tylko piersia, siara Ellie wystarcza bo ja pociagnie z obu piersi to i 4h moze spac ;) siaramega wazna
oo budzi sie

ok Ellie wlasnie w rozku spi , uwielbia, w nocy w wieksOsci na mnie jak zabka, ale to normalne , przybiera pozyxje z brzuszka i zasypia, ja wtedy obkkasam sie poduszkami i kimam na polsiedzaco lol ze starszakami tez tak robilam ok 2 tyg. dobrze sie wtedy wszystko trawi i nie mecza dziecka gazy po nocach ;)

Witam dziewczyny.
Ja wlasnie mlodego do szkoly szykuje ,leki musze mu podac . Maluchy wyszykowac do babci, bo z mama musze pojezdzic kilka spraw zalatwic na ktg podjechac do szpitala bo od wczoraj skurcze mam znowu , ale nie jakies straszne i nie dokonca regularne tyle ze strasznie jajniki mnie bola. Milego dnia dziewczyny :-) Jejku jak ja wam zazdroszcze maluszkow po tej stronie juz

smutnamama a na ktory szpital jezdzisz na kto ktg? duze kolejki sa? mi odpukac sie nic nie dzieje..ale do kazdego szpitala mam daleko i sie zastanawiam gdzie podjechac w razie W ... !

AnecZka ja z olkusza jestem to 38 km od krk. I tu robie ktg niema. Kolejek zadnych jedziesz i robia bez skierowania nawet. U nas teraz afera straszna jest bo lekarz zrobil dziewczynie cc wyszla do domu i rana sie rozeszla , jelita na wierzchu masakra . I wszystkie olkuszanki uciekaja teraz dalej , ja tez zastanawialam sie nad krk , ale skoro szpital i porodowka pod stala obserwacja gazet i telewizjii to pewnie i lepiej sie rodzi :-)

jej już tematy Maluszków... ale fajnie....:-) a jak ja Wam zazdroszczę!!
Tiluchna noo tu super, ze dzieciaki tak reagują, oby tak dalej. Ja wczoraj rozmawiałam ze znajomą, któa ma dwie córy (5 i 8 lat ) i w sierpniu urdzodził się Im synek. Też zacychwycone są, rozkochane, ale Młodsza ost powiedziała, że Ona bardzo kocha Franka, ale czy mama mogłaby mieć z powrotem taki duży brzuch i czy można by go było tak schować :-D
oregano, cosiek no teraz się raczej czyta, o octanisepcie i szarym mydle... i ja pewnie tak zacznę, a jak nie będzie się goić to pewnie wtedy spróbuję spirytem :-)
ale gwiździ... W ddtvn pokazywli, co nad morzem się dzieje... Tam to musi dobrze głowę urywać

reklama
Do góry