reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
niezapominajka, ręcznym bym machała przez pół dnia. Mam taki, uratował nam życie jeszcze w szpitalu
std0001301.jpg

kasia&filip, ja nie czuję różnicy przez nakładki. Wydaje mi się ze źle małą przestawiam do piersi, stąd nasze problemy... w poniedziałek idziemy do poradni laktacyjnej, może czegoś się nauczymy

Załączniki

• std0001301.jpg
    std0001301.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 64
Tu juz tematy dzieciaczkow :-) co do octeniseptu jest do du... wszedzie go polecaja , zakupilam przy maksymilinie i co wdalo sie zakarzenie niby ladnie sie pepek goil a na okolo pepka takie czerwone zaczelo sie robic , przyszla polozna i neomycyna musialam smarowac no i spirytusem .

jedna reka pisze hehe a druga trzyma Mloda;)
Cosiek - karmie tylko piersia, siara Ellie wystarcza bo ja pociagnie z obu piersi to i 4h moze spac ;) siaramega wazna
oo budzi sie

ok Ellie wlasnie w rozku spi , uwielbia, w nocy w wieksOsci na mnie jak zabka, ale to normalne , przybiera pozyxje z brzuszka i zasypia, ja wtedy obkkasam sie poduszkami i kimam na polsiedzaco lol ze starszakami tez tak robilam ok 2 tyg. dobrze sie wtedy wszystko trawi i nie mecza dziecka gazy po nocach ;)

Witam dziewczyny.
Ja wlasnie mlodego do szkoly szykuje ,leki musze mu podac . Maluchy wyszykowac do babci, bo z mama musze pojezdzic kilka spraw zalatwic na ktg podjechac do szpitala bo od wczoraj skurcze mam znowu , ale nie jakies straszne i nie dokonca regularne tyle ze strasznie jajniki mnie bola. Milego dnia dziewczyny :-) Jejku jak ja wam zazdroszcze maluszkow po tej stronie juz

smutnamama a na ktory szpital jezdzisz na kto ktg? duze kolejki sa? mi odpukac sie nic nie dzieje..ale do kazdego szpitala mam daleko i sie zastanawiam gdzie podjechac w razie W ... !

AnecZka ja z olkusza jestem to 38 km od krk. I tu robie ktg niema. Kolejek zadnych jedziesz i robia bez skierowania nawet. U nas teraz afera straszna jest bo lekarz zrobil dziewczynie cc wyszla do domu i rana sie rozeszla , jelita na wierzchu masakra . I wszystkie olkuszanki uciekaja teraz dalej , ja tez zastanawialam sie nad krk , ale skoro szpital i porodowka pod stala obserwacja gazet i telewizjii to pewnie i lepiej sie rodzi :-)

jej już tematy Maluszków... ale fajnie....:-) a jak ja Wam zazdroszczę!!
Tiluchna noo tu super, ze dzieciaki tak reagują, oby tak dalej. Ja wczoraj rozmawiałam ze znajomą, któa ma dwie córy (5 i 8 lat ) i w sierpniu urdzodził się Im synek. Też zacychwycone są, rozkochane, ale Młodsza ost powiedziała, że Ona bardzo kocha Franka, ale czy mama mogłaby mieć z powrotem taki duży brzuch i czy można by go było tak schować :-D
oregano, cosiek no teraz się raczej czyta, o octanisepcie i szarym mydle... i ja pewnie tak zacznę, a jak nie będzie się goić to pewnie wtedy spróbuję spirytem :-)
ale gwiździ... W ddtvn pokazywli, co nad morzem się dzieje... Tam to musi dobrze głowę urywać

reklama
Do góry