reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Witam Dziewczyny :tak:
Ja jestem strasznie niewyspana:-( Wieczorami dopadają mnie skurcze ud i ból pleców, widocznie kręgosłup albo mięśnie już nie wytrzymują obciążenia i ciężko jest zasnąć, na szczęście rano już jest ok;-) Dziś planuję sprzątanko, jutro zakupki z mężem a weekend zanosi się leniwie, w domku:-) Ostatnio w każdy coś się działo, więc chętnie odpocznę :-D

Basiu wracaj do nas szybko w dwupaku!! :tak:

reklama
Cześć dziewczyny :),

Odnośnie niewyspania...Też na nie ostatnio cierpię. Zdecydowanie za późno się kładę, muszę wstać koło 6 i efekt jest oczywiście jasny. Rano chodzę na rzęsach. Każdego dnia obiecuję sobie, że dzisiaj położę się wcześniej i nici z planów. Nie mam pojęcia jak to się dzieje:confused:

awunia powiem Ci, że od kiedy jestem w ciąży uwielbiam takie leniuchowanie domowe:tak:

oj ja tez wstałam połamana, niby ciążowy rogal pomaga mi na plecy, ale dziś wybitnie mnie bolą:no:u mnie remont pokoiku dla małej - małż w akcji, a ja co jakiś czas pokazuję się na tym mini placu budowy haha by mu nudno nie było. Dziś pierwszy dzień cukrowej dietki rety ile z tym zamieszania:no:

......

Cosiek
- a czemu placuszkow nie mozesz?? ja bym sie nie powstrzymala:zawstydzona/y:

..!

Mogę, mogę, ale zamiast dziecko nakarmić najpierw to ja mu wyjadam te placki, aż wstyd :zawstydzona/y:

Jakoś wytrzymałam, ale później jeszcze sobie dorobiłam jedną porcję :rofl2:

Zadzwoniłam wczoraj do szkoły rodzenia i zaczynam pierwsze wykłady 9 września, PAULETTA zapisujesz się ze mną????

Na pewno nie będę chodzić na wszystkie wykłady, bo już przerobiłam ten temat za pierwszym razem, ale bardzo chce pochodzić na te ćwiczenia. Bo panie na porodówce bardzo mnie chwaliły, ja się nie wymądrzałam tylko dokładnie się wsłuchiwałam w ich polecenia i poszło raz dwa :-).

Do BASI pisałam, ale jeszcze nie mam żadnych wieści od nich, jak tylko mi coś napisze to na pewno Wam dam znać.

-Aia- oj tak, miło poleniuchować;-) Ale powiem Wam, że na dłuższą metę mnie nosi i szukam sobie zajęcia:tak:

cosiek zawsze możesz pomyśleć w ten sposób, że dziecko w brzuszku też trzeba nakarmić, więc jedz bez wyrzutów sumienia
;-)

reklama
Do góry