reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Witam! wczoraj miałam pierwszą wizytę ale o tym w innym wątku. Wróciłam z pracy trochę nadrobię i już marzę o tym by sobie chwilę łpospać - mój M nie jest z tego powodu zadowolony(niezadowolony-to bardzo delikatnie powiedziane)
tak ogólnie witajcie wszystkie nowe grudniówki!
ja mam mieszane czucia jeśli chodzi o grudniowy termin z jednej strony jak moje dziecko pójdzie do 1 klasy będzie miało dopiero 5,5 roku! a gdyby było ze stycznia to miałoby 6.5 roku i w takim wieku ta różnica jest jeszcze zauważalna jeszcze się nie zatrze ten rok różnicy ale z drugiej strony po rocznym macierzyńskim i wykorzystanym urlopie nie będę musiała za długo szukać opiekunki bo w wieku 2,5 roku będzie mogło iść do państwowego przedszkola czyli opiekunka na rok a jak ze stycznia to na 2 lata...
ja już od pierwszego dnia jak się dowiedziałam powiedziałam wszystkim o ciąży i każdemu mówię
waga hmmm u mnie już dużo na + nigdy takiego apetytu nie miałam

reklama
WITAM się nieśmiało :sorry2: Jestem staraczką weteranką. Jeśli wszystko będzie dobrze to 29 grudnia przyjdzie na świat długo wyczekiwana bo aż 3 lata moja druga kruszynka.
Obecnie jestem w 5 tygodniu ciąży. Generalnie czuję się dobrze, mam za sobą ju,ż wizytę u Gina.
Boję się delikatnie bo nie mam żadnych objawów typowo ciążowych :sad: no poza bólem piersi i brakiem @. Czekam na USG 8 maja...ale mam ogromne obawy, że coś może byc nie halo ...

DZIEWCZYNY-DZIĘKI... Nie wiem czemu tak strasznie się martwię :sorry2: chyba ze względu na fakt, że tak długo oczekiwałam na ten cud. Ale muszę jakoś przetrwac do 8 maja, bo zwariowac idzie :cool:

Hej kochane

Koriaden na minusie-ja to raczej w gore lece.

Ja leze-cos mi slabo,głowa mnie boli,cyce tez.

Ananaska zdrowka dla synka-zapalenie to nie przelewki.

Polcia ja to samo caly czas pije.juz mi przeszlo,ale dalej pijam herbatke z cytrynka.

Baska jak maz?

Witaminko na pewno bedzie dobrze,tylko teraz te latanie,ten stres.

Polcia no ja bym tej sasiadce rano po imprezie,zajechala na kaca odkurzaczem.

Koriarden to niezle z tym nocnikiem-grupa fajny pomysł. Ja w sobote gin to poczekam na potw ciazy.

Annecyko kate witamy...
Nikusia kochana witaj...bylas na gr weteranek?

Ostatnia edycja:
reklama
MONEK90- No mam nadzieję, że nie osiwieję do środy ...albo, że mnie w kaftan z wariacji nie zawiną :-D

Koralikowa - kochana a Ty też w ciązy????? :-):-):-):-) BOŻE ALE CUDNIE:-):-)
NIE NIE WCHODZIŁAM na grupę tylko na ogólny powiedziec dizewczyno a co ?

Do góry