reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

ananaska wybacz pokrecilo mi sie z imieniem syna Baśki:zawstydzona/y:

Aia, Winki rezygnujemy ze zlobka z prostej przyczyny-finanse. Mala chodzi do zlobka prywatnego (w panstwowym u nas na osiedlu jest 300 dzieci oczekujacych:szok:), a to koszt 600zl+wyzywienie. Ja juz w domu na L4 jestem wiec wole zeby mala byla ze mna bo to duza oszczednosc, moze uda nam sie szybciej kredyt splacic. Najpierw ryczalam, bo musialam ja do zlobka oddac, a teraz chce mi sie ryczec bo juz tam chodzic nie bedzie:-D i zrozum tu kobiete:-p

Witaminka no u nas nocne pobudki to tez norma. Mala budzi sie i chce koniecznie pic, przypuszczam ze to z przyzwyczajenia. No i czesto zdarza sie ze jak juz sie obudzi to zasnac nie bedzie i wtedy ok 2h bezsenne... No ale co zrobic;)

reklama
Anneeczka witaj:)

Dziewczyny czy u was też tak brzydko szaro i ponuro miałam isc na zakupki z mała i nawet sie nie ruszam....pospałabym ale cóz....
ide zaraz robić krokiety z pieczarkami i serkiem:-p

hej kochane, mam wyniki badann, TSH wyszlo bardzo niskie :wściekła/y: ..

aneczka witaj:tak:
ania to rzeczywiscie rozsadny wybor, sporo pieniazkow zaoszczedzicie:tak:
polcia u nas swieci slonko, ale mialo padac:cool2:

ja dzis sie rano wyjatkowo dobrze czulam, zjadlam zadowolona sniadanko...i jak mnie skrecilo to ledwo dorwalam nocnik corki i poszloooo. :cool: Biedna mala nie wiedziala co sie dzieje:eek: Sorki ze wam glownie o tym pisze, za miesiac sie poprawie:-p

reklama
Aneczka KateFlo witajcie:)

Koriander wybor moze i rozsadny ale nie powiem zeby latwy:) Bede szukac dla malej jakis zajec plastycznych albo cos, tak zebym ja miala troche czasu dla siebie i ona jakis kontakt z dziecmi. Wspolczuje tych wymiotow, mnie ciagle mdli ale nic nie leci:-p

Dziewczyny a moze zalozymy watek w ktorym kazda napisze cos o sobie? Tak zebysmy sie lepiej poznaly? Co Wy na to?

Do góry