reklama
cosiek
Fanka BB :)
Dobrze się czuje a poleciła mi go pani w sprawdzonej aptece, pytałam się ginekologa w szpitalu i mówił że mogą być te tabl., zapytam się jeszcze mojego lekarza ale jeszcze nie wie że jestem w ciąży, a wybieram się do niego w poniedziałek;-)
Nie dowiedzialam sie nic madrego, bo nigdzie nie odebrali telefonu. Zadzwonilam w koncu na weekendowa emergency infolinie to uslyszalam, zeby w pon isc do ogolnego, bo przez tel nic nie stwierdza. Matko! Przezywam deja vu, powaznie, Potyczek z Systemem cz. 25! Sprobuje jutro rano, bo nie wierze zeby ten oddzial w szpitalu byl zamkniety, poprzednio mialam scan w niedziele..
Na razie staram sie nie myslec, jest ok, padlam wykonczona ma lozko i juz tu chyba zostane Dobranoc!
Na razie staram sie nie myslec, jest ok, padlam wykonczona ma lozko i juz tu chyba zostane Dobranoc!
oregano - ja biorę kwas foliowy tylko ale muszę sobie coś z magnezem kupić albo jakiś komplet witamin ale zapytam o to w poniedziałek na wizycie w pierwszej ciąży brałam Prenatal Classic - skład - Prenatal - suplement diety tylko chyba dopiero od II trymestru można...
Hej.
Dopiero dolaczylam a juz Was zaniedbuje, jakis brak czasu mnie dopadl.
Piszecie o witaminach. Moj lekarz w pierwszym trymestrze zaleca tylko kwas foliowy, dopiero pozniej witaminy. W pierwszej ciazy bralam femibion, i teraz bede bralo albo to samo albo prenatal clasic bo podobno wychodzi najtaniej.
Dopiero dolaczylam a juz Was zaniedbuje, jakis brak czasu mnie dopadl.
Piszecie o witaminach. Moj lekarz w pierwszym trymestrze zaleca tylko kwas foliowy, dopiero pozniej witaminy. W pierwszej ciazy bralam femibion, i teraz bede bralo albo to samo albo prenatal clasic bo podobno wychodzi najtaniej.
witaminka2013
Multimama :)
My dzis mielismy wizyte... no szczesliwi mega bardzo... napisalam o w odpowiednim watku .
Kwiaty od meza dostalam i dzisiaj nasze male swietowanie )))).
Ewa81 gratulacje z okazji przyjecia synka do przedszkola
A co do palenia to ja palilam pod koniec liceum i na pierwszym roku studiow potem rzucilam od tak. Ale moj maz za to pali, ale odkad sa dzieci ograniczyl bardzo. I teraz jak kolejny bejbus w drodze to powiedzial, ze rzuca, wiec zaczyna swoja walke z nalogiem ( a slowa te padly jak test zrobilam, powiedzial wtedy, ze rzuca, no i walczy ).
Nonek udanego swietowania
Pieknaszyszunia udanej kolacji z mezem
Co do witamin to ja biore kwas foliowy, magnez i zelazo.
Ale jestem szczesliwa .
Kwiaty od meza dostalam i dzisiaj nasze male swietowanie )))).
Ewa81 gratulacje z okazji przyjecia synka do przedszkola
A co do palenia to ja palilam pod koniec liceum i na pierwszym roku studiow potem rzucilam od tak. Ale moj maz za to pali, ale odkad sa dzieci ograniczyl bardzo. I teraz jak kolejny bejbus w drodze to powiedzial, ze rzuca, wiec zaczyna swoja walke z nalogiem ( a slowa te padly jak test zrobilam, powiedzial wtedy, ze rzuca, no i walczy ).
Nonek udanego swietowania
Pieknaszyszunia udanej kolacji z mezem
Co do witamin to ja biore kwas foliowy, magnez i zelazo.
Ale jestem szczesliwa .
Dziekuje wszystkim.
Dokładnie mielismy slub 28 kwietnia, rok temu. Goscie przed chwilą wyszli, padam a nóg nie czuje. Ale za chwile kąpiel i spanie.
Jutro usiąde i poczytam dokładnie co u was, dzisiaj już nie mam sił. Miłych snów
Dokładnie mielismy slub 28 kwietnia, rok temu. Goscie przed chwilą wyszli, padam a nóg nie czuje. Ale za chwile kąpiel i spanie.
Jutro usiąde i poczytam dokładnie co u was, dzisiaj już nie mam sił. Miłych snów
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
witaminka, jeszcze 4mce i parę dni i będzie mężem , na razie jest status narzeczony
zaproszenia rozdane, później goście u nas i dostaliśmy 10 nowych pieluszek
http://ecsmedia.pl/c/1344501425084-2063126378-jpg-smyk.gallery.big-iext13439405.jpg
piękne sa, czyżby wyprawka powoli sama sie uzbierała;-)
spokojnej nocy....
zaproszenia rozdane, później goście u nas i dostaliśmy 10 nowych pieluszek
http://ecsmedia.pl/c/1344501425084-2063126378-jpg-smyk.gallery.big-iext13439405.jpg
piękne sa, czyżby wyprawka powoli sama sie uzbierała;-)
spokojnej nocy....
reklama
W
winki80
Gość
Halo
Zaczelam krwawic, dzis wieczorem. Po prostu jak to zobaczyłam to usiadłam na podłodze w łazience. Zupełnie siły mnie opuściły.
Do tego boli mnie ramię ( pewnie od noszenia Olinka) i na maxa sie wkrecilam ze to pozamaciczna. Wsiadlam w samochód i pojechałam ( godz. temu) na ostry dyżur ginekologiczny. Nienawidzę służby zdrowia zagranica. I tu Dziub sie ze mną zgodzi.
Z łaska przyjęli ( nie było żadnych innych pacjentek) i ciagle tylko słyszałam , ze to za wcześnie by cokolwiek sprawdzić. Po 10 minutach wyjaśnień ze boje sie ze to pozamaciczna i ze straciłam juz jedno dziecko , pielęgniarka z łaska zawolala lekarke. Przyszła mega naburmuszona, hinduska mówiąca dziwnym szwedzkim. Zrobiła mi usg ( monitor był tak ustawiony ze nic nie widziałam )
No i mówi ze widzi pecherzyk i wyglada ok ale nie widzi zarodka bo za wcześnie. ( jestem 5t 2d). Na szczęście to nie pozamaciczna ale ona nie wie czemu krwawie i moze byc poronienie , albo moze byc dobrze. I koniec.
I wróciłam do domu. Polozylam sie do łóżka i pisze do was.
Pracowalam dzis troche w ogrodzie. Łudze sie ze to moze od tego.
Wizyte mam 15 maja. Nie wiem jak wytrzymam. No chyba ze będę coraz bardziej krwawic i wtedy to juz wszystko będzie jasne.
Zaczelam krwawic, dzis wieczorem. Po prostu jak to zobaczyłam to usiadłam na podłodze w łazience. Zupełnie siły mnie opuściły.
Do tego boli mnie ramię ( pewnie od noszenia Olinka) i na maxa sie wkrecilam ze to pozamaciczna. Wsiadlam w samochód i pojechałam ( godz. temu) na ostry dyżur ginekologiczny. Nienawidzę służby zdrowia zagranica. I tu Dziub sie ze mną zgodzi.
Z łaska przyjęli ( nie było żadnych innych pacjentek) i ciagle tylko słyszałam , ze to za wcześnie by cokolwiek sprawdzić. Po 10 minutach wyjaśnień ze boje sie ze to pozamaciczna i ze straciłam juz jedno dziecko , pielęgniarka z łaska zawolala lekarke. Przyszła mega naburmuszona, hinduska mówiąca dziwnym szwedzkim. Zrobiła mi usg ( monitor był tak ustawiony ze nic nie widziałam )
No i mówi ze widzi pecherzyk i wyglada ok ale nie widzi zarodka bo za wcześnie. ( jestem 5t 2d). Na szczęście to nie pozamaciczna ale ona nie wie czemu krwawie i moze byc poronienie , albo moze byc dobrze. I koniec.
I wróciłam do domu. Polozylam sie do łóżka i pisze do was.
Pracowalam dzis troche w ogrodzie. Łudze sie ze to moze od tego.
Wizyte mam 15 maja. Nie wiem jak wytrzymam. No chyba ze będę coraz bardziej krwawic i wtedy to juz wszystko będzie jasne.