reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
melduje sie ze ja tez nie urodzilam ;) rzadko sie udzielam , jestem u rodzicow gdzie po 1. duzo obowiazkow (wczoraj 3 placki) a po 2. internet slabawy :(

dziewczynki najmocniej was przepraszam!!! ale po prostu nie mam kompletnie :szok::szok::szok: czasu na komputer:-(
3 dzieci to juz nie przelewki.. + swieta (gotowanie, sprzatanie, zakupy itd) jeszcze szykujemy sie do remontu ktory sie zacznie 6 stycznia.. no obled:baffled:

caly czas kciukuje za nierozpakowane mamusie &&&&&& :******
i zycze powrotu do zdrowka wszystkim maluszkom!!!
no i abysmy wszyscy spedzili swieta w domku :tak:

pozwalam tylko rodzacym na wizyte w szpitalu:-p ale tak wiecie godzina i juz:-p

Ellie dalej bezzmiennie kochana i spokojna:tak: narzekac na nia kompletnie nie moge:tak:
nie mamy kolek, nie placze.. czasem sobie posteka
cycujemy (ostatnio etap wzrostu wiec co 2h w nocy :cool2:)
juz nawet bylismy na wyjezdzie 6h do Ikei lol.. przespala caly wyjazd :-D

ja wagowo do dupci:baffled: spadlo 10kg i stoi.. do zrzucenia kolejne 10 kg ale to juz nie ciazowe tylko tluszczowe ekhm.. dogadzanie sobie teraz wychodzi:sorry2: ale spoko od stycznia powolutku:tak:

no i pewno moje balony swoje waza:zawstydzona/y: bo przeciez cyc potezny sie zrobil ;-)

pozdrawiam i wpadne jeszcze w Swieta pozyczyc :tak:

Witam.ja tez z brzuszkiem nadal , przesadzilam ze sprzataniem i szykowaniem na swieta , dzis wstac z lozka nie moge taki bol nog. Leze z nogami w gorze. Czyli wszystko juz zrobione :-( mam nadzieje ze chociaz wieczorem dam rade wstac zrobic salatke jarzynowa .

hej

Was nadrobic to trzeba normlanie dzien poswiecic,,hee
Czytam pobieznie,,ale szczegolowo kazdej nie odpisze...

Ja nadal w dwupaku....

smutna tez dizsiaj mam zamiar machnac salatke jarzynowa,,albo chociaz ugotowac warzywa..a jutro u mamy pokroje>)

tiluchna no wole zeby nie w swieta,,nawet ta godzinke hee..bo potem dwie doby i tak przetrzymaja mnie...
aa i 10kg to i tak ładnie,,a waga na pewno dale bedzie spadąła...

aneczko to wpadaj meldowac,,,tekst typu,,,"dwupak" to bedziemy wiedzialy ze nie rodzisz:tak:

domi na ktora ktg?? ja mam 27..po siwetach...

malutka trzymajcie sie..bedzie dobrze...

angelika i jak tam??? idziesz do spzitala dzisiaj???

Czesc dziewczyny. Właśnie wróciłam od lekarza. Wszystko bez zmian,z Mała w porządku ale dalej nic nie postępuje a dziś już 41 tc +3. Rozwarcie nadal na palec i nic do przodu,więc lekarz stwierdził że Małej się nie spieszy więc trzeba pomóc. Dzisiaj jedziemy do szpitala mają założyć mi balonik i jak nie ruszy to jutro rano kroplówka.
Trzymajcie kciuki.

Ja dla nierozwiązanych i tych już z pociechami życzę radosnych i pełnych miłości i dobra Świat :)

Witam się i ja :)

Tiluchna przybij piątkę , dwoje to też nie przelewki , a tu święta , sprzątanie ,prezenty , zakupy i m wczoraj płytki kładł ...i znowu sprzątanie , a do tego nie ustające pielgrzymki gości i położna była 2 razy , w zeszłym tygodniu mieliśmy pierwszą wizytę u lekkarza , ważenie , mierzenie itd , szczepienie ze starszym ...
wigilia w przedszkolu i można by tak wymieniać bez końca ...

Maluszek ładnie przybiera , cyckuje z obu piersi , starszy nie lubił lewej :baffled: jest grzeczny i ciągle śpi , ale jak wstaje o 3 na cycka tonie śpi do 4 :30 to jego godzina aktywności :-D Ze starszym byłam u nowego alergologa i ma zmienione leki i już widzę poprawę , skóra gładka i brak kataru , tylko pochrząkiwanie zostało ...

Malutka - współczuję ...będzie dobrze !

Eda - witaj i powodzenia !

Tiluchna - u mnie też okolice 10 na minus i czekam na 6 z przodu i mam nadzieję że lada dzień ją zobaczę . Myślę że 10 kg to dużo , ale z synem to zaraz po porodzie miałam prawie 10 na minus a teraz musiałam na te 10 dwa tygodnie czekać ... może to wiek , a może mniej wody zebrałam , bo popuchłam dopiero 2 dni przed porodem , a w tedy to od 6 mc puchłam ...

Powodzenia i szybkich rozpakowań :) może któraś dostanie dzidziusia pod choinkę ;-)

Domi i jak tam po ktg?
Tiluchna noo domyślam się, że trójeczka to musi być wesoło! Oby Ellie dalej taka spokojniutka była!
Eda a to o co chodzi z tym balonikiem? Bo nie słyszałam o czymś takim
mamaktosia nooo cześć, dobrze Cię czytać ;-) Widzę, że zaganiania jesteś, fajnie, że u Oliwiera widać poprawę, bo się biedak pewnie męczy z tą alergią!
Ja dzisiaj po ktg, a tam cisza i spokój! :-) Na następne wybiorę się w piątek, bo tak mi mówił mój prowadzący, a ten dzisiaj powiedział, że jak do pn następnego nic się nie rozwinie to mam się zgłosić na IP...

reklama
Życzę wszystkim mamuśkom rozpakowanym i nie, zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt. Moje będą takie sobie bo spędzimy je z Michałkiem w szpitalu. Nie chcą nas wypuścić bo żółtaczka nadal silna. Mam dokarmiać mm bo niby wtedy szybciej wyjdzie. Szkoda że 5 dni temu nie powiedzieli mi tego :-( Nie mam ochoty nawet nikogo widzieć w święta :'(

Do góry