reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

piszę szybko bo skurczyki tak co 2- 3 minuty i oczywiście krzyżowe :baffled: narazie jest tak jak chciałam naturalnie w 100% jest mężuś , przytula , przynosi herbatkę , gra nam RMF Święta ... tak jak sobie wymarzyłam , za 10 min badanie i zobaczymy co dalej ,miałam ostatnio ponad 6 cm ....
dzięki zakciuki

reklama
Hej

Mamaktosia to trzymam kciukaski &&&&&&&&

Malutka tez juz cos u ciebie sie rusza?

Kurde u mnie nic,he.

Ale ja w trakcie remontu,wiec mlody niech jeszcze poczeka.

Ag super,ze pepek odpadł juz.

Cosiek a co gin na te puchniecia?

Tiluchna super,ze malej sie kapiel podoba.

Ananaska?

Mamuska widze ze jak ty sie kulasz,to ja tez,he.

Ja dzis zalatana jestem,na miasto lece,po tapety kleje listwy progi i duzo innych.
Jutro meble beda do pokoju.

hej

mamaktosia kciukasy zaciśnięte :-)

ja dziś sen miałąm że rodzę, że brzuch jakiś dziwny...obudziłam się w nocy dotykam ech piłka na swoim miejscu hahaha

Koralikowa ja też jeszcze remont tzn czekam na meble do skręcenia a będą w czwartek...

wkurzytłam się bo dzwonie rano do przychodni żeby się zapisac na jutro na ostatnią wizytę po l4 a ta babka do mnie że trzeba było wcześniej, mówię jej że miałąm nadzieję urodzić i nie wiedziałam...i z łaską zapisała..na szczęście ostatni raz tam jadę...

wskoczyłam w magiczny 38 tc :szok:

edit:

KOralikowa ja też mam tapetę w przedpokoju...wczoraj mój D miała już położyć...ale mnie nie słuchał i kupił klej zły mimo że podkreślałam jaki ma kupić...on przykleja tapete a ona nic leci mu na łepetynę...ale no gdzie on będzie mnie słuchał jak on wie lepiej...:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
mamaktosia - niezła jestes że piszesz do nas ze skurczami co 2-3 min :D Powodzenia!

ananaska - a mi też ostatnio się sni poród.. ostatnie dwie noce, na szczescie szybki i bezbolesny :D zobaczymy co przyniesie rzeczywistosc :)

Koralikowa - to nie próżnujesz! dużo sił na remonty!

Mamuśka - a ja własnie czuję młodą wysoko, choć brzuch jakby troche opadł..

cosiek - nie zazdroszcze stresów.. u nas wiało i nie zachecało do wychodzenia z domu, ale wole nie myslec co sie u Ciebie działo.. dobrze że już sobie huragan poszedł.

Ag-Krk - powodzenia na zakupach :) ja już właściwie wszystko mam, i 99% prezentow kupiłam przez neta :D ale na zakupy sie i tak przejade w tym tyg z mama bo ona musi sobie pare rzeczy kupić a nigdy nie ma czasu..

Mamaktosia - trzymam mocno kciuki!!!!!!!!

dziekujemy za wiadomosci:-D ja myslalam ze zjem butle od gazu z bolu a ty sms :-D:-D:-D
za chwile bedziesz miala Maluszka przy sobie - a moze juz jestes po ;-)

Koralikowa, Ananaska - a wy jeszcze dajecie rade tym remontom:szok: podziwiam:tak::tak:

ja na koniec tylko lozko, ksiazki i pudding czekoladowy;-)

u mnie chyba nawal bedzie pokarmu bo piersi w srodku bola bardzo i mam takie przeszywajace prady :baffled:
chodze z nagrzana pielucha tetrowa pod obcisla bluzka by piersi rozgrzewac :sorry2:

zycze milego dnia!!

tiluchna a no wyboru nie mamy chyba,tzn ja tam mało co robię ale sama świadomość że nie wszystko jeszcze a urodzić możesz w każdej chwili i zamieszania kupa wtedy -dobija mnie:sorry2:

nawał pokarmu przeżyłam bardzo zle,płakałam okropnie ja i mały pamiętam ...

Dzięki ;-) zaraz się zacznie , bo tylko brzegi trzymają jet jakieś 9 , 5 cm ... syna parłam bardzo długo , ciekawe jak teraz będzie , jak narazie zero leków i czegokolwiek i położna z którą urodziłam Oliego ... i rmf święta :-D

reklama
cosiek no to faktycznie dobrze, że nie zaczęłaś rodzic....
Tiluchna no i mam nadzieję, że u mnie też ten wysoki brzuch nie będzie regułą :)
lucere czyli pewnie jak ze wszystkim, z brzuszkiem też nie ma reguły ;-)
malutka a to z racji terminu masz dziś jakieś ktg?
mamaktosia super!!! Już bliżej jak dalej!!! A widać, że dzielna jesteś, skoro jeszcze do nas piszesz :-)
Koralikowa, ananaska nooo ale już piękne suwaczki mamy :-):-):-)

Do góry