reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

-Aia- oj tak, ciężko znaleźć chwile, tym bardziej, że jeszcze jest dom do ogarnięcia :tak:

Co do siary, ja też miałam już od 18 tyg., potem pod koniec ciąży ani kropelki, a po porodzie się znów rozkręciło, choć przez chwilę myślałam, że przez to, że się zatrzymało to nie będę mieć nic:tak:

cosiek
jej, popłakałam się:-( nie mogę oglądać takich filmów:-(

Ag - KrK 89 mój mały tak samo ma w nocy, choć dziś był bardzo grzeczny i spał długo :tak: trochę czasu minie aż się ustabilizuje wszystko:tak:

polcia88 że Ci się chce pisać te prace, podziwiam:tak:

tigi współczuję tego zamieszania z insuliną, mam nadzieję, że jednak nie będzie tak źle:tak:

oregano trzymam za Was kciuki!!! I życzę zdrówka, niech Sara szybko dochodzi do siebie:tak: ja też w szpitalu miałam problem z karmieniem, a teraz jest już ok :tak:

smutna zdrówka dla synka, ehh...kiedy ty biedna w końcu odpoczniesz?:no:

U nas szary dzień i leniwy, dobrze, że mały spokojny :-) Zabieram się za sprzątanie łazienki i muszę coś zjeść bo wiecznie nie mam czasu ;-)

reklama
Awunia ja to juz chyba przy mojej 3 a niedlugo 4 to nigdy nie odpoczne, choc teraz niejest zle dwoje starszych u mamy mam tylko z malym jestem, a on co chwile zasypia bo choroba go meczy wiec i ja z nim leze i czuwam, obiadem sie nie przejmuje bo mama nam ugotowala rosolek z lanymi kluseczkami specjalnie dla malego. Odpuscila by troche ta jego krtan jeszcze ` i by bylO super , bo jak narazie mu nie przechodzi po wieczornych lekach jak nic nie przejdzie tO znowu podjade do szpitala na zastrzyk

Jaka tu cisza ;-) babeczki upieczone, krem do nich zrobiony , domek wysprzątany czekamy na gości. Chodź szczerze Wam powiem, że te codzienne wizyty są meczące.. aa i pranie do prasowania się na mnie patrzy żeby je ogarnąć a mi się tak nie chce:-p miłej soboty! Może jakieś dziecię się rodzi;-)

Też mam dzisiaj gości, nasza papuga na potrzebę andrzejek zmieniła chwilowo imię ze Stefana na Andrzeja :-D
Wspólnymi siłami z Małżonkiem zrobiliśmy domek Baby Jagi, murzynka, rogaliki z ciasta francuskiego z nutellą, sałatkę grecką i sos tatarski

Dziewczyny potrzebuje porady w zwiazku z porodem w krakowie badz sosnowiec, dabrowa gornicza , chrzanow. Jaki szpital polecily byscie , bo u nas w olkuszu afera goni afere i decyduje sie na porod poza miastem tylko niemam pojecia gdzie bo nie mam obeznania..

Dziewuszki zalozylam watek o zdrowiu maluszków, skoro juz ich tyle i pojawiają sie ciekawe tematy, fajnie to trzymać razem:tak:

Domi co to domek Babyjagi?/?

lucere Sliczne pierniczki, planowalam je piec w zeszlym roku ale jakos nie wyszlo, moze teraz sie uda :-)

tiluchna i jak u ciebie po masażu, cokolwiek?

Ja tak sie źle czuje ze normalnie siedze i rycze przy kazdym kaszlnięciu tak boli cały brzuch :-(

reklama
Do góry