reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
koriander jej...może coś się zaczyna u Ciebie dziać??? :tak: już jesteś terminowa, no no;-)

Widzę u Was dziewczyny same pyszności, no no:-) a ja trzymam dietkę, bo przy karmieniu słodkości nie wolno, a u mnie to dopiero początki i trzeba uważać:-( Udanych imprez życzę!!! :tak:

smutnamama kurka, przynajmniej teraz by te choróbska Wam odpuściły, a tu ciągle coś...wrrrr...masakra...oby ulżyło maluszkowi, a Ty korzystaj i odpoczywaj chociaż trochę:tak:

Domi wow wyglada rewelacyjnie i jakie proste! W zyciu nie jadlam a brzmi bardzo swojsko :tak:

ananaska w suwaczku są dwa dni do przodu, ale i tak godzina 0 wybila..objawow zero, polozna w piatek mowila ze moze przez chorobe porod sie opoznia..:baffled:

awunia podjesz sobie jeszcze slodkosci, mi ciezko bylo nie jesc przy karmieniu mialam mega ochote wlasnie na slodycze caly czas - co niestety nie ulatwia powrotu do wagi..

Koriander - Slonko :( wiem ze juz jest ciezko.. tule mocno

u mnie? hmm.. na razie nie zapeszam;-):-D

choc na prawde nastawiam sie bardziej na przyszly weekend:baffled::sorry:

ide sie zrelaksowac :-D i jak co wieczor mysle ze moze tej nocy.... :-D

Kochane bardzo Wam dziękujemy za zaciśnięte kciuki. Już jesteśmy w domu :) dzięki karmieniu z zegarkiem w ręku co 3h (moje odciągane mleko) kroplówce, dokarmianiu mm mała w końcu zaczęła przybierać na wadze a wyniki krwi wróciły do normy. Także teraz będzie już tylko lepiej, bo gorzej już nie może.
Jak się ogarnę to wrócę do Was i sobie ponarzekam :)

OREGANO super wieści!!! Witajcie w domku!!! Ogarniajcie się i wracajcie

TILUCHNA co tam masz za oznaki porodu i nie chcesz nic powiedzieć co?

KORIANDER może faktycznie coś już się dzieje :tak:

reklama
Oregano - super wiadomosc!!!!!!!!!! dzielna mamusia i dzielna Sara :*

Cosiek - pfff hehehe oznaki porodu to ja mam juz od tygodni:-D:-D:rofl2:

nie nie.. nic sie nie dzieje:no: tu poboli tam poboli
widocznie Mloda nie chciala byc listopadowka:laugh2:

jutro moje imieniny moze prezencik mi zrobi?:-D u nas w rodzinie taka tradycja ze dzieci sie rodza w czyjes imieniny - ja sie urodzilam w brata imieniny, moja mama sie urodzila w siostry imininy...
zobaczymy;-) a jak nie? to czekamy dalej
w koncu sie doczekamy:tak:

Pieknaszyszunia hehehehe - dziekuje za te doze optymizmu z rana:-D

Do góry