reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Jol u mnie silne sa a zaraz lekkie takie nie za regularne ale dość częstsze ostatnio jednak nic takiego konkretnego co by wskazywało ze już czas się rozpakować:sorry2:
Tiluchna to piłka się już naprawdę wysłużyła a pękła może dlatego że guma już się wystarzała;-) Ja ostatnio w pon jak szłam do banku to tak sobie pomysłam ale by były jaja jakby mi wody odeszły i bym taka mokra na parking musiała iśc do auta przez pół miasta :-D
Ewa listopad to prawie grudzień jużhehe:-D dzieciaki słyszą już koledy i piosenki swiateczne wiec myslą że to już grudzień:-)

reklama
Tiluchna ta reklama jest masakryczna , moj nadpobudliwy 7 letni syn ciagle jak mu mowilam ze jest niegrzeczny to odpowiadal zebym mu kupila tablet na uspokojenie ..

Tiluchna, tablet na pewno się nie zmarnuje - dzieciaki się nim zaopiekują :tak: my z naszego nie korzystamy super często, ale przydaje się, zwłaszcza w podróżach ...
poza tym ma sporo fajnych aplikacji dla dzieci ... moje dziewczynki uwielbiają puzzle, układanki, kolorowanki i na tablecie mogą fajnie się bawić :tak:
poza tym dużo książek można ściągnąć na free ... może nie nowości, ale ja akurat lubię klasykę, więc mi to nie przeszkadza

a propos brzucha ... przypomniałaś mi, jak w pierwszej ciaży regularnie pielgrzymowałam na KTG ... brzuch miałam mały, więc często dziewczyny w kolejce pytały, który to miesiąc, jakby zdziwione, że przychodzę na KTG ... jak odpowiadałam, że 10, to robiły tylko głupie miny i już się nie odzywały :-D

Baśka, ja o wodach nawet nie chcę myśleć :shocked2: codziennie wożę dzieciaki do przedszkola i żłobka, do tego mamy teraz mnóstwo urzędowych i bankowych załatwień, więc co chwilę gdzieś biegam ... to byłby prawdziwy koszmar, gdyby złapało mnie gdzieś na mieście :baffled:

Maż kupił sobie tableta do pracy a gdy jestw domu siedzi na lapku a Kamil oczywiście opiekuje sie tabletem gra sobie ale najbardziej lubi robić zdjecia niestety fotografuje tylko sufit a potem do kasowania jest z 300fotek sufitu:dry::-D
Ja miałam zamiar kupić sobie tableta ale teraz z tego co piszecie to wnioskuję ze wolę pozoatać wierna lapkowi jednak:sorry2:

To się tu dzieje!!! :-)
Kasia&filip powodzenia
oregano ooo w domu Ci odeszły to i Mąż spokojniejszy hhehe (nie poprawiłaś siedzenia po rozlanej coli :-D) kckiuki! i odezwij się koniecznie
Pauletta nie martw się, ja tam też jestem na końcówkę;-) choć przed świętami chciałabym się wyrobić :-p
Tiluchna to widzę, że wszyscy mają "parcie" żebyś już urodziła! A Ty się relaksuj jeszcze :)

hehe problem w tym ze ja nie wiem czy bym chciala aby moje dzieci sie zaopiekowaly tabletem:-D
tzn starsza cora to jeszcze jeszcze ale Piotrula.. no jakos mam obawy:sorry2:

no musze to przemyslec - w sensie jak mezus bedzie chcial to i tak kupi:cool2: powie ze to jego prezent pod choinke i bede miec guzik do gadania:-D

zaprowadzilam dzieci i ico??? jezuuuuuuu jak mam dosc tych ludzi!!!!:wściekła/y::wściekła/y:
co chwile slysze ' ojej biedactwo' 'ojej jeszcze z TYM brzuchem' 'ojej jak ty to znosisz'
nosz k..... wygladam ok, zadbanie, nie jestem zmeczona a mowia do mnie jakbym przynajmniej czolgala sie z bolu i zniecierpliwienia:wściekła/y::wściekła/y: dobrze ze dzisiaj piatek i maz odbierze dzieciaki bo az mi sie nie chce tam juz isc:shocked2:

Hej...
Pisze do was z tableta i normalnie mnie trafia...i ja potwierdzam ze tablet to masakra do pisana juz chyba wole tel...no ale co przed lapkiem nie siade bo czasu tyle nie mam a jak chce chwilke odpoczac czytam i odp....
Odrazu przepraszam za bledy i ze niue uzywam ą ę itp bo z tym tu to katastrofa....:baffled:

awunia no tak wczoraj sie wyspalam a dzis czuje polamana....juz bym chyba chciala urodzic ale wiem ze jeszcze za szybko....:happy2:

kasia&filip oregano POWODZENIA :tak:

Ja bym nie chciala by moja operowala moim tabletem...ale kupilm jej od dzidzi w prezecie tablet zabawkowy edukacyjny z nim bedzie robic co chce :-D

oregano to czekamy na dobre wiadomości:) trzymamy kciuki..juz dziś będziesz tulic bobaska:tak:
Basia co do twojego linka z mam talent, ja dorzucam swój.....podkreslając że to fotomontaż, ale bardzo udany

Prawda czy fałsz? | Nieustanny Rozwój Osobisty . . .

Tiluchna też mnie irytują te ciągłe pytania jak się czuję...mówię, że dobrze, a wszyscy że wiedzą że tak ciężko na koniec....:baffled:ja byłam rano w pracy..bo oczywiście sterta zaległych papierów do podpisu, a szef dziś do ZUS-u jechał w mojej sprawie oczywiście:) bo też dostał wezwanie. Pozbierał tonę papierzysków i w drogę. Powiedział, że kocha kontrole bo ma tam ubaw...a gość ma ponad 80 lat:tak:
Wróciłam niedawno:) do mojej biegunki doszły bóle pleców masakryczne....nic przyjemnego faktycznie. Do tej pory mi się nie przytrafiły,,,.

Kasia&filip, oregano - powodzenia dziewczyny. Oby szybko poszło!

Dziewczyny a co Wam tak się spieszy na te porodówki. Ja jestem ciążą wykończona, ale mam zamiar wytrzymac do terminu cc. Aż boję się pomyslec co to by było gdybym nagle dziś lub jutro zaczęła rodzic. Mieszkam w Bydgoszczy już 2 lata, wiem gdzie jest szpital ale gdzie wejście na porodówkę to zabijcie ale nie mam pojęcia :-D Wogóle nie przyjmuję do wiadomości że mogłabym rodzic sn, no chyba że w domu bez świadków. Bo strach to jedno a drugie to pozbawienie mnie prywatności. Ot taka ze mnie wariatka :-D

Ja tableta nie planuję wolę lapka. Mój syn jak chodził do poprzedniego przedszkola to miał zajęcia na tabletach raz w tygodniu po 15minut i teraz jak zobaczy tel dotykowy lub e-book to śmiga paluszkiem po ekranie. Ma 3,5 roku i myslę że to jeszcze za wcześnie. Na szczęscie lapka mi nie rusza bo ekran nie dotykowy więc nuda.

reklama
Do góry