reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
BAŚKA co Ty się biedna namęczysz za tymi skurczami, pisz do mnie śmiało (nawet w środku nocy) ja czekam na wieści od ciebie!!!

MAUA to trzymam kciuki żebyś dotrwała do końca tego tygodnia

Ja siedzę przed laptopem, ale na piłce :cool2:

KASIA&FILIP super wieści !!! Ale się Wasze dzieciątko wstrzeliło w termin, POWODZENIA trzymam kciuki &&& i czekamy na wieści. To i tak długo czekałaś w domu od 21.

OREGANO :szok: ale wybrałyście sobie ten sam dzień :-), najważniejsze że już się zaczęło, ale dzisiaj chyba od komputera nie odejdę, oczywiście także trzymam Kciuki!!!

Kasia, Oregano - kciuki mocno zaciśnięte ! Szybkiego rozwiązania !
Awunia! A co u ciebie kochana ? ruszyło ?
Polcia, Tiluchna - fakt tablet samo zło :cool2: kocham i nienawidzę jednocześnie ... i cena ...ja chcesz kupić dobrego to za tą cenę masz laptop ....ja mam samsunga i miał być taki super ,ale nie jest ! wolałabym laptopa :wściekła/y:

Chyba wczoraj nie napisałam jak dzieć się sam nie wykluje do grudnia bez wywołania , bo powiedziałam że go sobie nie życze :no: bo to był horrrorrrr to ginek zadecydował że cc:-( bo młody już duży ....naprawde duży .... i niezły ubaw ginek miał z mojej ucieczki z porodówki :)

Kasia&Filip,Oregano powodzenia Kochane:-) pięknie się zaczyna dzionek:tak:

Hehe a ja ciągle mam skurcze a nic się nie dzieje :sorry2: Chyba mój Tomuś chce czekac do poniedziałku:happy2:

A no zapomniałam się z Wami przywitac dziewczynki;-)

Hej :-)

Widzę, że się rozkręca :shocked2:
Kasia, &&& !!
Oregano, powodzenia !!! jak odeszły wody, to dzidziuś na pewno dziś będzie z Wami ... super :-):-):-)

Mamaktosia, w takim razie trzymam mocno &&& żeby dzieć jednak się zdecydował w najbliższych dniach :tak:na prawdę wolisz cesarkę od wywołania ???

Baśka, u mnie też co chwilę skurcze ... ale jakieś takie żadne ;-) nie zdziwię się, jak na poniedziałkowej wizycie ginka powie, że szyjka jeszcze dłuuuuga i zamknięta ...
i dobrze ... chciałabym pociągnąć min. do końca przyszłego tygodnia :tak: chyba że się okaże, że wód jest bardzo mało a młody wielki

Smutna, Ty rzeczywiście lepiej sobie jeszcze odpuść rodzenie przez kilka tygodni ;-)

u mnie z brzuchem na odwrót ... pytają tylko Ci, którzy wiedzą, że na początku grudnia mam rodzić ... niewtajemniczeni myślą, że jeszcze 2-3 m-ce

smutnamama - bo najlepiej sie wtryniaja osoby z ktorymi tak na prawde nie mamy zadnego kontaktu - totalnie obce
one zawsze maja najwiecej do powiedzenia :-D:-D

ananaska - machina poszla w ruch:-D:-D

cosiek - a mi pilka... pekla:-D LOL - widocznie ciezar ekhm:-p ale na powaznie to juz 3 ciaze sluzyla wiec sie wysluzyla:-D
maz zaraz chcial nabyc kolejna ale powiedzialam, ze juz nie ma sensu:sorry2:

mamaktosia - no maz chce do przeladania internetu:szok::szok:a siedzi przy kompie moze z 20 min dziennie:sorry2: (zreszta tez ma opcje w telefonie) a ja?? ja glownie jak jestem na komputerze to pisze wiec tablet mi zbedny

hmm chyba jest to moda za ktora tym razem nie podaze;-)

aczkolwiek mega mi sie podoba reklama ' tablety uspokajajace dla dzici' :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Basiu - niech czeka grzecznie:tak:

mamaktosia - a ty cc nie chcesz??

Jol - masz szczescie ze moga tak pomyslec :-D:-D:-D u mnie wyglada jakbym co najmniej w 11 miesiacy byla :-D

dobra czas do auta i do szkoly. juz sobie odpuscilam spacerki w razie co by mi wody odeszly - pozniej przez miasto w mokrych portkach ganiac nie bede:-p

reklama
Cześć dziewczyny! Ale się akcja rozkręca z nasze grudniowe dzieci w listopadzie się rodzą :)
Kasia, Oregano - POWODZENIA!! Czekamy na wieści :-)

Do góry