winki - mam na stanie bobika ale ja już tyle zapomniałam przez te 3 lata, że będę się wszystkiego od nowa uczyć:-) wydaje mi się też, że mam troszkę większy luz niż z pierwszą ciążą mniej panikuje ale z drugiej strony dopiero wszystko przede mną...
reklama
witaminka2013
Multimama :)
Aia zobaczysz dacie rade. Na poczatku bedzie ciezko, ale potem pogodzisz to wszystko. Nam najciezej bylo jak drugi synus sie urodzil, ale potem nauczylismy sie laczyc koniec z koncem i panowac nad chaosem i teraz radzimy sobie z trojeczka. Dzieciaczki z mala roznica wieku lapia bardzo szybko kontakt i rodzi sie miedzy nimi wiez. Moi chlopcy traktuja siebie tak jakby zawsze ze soba byli, starszaki opiekuja sie tym najmlodszym, zwlaszcza pierworodny, siedzi przy nim, glaszcze, uspokaja, wola mnie jak on placze, sredni synus tez sie nim interesuje. To sa same plusy, chociaz dla nas rodzicow to wielkie wyzwanie. Teraz juz latwiej sie nam zroganizowac, a pod koniec dnia jak dzieci spia to relaksuje sie z mezem sluchajac muzyki lat 60tych, ktora uwielbiam, te brzmienia plus jego ramiona dzialaja cuda .
winki80 witaj
Uciekam, bo glowa mnie boli i najmlodszy zabkowac zaczyna... bedziemy mieli kolejnego malego kasownika
winki80 witaj
Uciekam, bo glowa mnie boli i najmlodszy zabkowac zaczyna... bedziemy mieli kolejnego malego kasownika
Baśka_28
Fanka BB :)
Witam w pochmurny deszczowy dzień
Pogoda kiepska nic się nie chce
Pogoda kiepska nic się nie chce
Baśka_28
Fanka BB :)
Magda to w takim razie chyba gratulacje z okazji pierwszego pawika I oby Cie nie męczyło dalej aż tak.
reklama
A ja to jestem chyba jakimś wybrykiem natury, bo u mnie nic Ale kto wie
Jak na razie nie mogę znieść zapachu lodówki.
Własnie robie obiadek: filety z kurczaka pieczarki i ser żółty ale to dla męża bo mi jakoś wystarcza zupka
Jak na razie nie mogę znieść zapachu lodówki.
Własnie robie obiadek: filety z kurczaka pieczarki i ser żółty ale to dla męża bo mi jakoś wystarcza zupka