reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

ja sie umowilam na wizyte 13 kwietnia;-)
to bedzie sobota
a w poniedzialek 15 chce powiedziec w pracy:tak: znaczy sie tylko szefowi
bo platne sa wszystkie badania i wyzyty u poloznej
po co mam tracic pensje jak moga mi zaplacic prawda?:sorry::-D

reklama
Jak się czujecie??? Ja wciąż czuję, jakbym za chwilę miała dostać miesiączkę;p i piersi bolą:( i brzuch mam twardy... Ale jakoś nie mogę uwierzyć, dopóki lekarz nie potwierdzi ;p

Witajcie dziewczyny :) Jestem tu zupełnie nowa, ale z tego względu, że to moja pierwsza ciąża, potrzebuję grupy wsparcia :) We wtorek byłam u gina i potwierdził ciążę (mam bardzo długie cykle, więc sam nie był pewny, który tydzień - raczej czwarty:) I kurczę, dopadło mnie przeziębienie :( stosuje wszystkie domowe sposoby, ale już sam fakt tego mnie stresuje :( A tak poza tym to gratuluję wszystkim mamusiom :))

madaa faktycznie, przypominam sobie:-)

tili to oby szef dobrze ta wiadomosc przyjal :tak:

brrrr kiedy ta zima sie skonczy:confused2::confused2:

nie przyjmie:no: ma spore plany w stosunku do mnie i w styczniu dostalam awans
ale ja mam w nosie jego zdanie;-) to moje zycie i moje marzenie
praca to tylko praca

basia witaj, bedzie dobrze:-) ja moja pierwsza ciaze tez przezywalam na tym forum:happy:

madaa ja sie czuje ok, wlasnie pochlonelam giga porcje wysmienitego spaghetti:-D

tili to wazne ze szef cie ceni, ciaza nie trwa wiecznie, odchowasz maluszka i hop, dalej robic kariere:tak:

Kogasica witaj:tak::-D fajnie, ze nas przybywa

ja dzisiaj robilam ostatni test bo dzisiaj jest moja granica @ (mam dluga faze lutealna 15 dni - dzisiaj jest 16dpo) i mam dwie grubasne czerwone kreski wiec w porownaniu z tym bladziutkim cieniem ktory pojawil sie dokladnie tydzien temu - no roznica jest ogromna:-D
jeszcze to do mnie do konca chyba nie dociera
ciesze sie.. mam ochote wszystkim powiedziec ale jest to takie nierealne...
nie spodziewalam sie tak szybkiego zajscia, w sumie 2 cykl a ja mam baaaaardzo nieregularne cykle
ten cykl byl taki... idealny od poczatku:sorry2:

ja tez wczoraj podjadlam... ale chipsow (a normalnie nie jem) i w sumie nie wiem po co to zrobilam bo pozniej bylo mi taaaaak niedobrze i pomyslalam sobie - wez sie stuknij w lepek:-p - jedz zdrowo! dla siebie i maluszka

nie wiem po cholere mi te chipsy byly:dry:

reklama
Witajcie! Właśnie odebrałam betę. Według OM jest w 6 tyg. natomiast bardziej wiarygodna betka mowi, że w 4:) Oby tym razem wszystko było ok. :********************** (buziaki dla Was!!!) ;p

kogasica, basiaaa witajcie!

Moje długie cykle sprawiły, że wpisuję się do grudniówek, a nie listopadówek:)

To wszystko takie piękne... ehh:)

Do góry