reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
Dziewczyny bo mnie zamurowało…
Wiecie że mi w pracy wrócili już dawno bliźniaki …
W rodzinie nie było bliźniaków
Mam nadzieje ze jest jedno 🤣
Hahaha ja miałam wysokie przyrosty w poprzedniej ciąży nawet 300/350% i ciąża pojedyncza :) prog też wysoki i wszystko było ok :) lekarka mówiła że często przyrosty są nawet 120% i bywa ciąża bliźniacza nie ma na to reguły ;)

Cześć dziewczyny. Chętnie dołączę. Mam 33 lata na nick nie patrzcie nie umiem zmienić 😅 to moja 3 ciąża. Termin mam na 15.11. A pierwsza wizytę z usg 24.03. Powiem wam że od początku mam przygody pierw plamienia a teraz jakieś podrażnienie tam na dole 🤣

Cześć dziewczyny. Chętnie dołączę. Mam 33 lata na nick nie patrzcie nie umiem zmienić 😅 to moja 3 ciąża. Termin mam na 15.11. A pierwsza wizytę z usg 24.03. Powiem wam że od początku mam przygody pierw plamienia a teraz jakieś podrażnienie tam na dole 🤣
Witaj, ja mam 32 lata, to też będzie moje 3 dziecko i termin na 14.11 także jesteśmy bardzo podobne 😁 z tym że ja na razie wizyty nie umówiłam :)
Trzymaj się z tymi trudnościami, lada moment będzie lepiej :)
Jak duże masz dzieci?

Hejka Martynka jakbym czytała o sobie 🤣
Też mam 33 lata (jeszcze) 1go maja skończę 34
To moja 3 ciąża. Termin na 16.11.
Tyle co nie mam plamien, pierwszy raz w życiu mam infekcje intymna ale lekarz mówił ze to często w ciąży się zdarza. Wizytę mam w poniedziałek 17go marca a następną 27go marca

Witaj, ja mam 32 lata, to też będzie moje 3 dziecko i termin na 14.11 także jesteśmy bardzo podobne 😁 z tym że ja na razie wizyty nie umówiłam :)
Trzymaj się z tymi trudnościami, lada moment będzie lepiej :)
Jak duże masz dzieci?
Starsza córka 10 lat a młodsza 6 🙂 mnie zapisał ginekolog bo poleciałam z tymi plamieniami 10.03 , przepisał mi duphaston bo cały weekend plamiłam i zapisał na 24 na wizytę 🙂 powiem szczerze że trudna tą ciąża albo mi niedobrze albo nie mam siły i wgl nie mogę siedzieć a praca siedzącą 😐

Hejka Martynka jakbym czytała o sobie 🤣
Też mam 33 lata (jeszcze) 1go maja skończę 34
To moja 3 ciąża. Termin na 16.11.
Tyle co nie mam plamien, pierwszy raz w życiu mam infekcje intymna ale lekarz mówił ze to często w ciąży się zdarza. Wizytę mam w poniedziałek 17go marca a następną 27go marca
W ciąży to wszystko się może przyplątać 🫣 a coś konkretnego możesz stosować?

reklama
Do góry