U mnie kurczak jeszcze w piekarniku, bo pomagam mężowi ogarniac gabinet. Babcia ma w nim spać na święta, a do tej pory był przechowalnią wszystkiego co zwieźliśmy ze starego mieszkania. Oczywiście głównie siedzę, jakieś książki układałam, ale w końcu udało się ruszyć z tematem, bo tylko się denerwowałam,że pokój jeszcze niegotowy, a potem czasu na to nie będzie.
reklama
Baśka_28
Fanka BB :)
Witam Kochane.
Mój maż pojechał do pracy o 18.00 a Kamil z powrotem do teściów.
A ja sobie troszkę ogarnęłam chatkę i będę się relaksowała narazie przed lapkiem,potem kąpanko a pózniej ma wpaść sąsiadka.
Stresuję się jutrem ale na oddział muszę iść po południu bo jeszcze wypłata w piątek nie wpłynęła więc muszę zaczekac aż będzie wybrac kaskę dać szwagrowi aby mi popłacił rachunki.
Taką ochotę miałam na kebab ale nie miałam finansówehh no cóż muszę się obejść smakiem.
Mój maż pojechał do pracy o 18.00 a Kamil z powrotem do teściów.
A ja sobie troszkę ogarnęłam chatkę i będę się relaksowała narazie przed lapkiem,potem kąpanko a pózniej ma wpaść sąsiadka.
Stresuję się jutrem ale na oddział muszę iść po południu bo jeszcze wypłata w piątek nie wpłynęła więc muszę zaczekac aż będzie wybrac kaskę dać szwagrowi aby mi popłacił rachunki.
Taką ochotę miałam na kebab ale nie miałam finansówehh no cóż muszę się obejść smakiem.
mb89
Basia powodzenia jutro...trzymajcie się z Tomaszkiem
MamUśKaaa88
Laurka ja właśnie nigdy nie miałam problemów, pełnia, nie pełnia a it ak spałam Co do ruchów to chyba jest normalne, mÓJ Mały też ma dni, że się rusza, ale bardzo delikatnie i wtedy tłumaczę sobie, że to przecież dziecko i może tego dnia potrzebuje więcej snu
Szyszunia ja też już chcę grudzień! Już chcę skończyć 37tc W ogóle już się nie mogę doczekać... ;-)
Co do podkładów na łóżku to dziś z moim Mężem gadaliśmy coś o odchodzących wodach płodowych i mówiłam, że przeraża mnie wizja, że odejdą mi przy stole wigilijnym ;-) na to On, że najbardziej by nie chciał, żeby odeszły mi w samochodzie, bo jak to doprać potem...taki kochany
Szyszunia ja też już chcę grudzień! Już chcę skończyć 37tc W ogóle już się nie mogę doczekać... ;-)
Co do podkładów na łóżku to dziś z moim Mężem gadaliśmy coś o odchodzących wodach płodowych i mówiłam, że przeraża mnie wizja, że odejdą mi przy stole wigilijnym ;-) na to On, że najbardziej by nie chciał, żeby odeszły mi w samochodzie, bo jak to doprać potem...taki kochany
Baśka_28
Mb dziękuję oby szybko poszło .
Mamuśka ah Ci faceci ale uśmiałam się z Twojego męża.
Ja się boję najbardziej tego że nie przyjmą mnie na oddział jutro bo powiedzą że mam przyjść za tydzień Niewiem jakoś tak nie umie do mnie dotrzeć ze już w tym tygodniu Tomaszek będzie z Nami...
Mamuśka ah Ci faceci ale uśmiałam się z Twojego męża.
Ja się boję najbardziej tego że nie przyjmą mnie na oddział jutro bo powiedzą że mam przyjść za tydzień Niewiem jakoś tak nie umie do mnie dotrzeć ze już w tym tygodniu Tomaszek będzie z Nami...
Mamuśka ja tez sie usmialam hehe, ehhh faceci :-) moj od kilku tygodni nazywa mnie pieszczotliwie 'pulaskiem' jak mam gorszy dzien to biore to do siebie i rycze po kątach...
Basienka 3mam mocno kciuki...tak bardzo zazdroszcze, ze bedziesz mogla juz przytulic swojego skarba! !
Z drugiej strony to ciaza jest naprawde wspanialym czasem..najlepszym co mnie do tej pory spotkalo w zyciu i powiem Wam, ze juz teraz załuje, ze meta tuz tuz... ;-)
Basienka 3mam mocno kciuki...tak bardzo zazdroszcze, ze bedziesz mogla juz przytulic swojego skarba! !
Z drugiej strony to ciaza jest naprawde wspanialym czasem..najlepszym co mnie do tej pory spotkalo w zyciu i powiem Wam, ze juz teraz załuje, ze meta tuz tuz... ;-)
Pieknaszyszunia
Basienka kurcze kawałek od wro mieszkasz,jakby było bliżej z dwoma kebabami bym wpadła Razem byśmy wszamaly, hihi
A JUTRO OGROMNE KCIUKI!!!!
A JUTRO OGROMNE KCIUKI!!!!
Baśka_28
Laurka dla mnie ta ciąża była straszna ciągle szpitale ale już nie długo koniec i dzidzia będzie z Nami:-)
Szyszunia oj no szkoda byśmy sobie zjadły razem.Liczę że może jutro jak będzie dobrze z czasem to zjem przed szpiatalem sobie chyba bo i tak jutro mi cc nie zrobią na pewno więc no zobaczę może się skusze
Czekam na sąsiadką a do niej szwagier przyjechał więc niewiem czy przyjdzie.
Idę zawiesić pranie i może się położę.Nieśpię od 4 rano ale nawet nie czuję zmęczenie
Szyszunia oj no szkoda byśmy sobie zjadły razem.Liczę że może jutro jak będzie dobrze z czasem to zjem przed szpiatalem sobie chyba bo i tak jutro mi cc nie zrobią na pewno więc no zobaczę może się skusze
Czekam na sąsiadką a do niej szwagier przyjechał więc niewiem czy przyjdzie.
Idę zawiesić pranie i może się położę.Nieśpię od 4 rano ale nawet nie czuję zmęczenie
reklama
kasia&filip
Basiu trzymamy kciuki zeby wszystko poszlo gladko i zebys mogla juz za chwilke trzymac swoje dzieciatko w objeciach,
My wczoraj dzionek spedzilismy w szpitalu, dostalam w poludnie regularnych skurczy co 3 min, ledwo stalam na nogach, niestety po kilku godzinach akcja ustala i wrocilam do domku, a myslalm, ze to juz :/, Rozwarcie na 3 cm, ale nie chce kroplowek ani zadnych tabletek wiec jeszcze poczekamy.
Nie chce mi sie wierzyc, ze to juz zaraz wszystkie sie rozpakujemy....
Milego poniedzialku
My wczoraj dzionek spedzilismy w szpitalu, dostalam w poludnie regularnych skurczy co 3 min, ledwo stalam na nogach, niestety po kilku godzinach akcja ustala i wrocilam do domku, a myslalm, ze to juz :/, Rozwarcie na 3 cm, ale nie chce kroplowek ani zadnych tabletek wiec jeszcze poczekamy.
Nie chce mi sie wierzyc, ze to juz zaraz wszystkie sie rozpakujemy....
Milego poniedzialku